Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 664
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
a.l.e.n.a, аз тези гледах, те май са си точно глитър Thinking

sorriso:), записа е един път Heart Eyes

# 76
Момичета, чудя се на Too Faced The return of sexy палитрата, ето тази: http://images.mobile.glam.com/images/?/354/100/320/www.vampyvarn … urn-of-Sexy-2.jpg . Моля много за отзиви?
Къде може да се намери тази прелест?

# 77

sorriso:), записа е един път Heart Eyes

Аз много ги харесвам, и Класикс имат такива. А от цветовете, има един уникален - златни, оранжеви и зелени блестулки, на черна основа. Основата е леко прозрачна, но се наслоява, или може да се сложи върху черна очна.  Peace

# 78
Имам златната очна линия на ГР-прозрачна е с бляскави частици-нямам думи да изкажа колко красиво стои.Слагам я над черна очна линия и става Crazy

# 79

Имам тюркоазената от тази серия. Нанесена върху черна очна линия стои супер, но самостоятелно бая трябва да наслагваш  Flutter

ПС: Простете изгледа на веждите ми. Когато правех тази снимка, бяха в процес на израстване, след глупава постъпка Grinning

# 80
Вижте какъв хайлайтър на Диор видях в едно клипче:

https://themakeupblogette.wordpress.com/2012/10/20/current-favou … -cheek-highlight/

Amber Diamond само че май е по- хубав.  Whistling

# 81
Добре изглеждат.
Аз сега съм се запалила пак по носенето на мега очни линии. Преди няколко години ходих така и днес реших да възродя тази визия. Гримът е почти нюд, сенките са много бледи, набляга се само на очната линия, която не е на цялото око и спиралата.
Самите крайчета са супер дебели (нещо ала Ейми Уайнхаус но не съвсем) и очите стават супер големи и изразителни.

като тази, но аз не очертавам цялото око

# 82
Аууу,кога успяхте да изпишете 6 страници  #Crazy
Това е най-бързо вървящата тема  Laughing Heart Eyes

# 83
Охх, тъкмо реших да правя предизвикателството, ама нямам май изкуствени мигли под ръка, а с тоя крак не мога и да си купя. Ужас направо!  Laughing

ПС- намерих матови ментови сенки- Инглот 345:
Скрит текст:

И един грим с тях:   Heart Eyes

Скрит текст:

# 84
Аз май успях да сътворя една подобна за предизвикателството... без да искам  Crazy  Но стана по-тънка. Изтеглих я прекалено много в края. Харесвам очните линии, които правят очите ти котешки, ама май не ми отива на кръглото лице  Mr. Green

# 85
  • София
ПС- намерих матови ментови сенки- Инглот 345:

Перфектни са за лято, как ми се прииска да е 30 градуса Heart Eyes

# 86
Ментичката на Лийша е жестока Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но аз това ментово не съм го виждала в Инглот newsm78 или не е толкова готино както на снимките

# 87
Охх, Жакии, недей така, в сряда махат гипса и мисля още в четвъртък да ходя да го търся. Ако го нямат, ще ги убия направо! #Cussing out
Само дето не съм го засънувала това проклето матово ментово.  Laughing

# 88
Aми не знам, аз по принцип всичко готино тяхно го имам.
Със сигурност ако беше такова като на този грим щях да го забележа Thinking

# 89
  • София, Лагера
Ноеми, чакам с нетърпение да споделиш после мнение.

Elle-même, дойдоха ми четките, в ръчичките ми са!  smile3508 Писах в темата за четки, за да не се дублират постингите ми  Wink

Общи условия

Активация на акаунт