Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 604
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Cesari,Le Soleil*,WomanBerry,Алена    bouquet
В дилема съм за предизвикатеството,защото не смогнах да се гримирам през почивните дни на спокойствие,тъй като имах работа навън,а се снимам с телефона на мъжът ми ,моя фотоапарат се счупи и засега не се очертава покупка на нов.Реших вечерта да го направя,но детето постоянно ме дърпеше и в желанието си да не изпусна предизвикателството се нахлепах(да това е точната дума) за точно 5 минути.Като цяло гримът на живо не беше така трагичен,но се снимам сам и с размерите на носът ми  Laughing  и самоснимане резултатите са плачевни,но въпреки това май ще се включа  Embarassed

foxy81,аз също бих се оставила в твоите ръце да ме гримираш,но това само за протокола,защото съм от Бургас.Гримираш се страхотно като всички момичета тук,но пишеш че го правиш с козметика от по-нисък клас и ще те помоля след снимките да пишеш и какво ползваш,защото и аз съм запленена от показаните гримове със Smoked палитрана,но и за мен до този момент тя е само мираж  Cry

# 196
  • В една слънчева къща...
foxy81, браво мацко, много си хубава   bouquet
Може да се включиш в предизвикателството Simple Smile
/Аз изпратих нещо скромно на Мис Нели, просто да се отчета/

# 197
Един от любимите ми типове грим със синьо (или тюркоазено) е този:
Скрит текст:
,но на тази снимка не съм се снимала конкретно, за да си покажа грима и не се вижда много добре. Идеята ми е синьото да е отдолу, а отгоре с по-тъмно кафеникаво-сиво.

Прекрасен поглед! Усмихваш се с очи Simple Smile Добре дошла, гримовете ти са чудесни!

# 198
  • в 1001-та нощ
Не разбрах, кога изписахте 12 страници, отивам да чета  Shocked

Наде, специално за теб   bouquet палитрата ще я познаеш, коментиирахме я на срещата  newsm76 , а и за всички, които снощи коментирахме Viva Glam Nicki 2 и ментово - лилави приказки  newsm03 newsm51 newsm51

ето и още в скрития текст  newsm03

трябва да кажа, че една колежка, която не се гримира пожела да я уча да си слага очна линия  newsm03 имахме профи среща и беше много впечатлена  newsm03

мъжът ми също мнооого го хареса сутринта  newsm03

ето и другите

Скрит текст:

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здравейте, пак ви изтървах Laughing Hug
Записвам се с нещо семпло, което си спретнах с новото ми стикче на "Макс фактор".
Скрит текст:

Супер сполучлива покупка се оказа, нанася се лесно и бързо и е малко вероятно дори и някой като мен да направи грешка Laughing

# 200
Алена, наистина е приказен този грим   bouquet

joy_r, аз не го знам това стикче, ще го покажеш ли на снимка?

# 201
  • Отвъд алеята зад шкафа
Минах да си взема the return of sexy. Към момента няма пролетни шанели и диори...

Сега се връщам от Сефора, няма още нищо ново, продавачките казаха, че уж днес трябва да заредят. Щели този път да бъдат пълните колекции, но в малко бройки, каза буквално "1-2 бройки"  Shocked, не знам да вярвам ли?

Взех си розовият хайлайтър на Сефора, показаха ми и пролетната им лимитирана пудра, хубава е, но с доста бляскави частици.

А страхотната палитра на Сефора с тъмносиньото на живо е страхотна, цветовете са прекрасни, обаче е доста мъничка и струва 60 лв. После UD били скъпи

# 202
  • София
Лелее,кога пуснахте нова тема,кога направихте 13 страници,имам бая за четене Simple Smile
 Алена,отново страхотен грим!Искам да те питам какво слагаш на лицето,аз и за руж те бях питала,може да си ми отговорила,но в един момент изпуснах старата тема  Embarassed не смогнах!

# 203
mis_val , ще пиша, обещавам Simple Smile
 А какво е предизвикателството в момента,до кога и на кого трябва да се пращат снимките? Все още не съм много в час с тези предизвикателства, но ако разбера и успея ще се включа. Разбрах, че трябва да са в един албум  и да избера една основна, така ли?

Много съм запленена от този грим и смятам скоро да се пробвам...
Скрит текст:

# 204
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето я серията, моят е този с тюркоаза Simple Smile

# 205
  • в 1001-та нощ
Лелее,кога пуснахте нова тема,кога направихте 13 страници,имам бая за четене Simple Smile
 Алена,отново страхотен грим!Искам да те питам какво слагаш на лицето,аз и за руж те бях питала,може да си ми отговорила,но в един момент изпуснах старата тема  Embarassed не смогнах!

*Bubble*, всички ружове, които ползвам са от комбо палитрата на BHCosmetics  - с ружове и неутрални сенки

най-често ползвам средния цвят долу, в дясно е много пигментран и по-рядко го ползвам, в средната редица съм ползвала всички, на втория ред е по-оранжев, а сега - на 1 ред по средата, по-ярък е - на живо, при мен тези цветове излизат малко бледи тук  newsm78

на лицето - последните седмици един бб крем на лореал - луми мажик, светъл (light skin tone), после малко пудра бен най - много малко и после компактните метеорити, пак малко (че свършват  Cry )

Мат при малката Нейкид. Вие не казахте харесали ви тя?
Фокси, чудесни гримове!

на мен много и я искам  Blush Blush Blush

трябва да вземе и нейкид 1 и нейкид мат  bowuu (и да измисля как да икарвам повече пари, налага се  Joy hahaha  )

...
Аленка, сууупер ти седи това червило на МАС  Heart Eyes Чак и аз се замислих дали да не го пробвам  Crazy
...

виж как е в днешния ми грим, исках да го направя светло в средата на устните и по-тъмно към ръба, но реших да съм по-мека в яслата  Joy hahaha ще си го направя друг път  bowuu

# 206
  • София
Ето я серията, моят е този с тюркоаза Simple Smile
За мен това е най-неуспешната покупка евър! Close
Писала бях в темата за продуктите, които са ви разочаровали/ Не ми се търси сега.
Аз имах сиво със тъмно лилавото. Събират се на 1ят час още. Пробвах с база отдолу-пак същото. Пробвах, тях да ги ползвам като база, а отгоре сенки да нанасям - още по-зле! ooooh! Събират се и се размазват ужасно на клепача. Но на снимките виждам, че ти се опитваш да ги носиш като молив за очи и така може и да издържа по-дълго време Wink.
Но нанесени на цял клепач са си откровено разочарование за мен.

А иначе съм голям фен на фдт- ните и червилата на МФ. Hug

# 207
a.l.e.n.a, много красив грим и комбинация от цветове  bouquet

# 208
Мерси, joy_r, ще чакаме да кажеш как се е държало при теб стикчето през деня.
Аз точно сивото със тъмно лилаво харесах, може и да ги пробвам, предполагам не са и много скъпи.

# 209
Алена,много ми харесваш с такива розови тонове,изглеждаш много нежна  bouquetФокси,не приемам "НЕ" за отговор-искам фото-урок на сивия грим.Аз съм с подобни клепачи и искам да го направя по същия начин.Добре дошла и от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт