Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 613
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Лепи  Hug да, пак на Мис Нели  Peace

Епона  Hug всеки път е по-добре от преди и грима и снимането  Peace

# 346
Ето този ще се опитам да направя - като гледам мацката,  изглежда лесен, пък да видим  Crazy

# 347
След като направих един бърз удар в ДМ на две четки на Есенс, показвам и какво бяха изтипосали като нова колекция:
Скрит текст:
Бюти блендър не видях никъде, не е като да не съм търсила, но пък сенките са едно много хубаво лилаво (едното от тях блестящо) и зеленко, точно като за Алена!  Flutter Да уточня, че това е един от доста добре заредените ДМ-и, в които рядко нещо е разграбено.

Има и един лавандулов лак. Едва ли ще залитна по лак на Есенс, но ме е обхванала много розово-лавандулова вълна.  Crazy

И аз се лашкам между Нейкид 1 / 2 / мат, в зависимост от това кой какво спомене, последно беше мат-а от Денси. Сега него ще си съзерцавам известно време.

Ще се включа пак с питанка след малко, само да се подготвя.
За момента се заплеснах по гримовете от *Polly*, особено розовкото и това като небесна дъга.  Heart Eyes

# 348
Момичета открих ви... Чудя се аз какво ми липсва  Hug
Обожавам грима и казват, че добре се справям. Имам доста гримове и ги обожавам / страст са ми  Crazy/ Трупам ли трупам и всеки ден съм различни Метеорити, хайлайт, червило и руж  Flutter
Мечтата ми сега е МАС във Варна  Heart Eyes
Последно време очите  обаче все  гримирам в кафяво с едно прасковено в ъгъла на окото, а отдолу сиво синьо / двойка Диор с нюанс от палитра на Sleek. Очите ми са сини и кафявото добре акцентира. Но работата ми не позволява много експерименти. Обаче събота и неделя съм във вихъра си и освен това съм отпочинала  Peace
Доставяте ми истинско удоволствие и чета с кеф   bouquet Hug Heart Eyes

# 349
Епона  Hug всеки път е по-добре от преди и грима и снимането  Peace

Мерси, пробвам се, пък надявам се да позадобрея. Темата е голямо вдъхновение.  Hug

# 350
Да отида на кино и кафе и съм изпуснала 10 страници  ooooh!
foxy81, страхотни гримове!
Така и не разбрахме как Жаки загребва сенки, за да извади цвят  Whistling

# 351
  • Пловдив
Поздравления за Фокси-страхотни неща   bouquet  (аз също съм на опашката да ме  гримираш и съм от Пловдив  Wink   )

# 352
Поли, благодаря   Hug Разбрах за кой питаш: най-долния ред в средата, казва се Scratch. Mного нежен  Flutter

Скрит текст:

D_ana, къде го този DM?  (ако правилно помня и ти беше по германско, а ако ме гони амнезията се извинявам  Blush ). Аз не се престраших да изляза днес, беше ужасно навън и само разходката с кучо ми беше достатъчна, за да се откажа от повече излизания. Утре ще ходя за бютиблендърче  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 23:10 от WomanBerry

# 353
  • София
Мента и сиво, обаче нещо хич не съм доволна.
имам едно малко по - тъмно, но много хубаво ментово, което нося по принцип, но днес реших да изпробвам единичка на Есенс откъм трайност. Е, не стават тези сенки и това си е. и преди съм ги ползвала, но само като светъл акцент и не сe e изисквала кой знае каква трайност. Нанесени обаче на цялото око цветът просто потъна за тези 8 часа.
не можах да си намеря графитено сивото, което обикновено слагам, търсих, търсих и чак като излезнах се сетих, че наскоро го прибрах за мостра, защото му изтече срока на годност.  Blush

Скрит текст:

И да си кажа - изобщо не обръщайте внимание на негативните коментари. Няма идеални хора, няма как от 1-2 частични снимки да се прецени как изглежда някой и какво би му отивало.
Радвам се, че тук не сме се събрали за да си правим забележки взаимно.
Красивите хора трябва да бъдат красиви както отвън, така и отвътре Hug

# 354
  • София
гримът не стане и го промених малко
само да споделя, че не бих излезнала така на улицата
Скрит текст:

# 355
  • в 1001-та нощ
лепи  Rolling Eyes какво е това злато  Hug

# 356
  • София
очната линия на ГР  Mr. Green

# 357
Въх, Лепи, зашемети ме.  Mr. Green Добро е, обаче не става за навън в този студ.  Laughing

# 358

Е, и мен ме пра дъжд. Tired ДМ-ът е в Дармщадт, на около 2 часа май от теб. Наскоро го отвориха квартален, а не в центъра, и ми е много спокойно и заредено.  Заблазявам ти обае за кучо.  Heart Eyes

Исках да ви питам за мнение за concealer за под очите (как му се вика на това на български?). Зяпах снощи пак Лиса Елдридж и в едно видео споменава Бенефит Eye Bright молив.
Скрит текст:
Стори ми се доста полезен и лек молив за бързината и видимите ми сенки под очите сутрин. Някой да има мнение? Някои такива продукти трудно ги разнасям и уж скриват сенките, но подертават пък бръчките.  ooooh!

Също много ползван от Лиса е и Clinique Airbrush concealer.  newsm78 Споменава и Touche Eclat, но си спомням нещо негативно за него.

Денси, не съм чела много, но нещо добро за червилата на Clarins да кажеш?

# 359
Да само добро мога да кажа, но са леки, балсамови, мазни, подхранващи и нетрайни. За моите устни и изисквания са супер, но на много хора биха дошли леки. Аз ги купувам и харча много.

Общи условия

Активация на акаунт