Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 643
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да се похваля и аз,че ми дойдоха пролетните метеорите и вече спят спокойно в новата си кутийка  Joy  За съжаление още си чакам четката,та съм чуденка утре с какво да ги нанеса-имам една за пудра на Манхатън-мисля с нея да пробвам   newsm78

# 136
  • в 1001-та нощ
пробвай с най-твърдата четка, която имаш  Peace

аз съм без идея утре какъв грим ще правя, много е гадно; друго си е да си възторжен от идея  Confused

# 137
  • София/Горна Оряховица
аз съм без идея утре какъв грим ще правя, много е гадно; друго си е да си възторжен от идея  Confused

Познато усещане  ooooh! . В такива дни обикновено съм като папагал, в опита си да изнамеря някоя нова комбинация постигам някакви стресиращи резултати  hahaha .

Скрит текст:
Обожавам песента от подписа ти  Heart Eyes

# 138
Сложи си шанела.  Heart Eyes Heart Eyes Толкова си красива с него, уникален цвят.
Тази седмица (дано утре  Praynig ) ще поръчвам нейкид палитрата най сетне, но колкото повече гледам нейкид 2, толкова повече ми харесва, най вече заради тези цветове Chopper, YDK и естествено матовото черно.  Banghead

# 139
  • Пловдив
Формулата е най-обикновен вазелин на Балеа. Честно казано, когато прочетох за първи път, не повярвах, че е възможно, но реших да пробвам.
Можеш да видиш снимки - преди и сега в блога  - http://womanberry.com/2012/09/24/balea-vaseline-for-eyelashes-an … rows-yes-why-not/
Като към днешната дата са още по-добре от това на снимките.
Но четох, че при други момичета не действа номера с вазелина, така че не гарантирам, че ще стане. Но пък не пречи да се пробва Simple Smile
Извинявай,но може ли снимка на въпросния вазелин,че не успях да намеря,а по снимка се ориентирам по-лесно като вляза в ДМ-иначе се разсейвам,търсейки това за което съм влязла и става страшно  Mr. Green

# 140
  • в 1001-та нощ

Познато усещане  ooooh! . В такива дни обикновено съм като папагал, в опита си да изнамеря някоя нова комбинация постигам някакви стресиращи резултати  hahaha .

Скрит текст:
Обожавам песента от подписа ти  Heart Eyes

и филмът е ракошен и толкова дълбоко ми влезе под кожата  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 мъжът ми също адски го хареса, за разлика от всичките ни познати, които настояваха да не ходим  Blush

ако нищо не измисля - ще е зелено и лилаво  Blush

# 141
На сайта на Дебенамс са пуснали Оз палитрите на Ърбън Дикей - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/Navigate?ps=d … p;sfv=Urban+Decay
Цената им е по £35, но са от типа ''build your own palette'' и могат да се заменят с други сенки.  Peace

# 142
  • София

с никое зелено не си го представям в грима, но бих помислила  за нещо зелелно в грима ан очите, може би опушено към черно и бяла рокля например  newsm78

мента? например?

# 143
Скрит текст:
Не говорете за песента и филма, които съдържат думата Skyfall.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още една в плен на музика и филм.

# 144
Алена, много ми харесва лилавото червило на теб, най-вече като видя цялото лице и ружа!
Скрит текст:
Напълно избягва от моите представи за балсам за устни на ски.  Crazy

# 145
Алена, и на мен много ми харесва как ти седи червилото.  bouquet
Аз реших да правя предизвикателството утре, пък да видим какво ще излезе.

# 146
  • в 1001-та нощ
Утре ще бъде слънчево, ще излезе, ще видиш  Peace Heart Eyes

Алена, много ми харесва лилавото червило на теб, най-вече като видя цялото лице и ружа!
Скрит текст:
Напълно избягва от моите представи за балсам за устни на ски.  Crazy

ах, този лилав руж ми е толкова любим, обаче го нося само то време на време Embarassed

Анч  Hug слушам си я всеки ден по няколко пъти към работа и обрастно, заедно с новата на Рут Колева, Алла Пугачова (нейните и ги пея  Joy hahaha), Сигнал, инструментали на Митко Щерев, вкл. от филма Пъзел  Heart Eyes и малко електронна музима (каша, на мен обаче ми е съвършено  bowuu)  Blush

Vanya_I, имам страхотно ментово, което утре мисля да сложа, а го покажа на Надето, но ме притеснява - да не стане много мъртвешко, аз съм светла, руса и с всичко бледо  Rolling Eyes но ще пробвам, трябва да се пробва  Blush

Благодаря!

# 147
  • София/Горна Оряховица

ако нищо не измисля - ще е зелено и лилаво  Blush

Пробвай с някое топло лилаво и нещо в кафяво-златистата гама. Винаги работи  Heart Eyes .

Скрит текст:
Филмът на кино е много силен, а да чуя песента в залата - разтапящо  Heart Eyes Благоверния 2 пъти го мъкнах с мене, а той дори не харесва Бонд поредиците  Blush

# 148
  • София
Тази седмица (дано утре  Praynig ) ще поръчвам нейкид палитрата най сетне, но колкото повече гледам нейкид 2, толкова повече ми харесва, най вече заради тези цветове Chopper, YDK и естествено матовото черно.  Banghead

Ако си от София, може да се видим и да ти донеса да разгледаш наживо и двете преди да избереш  Peace
Аз твърдо харесвам повече двойката, но много момичета пък предпочитат единицата... всичко е въпрос на вкус, но от снимки не можеш да добиеш реална представа.

Скрит текст:
Хич не споменавайте Skyfall  ooooh! Не понасям филми за Джеймс Бонд, но този толкова ми хареса, че после близо месец въртях песента почти денонощно  #Crazy Тъкмо се радвах, че ми е писнала и вие пак ме подсетихте.
Да не говорим, че и заради някакъв такъв безумен порив се засилих на цялата колекция на ОPI Skyfall. Добре, че никой не пусна и грим колекции с това име, че съвсем щях да закъсам  Laughing

# 149
  • София

Vanya_I, имам страхотно ментово, което утре мисля да сложа, а го покажа на Надето, но ме притеснява - да не стане много мъртвешко, аз съм светла, руса и с всичко бледо  Rolling Eyes но ще пробвам, трябва да се пробва  Blush

аз комбинирам с тъмно сиво - графит за контраст в такива случаи, но не съм толкова руса, колкото теб.
Аз утре ще взема да се ментосам и на ръцете, и на очите. и ако имам възможност ще снимам. скоро не съм го правила. дано само имам време.

Общи условия

Активация на акаунт