Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Пепи,съвсем сигурно ти казвам една седмица опаковани в плик . Peace

# 631
Здравейте отново! Най-накрая разбрах как се качват снимки  Embarassed, и ви представям част от моите торти:
Това е първата ми торта. Правих я точно преди 1 година. Всички помислиха кравата за куче, но като цяло много се хареса.                                                                                                      
Първият ми опит с ганаш. За цветята нямах абсолютно никакви инстументи и ги правих 2 дни

А ето и последните:

До сега тортите ми са оценявани само от непрофесионалисти и много искам да чуя вашето мнение.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 15:36 от purpurina

# 632
purpurina - добре дошла от още един новак Simple Smile мисля, че определено имаш талант за изработване на фигурки. не успях да видя добре фигурката на кравата, но ми се струва, че си прилича. За цветята поздравления! Особено щом са правени съвсем на ръка! Последната ти рисуваната торта ми е фаворит, но малко ми липсва някакъв завършек ... може би някакво цвете можеше да има отгоре? Но това е само лично мнение Simple Smile Иначе продължавай все така!

Mishoka - благодаря ти Simple Smile ще продължа да се уча пък каквото сабя покаже Simple Smile И аз съм голям фен на блога ти!

mamaeli8000 - аз имам голяма пластмасова кутия за торти и слагам капака отгоре, който е непрозрачен с бележка "Не пипай" Simple Smile обикновено работи.

ani_d - блгодаря и добре заварила!

radost_bonbon - радвам се, че ти допада кончето... имах големи чуденки с него дали да го оставя бял или да го изрисувам, но накрая не ми остана време и това реши дилемата.

mimi0585 - харесва ми кутията за бонбони Simple Smile фен съм на лилавото, макар и да не го използвам често за торти. малко ми се струва, че фондана върху, който са бонбоните не е чисто бял или греша? Харесвам и и идеята с перлите. Може би бих добавила надпис върху капака, но определно адмирации за семплото изпълнение.
П.П. бонбоните са ми от любимите Simple Smile

весанка, Mинa, ditsan, ti-ri-ri-ram, blueeye® - много благодаря за топлото посрещане  Hug

МаринаД - тогава още по-големи поздравления от мен имаш Simple Smile ключа е супер изпипан!

Tony_st - благодаря за комплиментите Simple Smile Тортата с кончето наистина е лесна. Важното е да имаш скалпел и си избираш картинка шаблон, въоръжаваш се с търпение и действаш. Другото е време да изсъхне. Това е Simple Smile Честно казано аз никога не бих успяла да направя твоята Мини Simple Smile

blueeye® - много е красива първата торта. Допадат ми цветовете - типично момичешки. Нотите, бухалките, обръча - всичко си има Simple Smile Фигурките на гимнастичките са отпечатани на вафлена хартия?
Страхотни букви на "мъпет шоу" тортата! Жабока си е едно към едно станал Simple Smile

# 633
  • Русе
purpurina И на мен ми харесват тортите ти.Много народ в тоя влак и всичките добре направени,Браво!Само по тъмни им прави очите,че някой ми се видяха,като слепи (без да се обиждаш) Ръбчетата и измазването не е идеално на места,не че аз това го умея,но нали трябва да си казваме кусурите за да се учим...И почиствай тортите ,нишастето се вижда!
Последната ми хареса най-много,само тези дребни цветенца са ми по-нежни от черните изсъхнали треви,който си нарисувала...и да категорично нещо трябваше да има отгоре,може и рисунка.
 Hug

# 634
mimi0585, наблюдавам те от известно време - имаш голям напредък в техническо отношение, браво! Кутията ти ми харесва, с препоръка да поработиш по цветовете.

purpurina, не са ти лоши тортите за първи, но поне от това което виждам ти липсва чистота на работа, надявам се че не се сърдиш:) Последната рисуваната ми харесва най-много.

Нещо и от мен, което повечето вече сте видели по другите канали:)

Emi by Mina Bakalova, on Flickr

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 21:00 от Анонимен

# 635
От днес - полуготовата ми пробна вита тортичка с микроскопични размери. Фигурката е по идея на дъщеря ми, която скоро ще има РД. На тази пробна торта само си тествам възможностите. Утре ще я ядем.

Grinning Grinning  ОЧИТЕ и лицето на ЧШ са копи-пейст от посочен модел. Simple Smile  Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 17:03 от mamaeli8000

# 636
Gabolinka цвета не е бял  а телесен.Мина много благодаря  Embarassedтрябва да вземе уроци и по фотография  ooooh!на живо не са чак толкова зле цветовете но като ги снимам  ooooh!със сигурност ще сменя марката на боите и ще си взема поука.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 16:53 от mimi0585

# 637
  • ГОре на черешата...
Лелееее, Мина   newsm20...оставам без думи...

# 638
Мина, браво за шедьовъра.

# 639
Gabolinka, ilariana, радвам се , че харесвате тортите. Наистина рисуваната пустее отгоре, но идеята беше да имитира изгрев (бялото петно е слънцето). може би ако я бях направила с по-малък диаметър и по-висока, щеше да е по-добре.
Мина, изобщо не се сърдя, даже ти благодаря за откровеността Hug. Наистина работя малко мърляво, но не знам защо го забелязвам чак на снимките newsm78. Колкото и да го изчетквам това нишесте, все остава по нещо 33uu. А за твоята торта omm omm omm нямам думи!

# 640
Мина smile3501 невероятна както винаги! Гледах снимки от самия рожден ден - тортата е в перфектна хармония с всичко останало! Не знам как го постигаш - страхотна си Simple Smile

mamaeli8000 - възхищавам ти се кога ти остава време за тестова торта Simple Smile ако си търсиш опитни зайчета съм насреща! На мен ми харесва. А какво държи фигурката в ръце - ябълка? А как работиш с такива малки размери просто не знам. Аз като се опитам да направя нещо малко и ме хващат лудите Simple Smile

# 641
  • Русе
Mинa Много е красиво,произведението ти,уникално е newsm20
mamaeli8000 Червената шапцица е сладка ,симпатична и нежна! Аз лично бих направила синьото малко по-тъмно,мисля,че така ще стой по-добре с червено.

# 642
purpurina ,добре дошла във тортените редици.Хубави тортички,другите са ти казали доста неща затова аз ще кажа само едно бори горните ръбове.Тортата ще изглежда във пъти по добре със добре оформен горен ръб.
Мими0585,добре си се въртяла около тортичката.Послушай Мина,бори цветовете.
Mina,миличка нямам думи.Нали знаеш че съм фен на изчистените ти,нежни и елегантни торти.Цветята са страхотни,но пак оставяш вярна на себе си и неповторимият си стил.
Мамаели,тортата не е лоша но за мен лично е прекаленно изчистена за детска торта.Аз обичам шарени и наситени със ярки цветове детски торти сияещи като дечицата,затова тази ми идва малко  постна.Другото което не харесвам във твоите торти са тия панделки и хартиени ленти дето лепиш на долният борд на всичките си торти.Идеята на домашните торти поне по мое разбиране е ,да не се използват не ядливи елементи ако това не се налага за някаква по сложна конструкция.Това не го одобрявам и не мога да го приема.Другото което не ми допада е  тоя син цвят ,във комбинация със гъбките не ми се вижда подходящ,мисля че едно нежно зелено би подхождало повече.
Но това си е мое виждане и не е задължително всички да мислят така, просто споделям нали е пробна.

# 643
  • Vaudreuil Canada
Мина разкошна ти те тортата, но лалетата ми бъркат в мозъка - преди да ги завършиш листата им натисни един палец в основата за да се оформи чашката да станат като лъжичка самите листа така като ги сглобяваш ще лягат по-добре, а вътрешните листа можеш леко да свиеш и в горната част като полу-тръбичка за да се прибере центъра на цветето.

# 644
  • Пловдив
Мина, тортата е уау. Много нежна и изпипана до последния детайл.

Маринче, по твоята сова ми останаха очите. Много е добра. А томчето вярно, че дебеличко, ама и то барнато.

Блу, много ми харесват и двете торти. Тази с мъпетите повече  Mr. Green

mamaeli8000, споделям донякъде мнението на Дитсън. Нещо много синьо-червена ми е тази торта.

purpurina, наистина липсва чистота при работата. Според мен бързаш и претупваш нещата. Последната торта ми допада най-много.

mimi0585, капака е малко крив, а тортата май не е много добре заравнена. Лилавото ми стои някак мръсно (но може и от снимката да е)

Момичета, ако си спомняте преди няколко дни ви питах за едно специфично шприцоване. За жалост в моя уилтънски от 56 части нямаше точно този накрайник който ми трябваше, но намерих подходящ при мама - ползвах нейния архивен за толумбички. Ето какво се получи

Общи условия

Активация на акаунт