Crock Pot -мнения, рецепти

  • 397 880
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Мнения: 21
Здравейте,

Решила съм да купя на майка ми този крок пот - http://slowcooker.bg/product/48/nov-dizayn-ured-za-gotvene-krok-pot-3-5-l.html
Интересувам се имате ли впечатления точно от него, а също и когато спре тока, как процедирате?

Благодаря  Hug

# 1 411
  • Мнения: 5 221
За Бъдни вечер ще направя сарми и чушки по идея на Зори от форума - с различни плънки: зелеви сарми с ориз и стафиди, лозови с ориз и още не съм измислила какво, и най-отгоре - чушки с ориз и гъби. Това ястие съм го правила няколко пъти в гювеч, а в крок пота ще стане перфектно.

Иначе аз в общи линии се пристрастих към крока, само чакам да дойдат събота и неделя, за да забъркам нещо в него. Тези дни правих пълнено пиле с гарнитура моркови и пащърнак, както и пържоли с праз, моркови и гъби, и двете ястия станаха изключително вкусни.

# 1 412
  • Мнения: 58
Здравейте! Вчера си закупих тенджерата за бавно готвене от Лидл и се присъединявам към вас да чета рецепти и идейки за готвене в нея. Мисля днес да я пробвам с бобец. В книжката е обяснено доста за готвене на бобови храни, ще се ръководя по нея да видим какво ще стане. Иначе тенджерата е с керамичен съд, с 2 степени (ниска и висока) и един режим ауто. Няма вариант да се изключва след определено време, което е минус за мен, но пък цената е добра и има 3 г. гаранция.

# 1 413
  • Мнения: 33 074
Здравейте! Вчера си закупих тенджерата за бавно готвене от Лидл и се присъединявам към вас да чета рецепти и идейки за готвене в нея. Мисля днес да я пробвам с бобец. В книжката е обяснено доста за готвене на бобови храни, ще се ръководя по нея да видим какво ще стане. Иначе тенджерата е с керамичен съд, с 2 степени (ниска и висока) и един режим ауто. Няма вариант да се изключва след определено време, което е минус за мен, но пък цената е добра и има 3 г. гаранция.
Честито ! Захващай се с Коледните госби! Grinning

# 1 414
  • Мнения: 240
Ех най на края да се похваля с моя красавец /на живо е страхотен/ Heart Eyes



Вече е в експлоатация и готви бобец. Утре ще го натъпча със сърми. Пуйката реших, че ще е във фурната, а в края на седмицата свеки ще ни навести и мисля да пробвам цяло пиле в него.

На майка ми купих от лидълския но ще го получи чак за Р.Д. края на Януари, че вече я уредих за Коледа.  Laughing

# 1 415
  • Мнения: 33 074
wafi   СТРАХОООООТЕН е, направо се влюбих Hug адски елегантен, явно тази марка са по класни от крока!
Даго ползваш със здраве!

# 1 416
  • Мнения: 240
mimi.7299 благодаря ти! Не са по класна марка а обратното. Това е евтината английска марка но уредите са им доста добри. Този е копие на един Морфи Ричард, който пък е 2 пъти по скъп.

Бобеца стана на масло. След малко пускам сърмичките. В малкия сложих ошава. И съм свободна почти до вечерта. Страхотно.  Crazy

# 1 417
  • Мнения: 33 074
mimi.7299 благодаря ти! Не са по класна марка а обратното. Това е евтината английска марка но уредите са им доста добри. Този е копие на един Морфи Ричард, който пък е 2 пъти по скъп.

Бобеца стана на масло. След малко пускам сърмичките. В малкия сложих ошава. И съм свободна почти до вечерта. Страхотно.  Crazy
Че моят крок изглежда два пъти по грозен Simple Smile.....боба е вътре, мултикукъра на Филипс готви ориз с праз и маслини......другото от свеки! Но твоя слоукукър е наистина много красив! Когато сменям моя ще се замисля за тази марка! Моя крок е от Амазона, но не може да се сравнява с твоя красавец! Simple Smile

# 1 418
  • Мнения: 4 369
Момичета, можете ли да ми дадете рецепта за свинка кавърма?

# 1 419
  • Мнения: 496
Ето тук има предложение за свинска кавърма ( аз бих добавила и малко гъби).
А тук е на Пеп-4о пилешката кавърма (много вкусна) , но в обикновен съд. Може да замениш пилешкото със свинско и да задушаваш в Crock Pot.

Аз приготвих за тази вечер в Crock Pot постни лозови сърмички по гръцки. А за утре съм сложила да се маринова един заек с адската марината на Пеп-4о   bouquet , който ще се готви през нощта в бавно готвещия уред.

Весели празници  от мен!  Много здраве, успех и късмет ви желая от сърце!

# 1 420
  • Мнения: 9 450

Аз приготвих за тази вечер в Crock Pot постни лозови сърмички по гръцки. А за утре съм сложила да се маринова един заек с адската марината на Пеп-4о   bouquet , който ще се готви през нощта в бавно готвещия уред.


и аз го приготвих снощи, намазан, с идеята да го сложа във фурната днес, да се изпече за вечеря (имам си РД). Обаче  Mr. Green на печката взе че и гръмна реотана, изгоря, от там и бушона за печките... много ядове и реших да ходя да им купя кУфтета за вечерята. Обади се приятелка да ме  поздравява, аз изревах за печката, а тя "Кво ти пука, имаш си 3 крок -пота"   ooooh! ама така бях блокирала, че не се и сетих за тях, макар единия да ми е пред очите.
Сцепих тук там заека, но го събрах в крок пота и се надявам да имаме  заек за вечеря  Grinning

Весели празници, момичета!   bouquet

# 1 421
  • София
  • Мнения: 1 686
Аз бобеца направих в крока, друг път все съм го зарязвала и не съм обръщала внимание, но днес видях, че откровено си вреше (видях го към 5-тия час, т.е. не знам кога е започнал да бълбука), та интересува ме - нормално ли е яденето вътре да ври?

# 1 422
  • Мнения: 33 074
Аз бобеца направих в крока, друг път все съм го зарязвала и не съм обръщала внимание, но днес видях, че откровено си вреше (видях го към 5-тия час, т.е. не знам кога е започнал да бълбука), та интересува ме - нормално ли е яденето вътре да ври?
Нормално е! Моят е на ниска степен в момента и бълбука по края!

# 1 423
  • Мнения: 4 369
Ето тук има предложение за свинска кавърма ( аз бих добавила и малко гъби).
А тук е на Пеп-4о пилешката кавърма (много вкусна) , но в обикновен съд. Може да замениш пилешкото със свинско и да задушаваш в Crock Pot.

Аз приготвих за тази вечер в Crock Pot постни лозови сърмички по гръцки. А за утре съм сложила да се маринова един заек с адската марината на Пеп-4о   bouquet , който ще се готви през нощта в бавно готвещия уред.

Весели празници  от мен!  Много здраве, успех и късмет ви желая от сърце!
Дани благодаря, оказа се, че търся за капама, не за кавърма, но намерих в единия от линковете.
Благодаря

# 1 424
  • Мнения: 33 074
Ето тук има предложение за свинска кавърма ( аз бих добавила и малко гъби).
А тук е на Пеп-4о пилешката кавърма (много вкусна) , но в обикновен съд. Може да замениш пилешкото със свинско и да задушаваш в Crock Pot.

Аз приготвих за тази вечер в Crock Pot постни лозови сърмички по гръцки. А за утре съм сложила да се маринова един заек с адската марината на Пеп-4о   bouquet , който ще се готви през нощта в бавно готвещия уред.

Весели празници  от мен!  Много здраве, успех и късмет ви желая от сърце!
Дани благодаря, оказа се, че търся за капама, не за кавърма, но намерих в единия от линковете.
Благодаря
Дайте и на мен за капама! И аз щеправя, ще имам гости на 27.12.

Общи условия

Активация на акаунт