Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 652
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
 всеки път като насмогна с четенето вие се организирате и още по-бързо започвате да пишете  Cry
хайде една снимка и от мен
доста плашещо изглеждам ,не се стряскайте,правих и  pin up чудя се дали изобщо да показвам,там е още по-зле

# 121
  • София
Минало заминало  Hug Човек понякога има нужда от опреснителен шамар. Мисълта ми беше - да чакаш веждите да пораснат е дълъг и неприятен процес, но чакането си заслужава  Hug
Така е, права си, чакането е много досадно. Дано скоро и аз видя резултат. Аз също слагам противокосопадна ампула. Твоите вежди наистина са с много хубава форма и плътност.  Hug Много ми се гледа твое гримче. Heart Eyes
mis_val, имаш много хубави големи очи.

# 122
  • София
И аз съм в период на пускане на вежди Confused
Мажа ги със стимуланта за коса на Икаров, но и ампула ще си взема, дано скоро видя резултат Praynig

# 123
  • Sofia
Вчера тествах драконовите метеорити и светнах като елха.  hahaha
Все още не мога да уцеля продуктите, с които да докарам този гланцов ефект
Скрит текст:
без на живо да се получи такова недоразумение
Скрит текст:

Опитах с Метеорити, Живанши, течния хайлайтер на Шанел, хайлайтери на Катрис, Диор нюд....
Някакви идеи?

# 124
mis_val, много хубави очи!
Включвай се в предизвикателството щом си направила грима, изобщо недей да се чудиш.

Karen, аз искам такава кожа.
Снимката вероятно е обработвана, аз на живо не съм срещала такъв ефект.

# 125
  • София
Опитах с Метеорити, Живанши, течния хайлайтер на Шанел, хайлайтери на Катрис, Диор нюд....
Някакви идеи?

Фотошоп?  Mr. Green

За такъв ефект е нужна съвършено гладка кожа. Иначе всеки дефект лъсва жестоко и картинката е грозна. Аз затова си ходя матирана и хайлайтвам само скулите, и то тази им част, която е най-гладка и опъната.

# 126
mis_val, много хубави очи!
Включвай се в предизвикателството щом си направила грима, изобщо недей да се чудиш.

+1 Включвай се  Flutter

Ще взема и аз да закупя някоя друга ампула за коса и да я приложа на веждите. Има още какво да се желае. Въпреки, че косата продължавам да изсветлявам и искам да стане още по-светла, та не знам как ще се върже с естествено тъмните ми вежди  Mr. Green

# 127
  • Sofia

Е, мерси, значи поне на снимка мога да изглеждам така! Все е нещо. Joy

# 128
  • в 1001-та нощ
mis_val  Hug разбира се, че ще се включиш  Hug

ето аз показвам нещо, което - нищо не стана, имах идея да ползвам синя спирала - бели сенки, черна очна линия и синя спирала, но тя не сработи с моите мигли и реших да пробвам - една петролено синя очна линия - мръсно, лъскаво синьо - към зелено

е, на живо е синя, но върху черната - на снимки - изглежда странно никакво черна.нито черна, нито синя

и разбира се - исках да пробван о новото червило, наистина е странно, обаче имам идея как да го нося  Mr. Green

показвам няколко снимки - плашещи или не и ще свалям грима, ако кожата е добре - ще пробвам очната линия на чисто 0 дано излезе цвят  Joy hahaha

и цялото лице - нямам намерение да ги нося в тази комбинация - имам да пробвам още 5-6 нови неща  Mr. Green и наслагвам  Mr. Green

Скрит текст:

# 129
Как мислиш да го носиш червилото на Ники Аленка?

# 130
  • в 1001-та нощ
имам няколко варианта в главата, трябва да ги пробвам първо у дома  Mr. Green (когато всички вече са заспали  Mr. Green )

1. на бяло лице - с тъмни теменужени очи (грим на очите, не лещи)
2. да пробвам да комбинирам червилото с bust out, което е по-тъмно лилаво - в преливане

3. още нещо ми се въртеше, но в момента ми убягва  Rolling Eyes

с никое зелено не си го представям в грима, но бих помислила  за нещо зелелно в грима ан очите, може би опушено към черно и бяла рокля например  newsm78

мислял го още  Peace

# 131
Алена, първия ти вариант си го представих  Heart Eyes ще е готино.

# 132
  • в 1001-та нощ
да  Peace имам няколко такива лилави, мисля да ползвам едно от палитра на YSL  Peace

ето и цвета на очната линия, който се мени поради черната отдолу  Mr. Green

# 133
Страхотни устни, Алена.  Kissing Heart

# 134
  • в 1001-та нощ
 newsm03 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт