Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 604
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • В къЩи.

foxy81, добре дошла! Ето на това му се казва гръмка поява!  Crazy

Много ми харесват всички гримове, а и снимките са чудесни  Heart Eyes

+1  Peace
Имаме един и същи цвят на очите.  Heart Eyes

# 181
На сайта на Дебенамс са пуснали Оз палитрите на Ърбън Дикей - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/Navigate?ps=d … p;sfv=Urban+Decay
Цената им е по £35, но са от типа ''build your own palette'' и могат да се заменят с други сенки.  Peace

О, това е мноого добре  Flutter Ей такива палитри харесвам аз - да си ги сътворя по мой вкус. Ако ми предложат подходящи "пълнители", това може да ми е първата палитра на УД. Оригиналните цветове въобще не ми харесват  Crossing Arms

Аленка, сууупер ти седи това червило на МАС  Heart Eyes Чак и аз се замислих дали да не го пробвам  Crazy

Фокси, супер гримове  Peace И имаш страшно хубав цвят на очите  Flutter А и излизаш много добре на снимки. На самоснимачка ли са ти снимките или друг те е снимал?

# 182
Foxy81,прекрасна си.Гримовете също.И очите ,и веждите ,и устните ,кожата.Мислила ли си да станеш професионален гримьор?Аз бих платила да ме гримираш  Peace

# 183
О, това е мноого добре  Flutter Ей такива палитри харесвам аз - да си ги сътворя по мой вкус. Ако ми предложат подходящи "пълнители", това може да ми е първата палитра на УД. Оригиналните цветове въобще не ми харесват  Crossing Arms
Не Веси, изтъкват просто, че като свършиш тези цветове, с които се продава в момента можеш да ги заместиш с други от техните пълнители, за да не изхвърлиш палитрата. Но тя е картонена, колко пък да е здрава, че да се пълни години? Просто трябва да оправдаят по някакъв начин високата цена.
Аз обаче гледам лилавата и ми харесва. Нещо дори и се почудвам.
Сега обаче чакам да видя новите Шанел и Диор и тогава ще решавам.

# 184
Ясно, значи ОЗ на УД не е за мен  Whistling Погледа ми остава към Нейкид 2  Mr. Green

# 185

Фокси, супер гримове  Peace И имаш страшно хубав цвят на очите  Flutter А и излизаш много добре на снимки. На самоснимачка ли са ти снимките или друг те е снимал?

Благодаря Simple Smile Излизам добре на снимки само понякога. Имам кофти нос и от там идва цялото недоразумение  Laughing Аз много рядко се харесвам на снимки.
Цвета на очите ми е по-скоро зелен с мъъъничко кафявко в средата, но снимани със светкавица изглеждат жълтокафяви. Хич не обичам да се снимам сама, но често просто няма как все да гоня някой да ме снима Simple Smile  Иначе първите две снимки със синия грим са правени с професионален апарат, затова и цветовете са реални и съм излязла добре Simple Smile

За Naked... откога съм се влюбила и в двете палитри... За съжаление обаче ми идват скъпи на мене и едва ли някога ще си ги купя. Предполагам, че цветовете са супер на живо.

Foxy81,прекрасна си.Гримовете също.И очите ,и веждите ,и устните ,кожата.Мислила ли си да станеш професионален гримьор?Аз бих платила да ме гримираш  Peace

Ехее, мерси. Изкара ме някаква красавица. Добре, че добри хора са сътворили това чудо наречено грим, защото иначе не приличам на нищо. Кожата ми врочем не е никак хубава, имам доста видими пори, но на снимки не личат толкова. Трябва да намеря някоя снимка в по-близък план, за да видиш "колко ми е хубава кожата" Laughing А и вече имам бръчки, особено като се усмихвам. Не съм като едно време Rolling Eyes
Веждите са ми най-голямата мъка. По рождение са ми плътни, черни, с дебел косъм и стърчащи. Скубя между космите, за да не ми изглеждат чак толкова плътни и тъмни. Преди петнайсетина години ме открехнаха как да си ги укротявам и от тогава редовно съм с безцветната спирала на Констанс Карол. Единствено тя от всички безцветни спирали които съм пробвала е в състояние да ми приведе веждите в ред.
Искам да стана професионален гримьор-да. Но имам още мноого да уча. Аз гримирам (според мен) по елементарен начин. Дори си нямам определена техника. А и освен това нямам възможност да изкарам курс, за да мога да се занимавам с това "легално" както се казва. Как да взема пари от някой като нямам кетап за завършен крус по гримиране? Кой би се доверил на гримьор-любител? Ако искаш да те гримирам, заповядай, стига да си от Пловдив. Трогната съм даже, че проявяваш желание. За пари... да не говорим. Вече обясних.

На мен пък ми останаха очите в блога на NovemberRain  Heart Eyes Засега само нейния успях да разгледам.. Представям си колко още красоти ще видя и по другите блогове Simple Smile

Чета за предизвикателствата, които правите, но още не съм разгледала по-подробно. Може и аз да се включа някой път Wink

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 10:04 от foxy81

# 186
няма изчитане,
записвам се да не ви изпусна.
Дано не забравя утре да пратя снимките за предизвикателството

# 187
  • София
foxy81, добре дошла  Hug Страхотно включване  Heart Eyes Прекрасни гримове и снимки  Heart Eyes

За рождения ден получих един много красив гердан със сини камъни и днес реших да го сложа  Heart Eyes Не се сетих за по-подходящ грим от всеизвестния син грим  Whistling Само че успях да снимам само с телефона, тоест няма никакви цветове  hahaha Все пак пускам, най-вече за да се види разликата във веждите:
Скрит текст:

# 188
foxy, би ли споделила какви са зелените сенки? Прекрасен грим.

# 189
foxy81, прекрасни гримове   bouquet

Elle-même, синият грим ще ти стане запазена марка  Heart Eyes
Този път не е ли малко по-различен, предния мисля, че го беше направила със светло синьо в основата на окото?

# 190
  • София
Здравейте Simple Smile Приемате ли още make up фенки? Simple Smile
Леле, каква красота! ooooh!
Съвършенна! Hug
Къде си била досега?! newsm78

# 191
  • София
Le Soleil*, да, не сложих светло синьо този път. Също не издърпах и очна линия от сенките. Реших съвсееем леко да го променя, стана една идея по-носим за деня. Също така този път не използвах сенките на Инглот, а синьото и кафявото от палитрата Smoked. Оказа се, че синьото е 99.9% идентично  Heart Eyes Съжалявам, че светлината сутринта не беше подходяща, за да снимам с апарата. Направих чудни очни линии  bowuu

# 192

Къде си била досега?! newsm78

Ами беше ме срам да се покажа. Само ви четях и ви се наслаждавах Simple Smile  

foxy, би ли споделила какви са зелените сенки? Прекрасен грим.

Това всъщност е тюркоазен цвят молив за очи на една много евтина марка, нова на бг пазара - Малена. От типа на Голдън роуз и Импала, само че вторите ми харесват повече ако трябва да съм честна.

Elle-même , благодаря и на теб за топлото посрещане Hug
Позволявам си да изкажа мнение, въпреки, че все още съм нова при вас... Грима ти и веждите ти много ми харесват. Обичам плътни вежди. Много ми харесва как си сложила черната очна линия.
Един от любимите ми типове грим със синьо (или тюркоазено) е този:
Скрит текст:
,но на тази снимка не съм се снимала конкретно, за да си покажа грима и не се вижда много добре. Идеята ми е синьото да е отдолу, а отгоре с по-тъмно кафеникаво-сиво.

Ето и един от любимите ми начини за гримиране на очите като за всеки ден:
Скрит текст:
Хаха, тук веждите ми са в процес на "преработка". До този момент ми бяха доста тънки, но реших, че ще започна да си ги пускам по-плътни. Не ме питайте как издържах да не ги скубя  Laughing

Според мен синьото стои много добре на кафяви очи. На мен например не ми  отива всеки тон синьо.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 10:44 от foxy81

# 193
  • София
Една шаренийка съм пропуснала вчера да ви покажа:

Скрит текст:

# 194
Минах да си взема the return of sexy. Към момента няма пролетни шанели и диори...

Общи условия

Активация на акаунт