Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Такова ментово няма в нашия Инглот. Щях отдавна да съм го купила, ако имаше.

# 91
  • София, Лагера
Адри, ти нямаше ли да правиш онзи магически кобалтов грим?  Flutter Whistling

# 92
  • в 1001-та нощ
WomanBerry, разкош  Heart Eyes нищо им няма на веждите, запалите ме да пробвам  Mr. Green ще ги разгледам на щанда  Peace

Жаки, визията, която си показала много ми хареса  Heart Eyes

Адри  Hug нали ще участваш  Heart Eyes

# 93
  • София
С тази скорост скоро една тема ще изпълваме за два дни   bouquet
Съжалявам, че този път не успях да се присъединя към вас, но ме чака ужасно тежка сесия и гледах да наваксам  Crazy

# 94
  • София
Ще участвам сигурно.
Кобалтовия грим след малко мисля да го пробвам  Twisted Evil
Неоновото синьо на Флормар е абсолютно същото като тази прословута сянка на UD, ама е евтинко и  явно затова никой не се захласна по него  Rolling Eyes 

# 95
  • Варна
Момичета, отдавна ви чета и се вдъхновявам и уча от карасотите, които творите и се се надявам скоро да успея да кача някои мои гримчета, стига да успея да ги снимам де Mr. Green

Охх, тъкмо реших да правя предизвикателството, ама нямам май изкуствени мигли под ръка, а с тоя крак не мога и да си купя. Ужас направо!  Laughing

ПС- намерих матови ментови сенки- Инглот 345:
Скрит текст:

И един грим с тях:   Heart Eyes

Скрит текст:

Stardust*, аз го имам това ментово на Инглот и хич не го ползвам и мислех да го мятам в размените, та ако искаш пиши ми на лични, но аз въобще не мога да изкарам такъв цвят като от снимката, пък и не ми ходи цвета Simple Smile

# 96
Намират ли се все още тези неоновите?Аз май не съм ги засичала никъде...  Thinking

# 97
Aлена, благодаря  Hug  Сега милите ми веждички са в много по-добро състояние  Blush
За интересуващите се - Оз палитрите на UD са в сайта на Сефора (американския) по 49 долара са. Предполагам, че ще се появят и по европейските скоро  Thinking
Аз още си чакам Deluxe-а и вече нямам никакво търпение. Дано утре се появи Tired

# 98
  • София
WomanBerry, моля да споделиш успешната формула на равномерно израстване на вежди. Heart EyesМоите на определен места  основата не израстват. Sad

# 99
Формулата е най-обикновен вазелин на Балеа. Честно казано, когато прочетох за първи път, не повярвах, че е възможно, но реших да пробвам.
Можеш да видиш снимки - преди и сега в блога  - http://womanberry.com/2012/09/24/balea-vaseline-for-eyelashes-an … rows-yes-why-not/
Като към днешната дата са още по-добре от това на снимките.
Но четох, че при други момичета не действа номера с вазелина, така че не гарантирам, че ще стане. Но пък не пречи да се пробва Simple Smile

# 100
  • в 1001-та нощ
преди време съм ползвала глитърна очна линия върху черна и ставаше ужасссссно мазало - всичко се разказваше, не знам вие върху водоустойчива ли пробвате, но сле онези нещастни опото не съм и помисляла да пробвам пак

на грима в подписа има синя глитърна на есенс - над черната

ето 3 снимки, където по-се вижда, но на живо е зърнесто, а не като линия

# 101
Бух и аз в темата! Страхотна е, Денси!   bouquet

Аз съм в търсене на нов (от новите, пролетни колекции) хайлайтър! И приемам всякакви предложения!  Hug
Е Шанелския! Той е най-хубав по картинки поне.
Мда, ама според мен той е повече скин финиш, отколкото хайлайтър?  Thinking Или бъркам?  newsm78 Аз искам силно белстящ, с много фини частички  Heart Eyes Дано шанелския да го имат в края на Февруари в Брюксел! Praynig

п.п. Лелее, това ментово е жестоко!  Heart Eyes Казвайте кое е такова и дали Инглотското е така наситено и пигментирано!  Praynig

# 102
Адри, наистина ли е същото това на Флормар. Да взема да го купя значи Rolling Eyes

Шанела няма да има частички. Ще е по-скоро нежен сатенен финиш.

# 103
Адри, гледах му някакви снимки на кобалтовата версия на Флормар, ама ми се видя много брашняно и неравномерно. При теб как е? Ако е хубаво, директно го взимам.

# 104
На мен тези неони изобщо не ми харесаха. Супер гадно се работи с тях, точно като брашно са. Иначе като цветове са бомба

Общи условия

Активация на акаунт