Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

  • 58 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 2
Darlinka, справила си се чудесно!=) Поздравявам те!

Момичета, препоръчайте ми какао? Знам, че има значение с какво се работи, защото от това обикновеното трябва да сложа сигурно 10 пакетчета, докато се оцвети... Дайте съвет,моля ви=)

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 18:20 от Future*

# 241
  • Мнения: 27
Darlinka, справила си се чудесно!=) Поздравявам те!

Момичета, препоръчайте ми какао? Знам, че има значение с какво се работи, защото от това обикновеното трябва да сложа сигурно 10 пакетчета, докато се оцвети... Дайте съвет,моля ви=)


за сега най-доброто, което съм срещала е на Джордани - в едни кафеви пакетчета по 80гр - но излиза скъпичко - поне аз го купувам от кварталния магазин и струва към 1,70 някъде пакетчето...
Някой ми похвали и какаото на Илчовски, то не е итолкоз скъпо, но май кило трябва да се купи - ако решиш за него с удоволствие ще се включа в партия да си разделим 1кг... само се обади..

# 242
  • София
  • Мнения: 127
Future* да продължим разговора и тук  Mr. Green Аз съм страшно доволна от какаото на Илчовски, взимам това което е 22% ако не се лъжа  newsm78 питай за по- скъпото  Grinning цената беше около 14 лв килото.

# 243
  • София
  • Мнения: 1 078
Future* да продължим разговора и тук  Mr. Green Аз съм страшно доволна от какаото на Илчовски, взимам това което е 22% ако не се лъжа  newsm78 питай за по- скъпото  Grinning цената беше около 14 лв килото.
Същото ползвам и аз. При тях взимам и пудра захар, която е хем по-евтина, хем страхотна, а също и нишесте.

# 244
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 860
Какаото на Йон е страхотно -100г - 2.30лв е в нашия магазин. На д-р Йоткер е 50г за 1лв и го има постоянно в Лидл затова най-често него купувам.
Дарлинка, страхотна торта. И аз съжалявам, че рядко правиш, толкова са хубави. Simple SmileSimple Smile

# 245
  • Русе
  • Мнения: 25
Илчовски само един вид пудра захар ли предлагат,тази която има и нишасте ли,вие нея ли ползвате?
Саси беше така добра да ми купи и прати ,а аз и с нея не успях да направя свястно тесто за фигури,като изключим гъм пейста,който май ми се получи,правих го днес и все още зрее и не смя да кажа със сигурност,та за това се интересувам да не би да имат и друга без нишасте или де да занам,някоя по скъпа....

# 246
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Илчовски само един вид пудра захар ли предлагат,тази която има и нишасте ли,вие нея ли ползвате?
Саси беше така добра да ми купи и прати ,а аз и с нея не успях да направя свястно тесто за фигури,като изключим гъм пейста,който май ми се получи,правих го днес и все още зрее и не смя да кажа със сигурност,та за това се интересувам да не би да имат и друга без нишасте или де да занам,някоя по скъпа....

Защо реши, че в пудрата имат нишесте????

# 247
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 860
Илариана,на теб кой ти каза, че има нишесте в пудрата захар?????? Това нещо го чувам за първи път, а и няма некаква логика де

# 248
  • Русе
  • Мнения: 25
ani_d пишеше на етикета.Беше в една чанта найлонова и на нея залепен етикет със съдържанието.

# 249
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 860
Много странно. Аз само от нея поръчвам, но никога не са ми казвали да имат различни видове. А и винаги ми се  Peaceполучава фондана с нея

# 250
  • Мнения: 27
имам тука една торба пудра захар от Илчовски - току що прочетох внимателн етикета ,мога и да го снимам ако искате де... - пише си- съдържание- ЗАХАР
никакви нишестета няма поне в моята

# 251
  • Русе
  • Мнения: 25
Аз исках да разбера дали има различни видове,  не се справям,правих около 10 пъти тестото на Нелка и на другия ден е на трохи,а слагам почти на половина пудрата захар..и оцветяването му е невъзможно..
Шоколадово тесто става идеално,но  в него слагам минимално количество пудра захар и пак казвам гъм пейста ,май стана,оцветих го всичко си е ок...
Някой пробвал ли е да мели кристална захар на пудра?Аз конфискувах от свекърва ми една ел машинка за мелене на кафе и се чудя изобщо да си губя ли времето в мелене...
bibilyana Явно има различни видове и моята торба стои с етикета и пише захар,нишасте...

# 252
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
 ilariana не се препоръчва да се мели в тези машинки захар, защото около перката се нагрява, карамелизира се и изгаря машинката. На времето няколко такива машинарийки ги похабихме вкъщи.

# 253
  • Русе
  • Мнения: 25
marulka_s Благодаря,но пудрата захар по-добра ли,тя машинката на 100 години и да се счупи,никой няма да плаче за нея Laughing

# 254
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
marulka_s Благодаря,но пудрата захар по-добра ли,тя машинката на 100 години и да се счупи,никой няма да плаче за нея Laughing

Ами то пак трудно и бавн става да го направиш фино и равномерно, а и капацитета на машинката е малък, има да мелиш за нужните грамове до откат, ама пробвай. То дет се вика докато човек не си пукне сам главата, вяра не хваща. Това с добро го пиша, може пък това да ти е решението. Peace

Общи условия

Активация на акаунт