Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Ето това не бих причинила никога на себе си,но пък е невероятно красиво

# 706
  Това кобалтово, откак сте го закоментирали, ми навява спомени за моето юнощество преди 20 години, когато ходехме с такива спирали, такъв молив като очна линия и водна и имах и такива лачени обувки,   за  които се биехме пред  тоталитарните магазини на ул. " жданов" и свършваха на първия час от пускането пред очите на километричната опашка......опашките за банани по това време пасти да ядат:))))))...пак по това време, на свещ си бърках  червило( от розово червили плюс графит на лилав и бял тебеширен молив за очи), да стане точно цвета на аленка- млечно лилавото, дето поне на мен толкова мъртвешки стоеше, ама пуста мода Mr. Green Mr. Green Mr. Green..и сега пак си ми харесват тези цветова,макар и аз да нямам смелостта да ги нося....на млада кадифена кожа и с грим, подобие на първата снимка с миглите, би стояло фрапиращо и добре, но освен за някой летен нощен купон ,не виждам  друго приложение..........но цветът е изкусителен, и то много... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а, да ви споделя, ама не съм снимала: разказах играта на всичките си червила Mr. Green Mr. Green Mr. Green ,пожалих само 5, че вече там не можах да прежаля гилзата:))))))))))
 по идея от блога на силвия, си направих днес палитра- имам кутийка с 12 самостоятелно затварящи се квадратчета, от едни щуротии за вграждане на нокти, които бяха изхвърлени начаса оттам, щом видях идеята:)))))))))))
http://www.makeupzonesilva.com/2012/07/diy.html
ако ви е интересна идеята, ще снимам Peace

# 707
а, да ви споделя, ама не съм снимала: разказах играта на всичките си червила Mr. Green Mr. Green Mr. Green ,пожалих само 5, че вече там не можах да прежаля гилзата:))))))))))
 по идея от блога на силвия, си направих днес палитра- имам кутийка с 12 самостоятелно затварящи се квадратчета, от едни щуротии за вграждане на нокти, които бяха изхвърлени начаса оттам, щом видях идеята:)))))))))))
http://www.makeupzonesilva.com/2012/07/diy.html
ако ви е интересна идеята, ще снимам Peace

Ауу, за мене това е кощунство.  Mr. Green
Сериозно, аз много държа на хубавата гилза и дори на вида на принтирано лого или някаква друга декорация върху самото червило. Имам няколко деформирани червила поради варварски действия на дъщеря ми и ми е гадно да ги гледам, съответно не ги ползвам. Камо ли да ги изчагъркам и да ги сложа в евтини кутийки.  ooooh!
Не знам, лично усещане. Но сигурно е удобно за професионални гримьори. Peace

# 708
еее, този последният грим ме разби:))) абе изобщо на картинки стои уникално това нещо !!! Обаче....................... С подобен на последната картинка грим дойде веднъж една жена в болницата, на преглед,с лице, покрито с 2 пласта ФДТ и ружове и това изпъкващо ОГРОМно и издърпано кобалтово...........е не мога да не призная,че беше красиво, но не мога и да не призная,че да отидеш на преглед или да ходиш по улицата със сценичен грим е меко казано отвратително...каквато и красота да е гримът, тук остава само втрещяването като реакция и спомен..... Mr. Green Mr. Green

# 709
.
Цитат
Но сигурно е удобно за професионални гримьори.

или за професионален  ШОФьОР като мене, който мъкне всичко в чантата и се гримира по светофарите и догримирва на паркинга пред работата:)))))))))))). 2 кг от чантата са ми несесерите с гримовете Mr. Green Mr. Green

сега съм намислила да си променя навиците и да си направя тоалетка с държачи за четки, шкафчета за гримове, лампички........пък ще видим....дотогава ще съм като амбулантен търговец Mr. Green Mr. Green Обаче да си призная сутрин това ме зарежда- музиката и гримовете в колата, за разлика от тишината вкъщи.....

# 710
Гримът ми е отдавна готов, но със снимките нищо не става. Пуста му работа, грам не съм фотогенична. Целия ми кеф се уби Sad А не може ли да дам снимки, дето вече имам във Фейсбук? Пак е такъв грим, и поне е по-нормална снимка, нищо, че е стара?  Laughing

# 711
  • в 1001-та нощ
При положение, че не са пускани в темата - не виждам проблем Simple Smile)

# 712
  • Пловдив
Важното е, че те помнят, пък и то не е с лошо Flutter

Момичета, препоръчайте ми черен молив, който стои във водната линия и не люти на очите Praynig Досега съм пробвала 2-3 само, само от този на Буржоа не ми сълзят очите, но пък след 20-30 мин. почва да се събира на топчета във вътрешния ъгъл ooooh! Да не е от ниския клас, може и с поръчка от някой сайт.
Аз съм страшно доволна от молива на Ревлон-ползвам черен молив във водната линия всеки ден и от този съм най-доволна-мек,стои и не дразни  Peace

# 713
.
Цитат
Но сигурно е удобно за професионални гримьори.

или за професионален  ШОФьОР като мене, който мъкне всичко в чантата и се гримира по светофарите и догримирва на паркинга пред работата:)))))))))))). 2 кг от чантата са ми несесерите с гримовете Mr. Green Mr. Green

сега съм намислила да си променя навиците и да си направя тоалетка с държачи за четки, шкафчета за гримове, лампички........пък ще видим....дотогава ще съм като амбулантен търговец Mr. Green Mr. Green Обаче да си призная сутрин това ме зарежда- музиката и гримовете в колата, за разлика от тишината вкъщи.....
Представих си нещо такова

# 714
  • София, Лагера
Ах, Jassye, ах!  Heart Eyes
А това "жданов" ме разби, някак се почувствах стара, откога не съм го чувала  Crazy  Crazy

te_dda, ама толкова е различно за всички! Ето на - на мен ми се струва претрупано да сложиш черен (тъмен) контур под окото, но ярки, крещящи (но фино сложени)  сенки - не  Grinning   Peace  Зависи и от това доколко ти подхождат на същността! Peace

# 715
# 716
  • София/Горна Оряховица
На отрязано око стои хубаво, но там е просто част от една картинка.
На цяло лице вече ме притеснява.

А дамата от първия пост на страницата леко ме смущава. И сенките нямат нищо общо с това  Mr. Green .

# 717
  • София, Лагера
Ако някой се чуди как стои това синьо на живо, мога да му предоставя собственото си лице и очи да пробва  Mr. Green Mr. Green

# 718
  • София/Горна Оряховица
Ноеми, при теб има струпване на няколко фактора и съм склонна да се съглася, че ще ти стои приемливо  Laughing .

# 719
  • София, Лагера
Ноеми, при теб има струпване на няколко фактора и съм склонна да се съглася, че ще ти стои приемливо  Laughing .
Поименно, колега, поименно  Laughing Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт