Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Tony_st тая опаковчица е много миниатюрна - колкото кутия цигари е, за това струва толкоз

# 316
Tony_st тая опаковчица е много миниатюрна - колкото кутия цигари е, за това струва толкоз

Тук дори в специализираните магазини не продават по-големи опаковки - всичко е по 250 гр максимум. Купувала съм и по 150 гр. Само за сравнение за тортата на дъщеря ми купих по 4 пакета бял и розов и по 2 пакета от по още 3 цвята евентуално за цветя и т.н. Вярно, че ще украся сигурно и тортата за моят РД, но пак си трябват количества. Peace

# 317
ООО не го приемайте като обвинение ,не съм искала така да прозвучи,щом никой не откри явно не сте намерили или пък друго,аз наистина много търсих и в гугъл и в ютуб на английски ,но освен готово направени неща ,постъпково нищо не открих ,та предположих че и вие не сте попаднали на нещо .Имам шах у дома гледах него,гледах и гугъл изображения на торти и фигури ,но все готови неща.В ловелито точно това не го открих(може да има ,но аз не го намерих).Иначе писах ден по- рано точно защото  до последно сама си търсих ,не съм разчитала някой да ми дава наготово!както и да е ще продължа тук само да чета ,нещо тази атмосфера им идва малко в повече(все нещо на криво се приема)!
Благодаря за коментарите по тортата ми ,за мен са мн важни!
Хубав ден!

# 318
  • Sofia
Фондана на Димитрана става снежно бял, освен ако не ви е мръсна посудата в която го бъркате, тогава нюансите са различни.  Mr. Green

Ох, бе Савенко!  Mr. Green

# 319
  • Бургас/Пз
Фондана на Димитрана става снежно бял, освен ако не ви е мръсна посудата в която го бъркате, тогава нюансите са различни.  Mr. Green

Ох, бе Савенко!  Mr. Green

Савенкооо, ти хубаво не си слагаш тортите тук, добре че е фликър и ФБ да те следя, ама моля те пусни само тази, с която си участвала в руския конкурс, че го и спечели даже, че и момичета тук да й се порадват на красотата Simple Smile Моля те  Hug Praynig

Вал е абсолютно права, че става бял, само да не случите на някаква жълтеникава глюкоза Simple Smile  Mr. Green

Пашик, не ги приемай толкова навътре нещата, защото иначе , ако всички така сме ги приемали тая тема нямаше да я има Simple Smile  Peace

# 320
  • Sofia
ама моля те пусни само тази, с която си участвала в руския конкурс, че го и спечели даже
И кутията, и кутията И КУТИЯТА!!!  newsm18 newsm18 newsm18

# 321
  • София
Добре, мятам набързо по многочислените ви молби и изчезвам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Snowflake gift by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

Това е за зимния конкурс в руския форум.

Art Deco style cake by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

А това е кутията, която не е кутия хич даже. Просто нещо кубическо.  Mr. Green

# 322
  • Sofia
Кубическо - магическо!
Айде сега си гледай работата, че си заета!  Laughing

# 323
ама моля те пусни само тази, с която си участвала в руския конкурс, че го и спечели даже
И кутията, и кутията И КУТИЯТА!!!  newsm18 newsm18 newsm18

А ти, Вал, няма ли да пуснеш нещо и тук, ааааааааааааа?
Между другото - щерка ти има имен ден  Mr. Green Да ти е жива и здрава ти пожелавам, толкова сладка и чаровна

# 324
Свещичке,не мога да не те поздравя .Тортите са ти невероятни . newsm20 newsm20 newsm20

# 325
  • Sofia
Между другото - щерка ти има имен ден  Mr. Green Да ти е жива и здрава ти пожелавам, толкова сладка и чаровна
Аз последната торта съм си я пуснала, моля, моля, да си имаме уважението!
Коя ми щерка има имен ден, прощавай?  Mr. Green

# 326
Олеле тая снежната е просто уникална, сетих се за снежната кралица приказката като я гледах, евала

# 327
Аз последната торта съм си я пуснала, моля, моля, да си имаме уважението!
Коя ми щерка има имен ден, прощавай?  Mr. Green

Пламена, душицо, Пламена Simple Smile Бегай сега да ѝ строиш едно 100-200 бисквитки

# 328
Добър ден sVeshti4ka Simple Smile Няма нужда да се заяждаш и тук.  Simple Smile Simple Smile Когато имам време влизам и коментирам. Когато има какво да кажа също коментирам... четох темите - обсъждаше се пудра захар, но аз нямам конкретно мнение за захарта, моята не струва, не бих я препоръчала. Също така не правя домашен фондан и не мога да дам съвет, затова не давам. Моят фондан е купен от Алимко. Никой не ме пита за това какъв е, но все пак да кажа. И аз си имам любими теми - в коледната тема писах много, в темата за мъфините също. Но когато слагам моя торта тук, какво искаш да напиша под нея?? Преди време ШеметНевероятен ми беше дала съвет да слагам снимки на торти тук и на фигурки и така и правя вече. Имам една детска торта тази година и я слагам ТУК. Момичето, на което напарвих комплимент има не само една торта, аз отворих фликър, който тя е посочила и видях много нейни торти!!! Сори, ама не са две и са много хубави. Блатгодарих и на още няколко съфорумки - нещо против това ли имаш?? Как ще структурирам моите думи и как ще пускам МОИТЕ постове са си лично моя работа и не виждам връзка с твоето отношение! Нищо лично нямам Анни, но не пренасяй тази глупава война тук. Ти не можеш да кажеш на хората във форума какво да пишат от тяхно си име, нали? Не се опитвай да се заяждаш с мен. Наистина тук влизам много по-рядко, отколкото във ФБ, защото ми е трудно да ползвам форума /трудно се ориентирам при търсенето на информация/ така, че влизам за малко. Излишно е да ти обяснявам, че това си е моя работя. /Още повече, че ако съм на работа, интернетът ми е ограничен само до служебното ползване и не ме допуска във форуми и чат./ А форумната култура да не би да включва нападки спорд теб, или заяждане? И изобщо, защо толкова те вълнува моят пост и моите снимки, има още 10000 потребителя във форума, разгледай техните торти, може да има хора, които изобщо да не са написали текст под снимката си. Simple Smile Същите снимки на ТАЗИ торта вече си ги видяла в моя ФБ-профил, и там ти не си коментирала, така, че не виждам връзката да го правиш тук. Както казах, не може да ме накараш на да пиша нещо, което не мисля и не желая да напиша. И мисля, че не си ти човекът, който може да ми чете лекция за форумна култура! Спри с обидите и нападките. Тук не сме дошли да обсъждаме личността ми, а тортите по принцип. В моя случай, аз вече знам, че не си безпристрастна, така че е излишно да ми даваш оценка. Аз на теб и на личността ти оценки не правя! С най-добри чувства и безкрайно уважение към таланта ти - мамаЕли. /ПП. съжалявам, че звуча по-остро, но все пак се опитвам да спазя добрия тон и да ти кажа нещата така като са и като аз ги виждам. Не желая заяждане и нападки, обиндо повечедие и прочие... А, да - тортите ти са много хубави, но това вече съм ти го показала и казвала във ФБ, така че е излишно пак да ти го повтарям, би звучало прекалено подмазвачески. / Приятен, Ден Анни.  Simple Smile

# 329
  • София
sVeshti4ka, прекрасни торти, всъщност аз лично смятам, че не са торти, а произведение на изкуството, такава красота - беден ми е речника да опиша възхищението си.
Защо ни лишаваш от тях в темата, аз с удоволствие бих се наслаждавала на такива красоти  тук.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт