Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И моля ви, обяснете каква е тая Японка - само чета за нея, знам , че е четка - и до там. Коя е, за какво е - си остава японска загадка и мистерия за мен  Blush Mr. Green

Това е четката на NARS 27 или както се казва - Yachiyo. Ето мненията в Makeupalley - http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/itemid=98955 Рейтинг 4.7  Whistling

И едно ревю http://roundcheeks.blogspot.com/2012/04/nars-yachiyo-kabuki-brush.html

Денси, бързаме и двете да я похвалим  Heart Eyes

# 601
И моля ви, обяснете каква е тая Японка - само чета за нея, знам , че е четка - и до там. Коя е, за какво е - си остава японска загадка и мистерия за мен  Blush Mr. Green
О кой не чете? Grinning Много пъти сме обяснявали и показвали в другата тема четката Nars Yachiyo Brush 27#
Четката е мека като влюбена въздишка!

Опа дубъл! Hug

# 602
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet много сте мили, много благодаря  Hug усмихвате деня ми с още един разцъфнал цвят  bowuu Heart Eyes

Нямам търпение да се прибера, да издомакинствам и приспя децата (голямото и малкото - тате и син) и да направя оня грим с петролената очна линия, за който вчера във фейса говорихме с Али   Blush снощи имах шанса да си легна по-навреме и ме превзе съня  Blush та се отказах, но днес го мисля  Hug

И да споделя една радост, от непозната за мен и много мила съфорумка - получих хайлайтъра на сефора, много съм щастлива и много благодаря още веднъж  Blush

Скрит текст:

# 603
  • София/Горна Оряховица

Официално това е най-романтичното и брилянтно описание на каквото и да било  Heart Eyes .

Аленка, и на мен повече ми харесваш с очна линия само на горния клепач  Blush . По-нежно и maternal ми стои (ако някой се сеща как да звучи добре тази дума на български, да подсказва). Но пък в крайна сметка, ако ти се харесваш по-хард, кои сме ние, че да ти противоречим?  Heart Eyes

# 604

Официално това е най-романтичното и брилянтно описание на каквото и да било  Heart Eyes .
Абсолютно!  Heart Eyes

Много благодаря Densi, Ел за обясненията.  Hug

# 605
  • Варна
maternal (ако някой се сеща как да звучи добре тази дума на български, да подсказва).

Майчински. Party

# 606
  • в 1001-та нощ
"като ласка"  Blush

мерси, Боби, аз съм на периоди, преди все очертавах, после над година не очертавах ....  Heart Eyes не знам ако има 3 период - какъв ще е   Mr. Green

# 607
На мен ми харесваш повече, като очертаваш цялото око - без значение дали моливът отдолу е във водната линия, или като на снимката от подписа ти.  Heart Eyes
Аз направих Пин Ъп грима, само да дойде някой да ме снима  Mr. Green

# 608
  • в 1001-та нощ
аз във водната слагам само бял молив  Heart Eyes

помоли най-влюбения мъж да те снима с най-обожаващия поглед  bowuu

# 609
  • Стара Загора

Аленка, ползвала ли си моливите за устни на Avon? Много се чудя на един розов от автоматичните. newsm78

# 610
  • в 1001-та нощ
хм, май не съм  Blush

# 611
iv4enceto_91 , някой каза, че съм го забила в земята Laughing , а сега аз ти казвам същото Heart Eyes Грима ти е божественярски!!! Незнам какви сенки си използвала, но искам същите като на първата снимка  Heart Eyes

Момичета, с какво се разгримирате? Аз използвам разни измиващи гелове и подобни (никога сапун), обаче знам, че е по-добре да ползвам нещо като тоалетно мляко. Вие какво бихте ме посъветвали? И много моля, без много скъпи продукти Mr. Green

# 612
  • Стара Загора
iv4enceto_91 , някой каза, че съм го забила в земята Laughing , а сега аз ти казвам същото Heart Eyes Грима ти е божественярски!!! Незнам какви сенки си използвала, но искам същите като на първата снимка  Heart Eyes

Момичета, с какво се разгримирате? Аз използвам разни измиващи гелове и подобни (никога сапун), обаче знам, че е по-добре да ползвам нещо като тоалетно мляко. Вие какво бихте ме посъветвали? И много моля, без много скъпи продукти Mr. Green

Аааа това не са моите очи и клепачи, далеч не са толкова красиви.  Joy
Просто ги видях в нета и ми харесаха, та ги публикувах тук.  Hug
Твоите гримове обаче наистина са божественярски.  Heart Eyes Изобщо няма значение с какви гримове ги правиш, важен е само крайния ефект и основата.  Heart Eyes

# 613
Момичета, с какво се разгримирате?
Препоръчвам мицеларна вода. На по-ниски цени са тези на Буржоа (аз съм много доволна от нея) и на Евелин, мисля, че имаше.

# 614

Аааа това не са моите очи и клепачи, далеч не са толкова красиви.  Joy
Просто ги видях в нета и ми харесаха, та ги публикувах тук.  Hug
Твоите гримове обаче наистина са божественярски.  Heart Eyes Изобщо няма значение с какви гримове ги правиш, важен е само крайния ефект и основата.  Heart Eyes

Уф, Божкеее Blush Аз понеже такова..нали се сещаш...съм нова и още не съм ви запомнила много-много лицата (поне от това, което съм видяла досега) Blush Blush Blush Абе имах спомен, че май беше със сини очи ти, ама си помислих, че може и да бъркам. Излагация голямаааааа  Laughing

Препоръчвам мицеларна вода. На по-ниски цени са тези на Буржоа (аз съм много доволна от нея) и на Евелин, мисля, че имаше.
Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт