Crock Pot -мнения, рецепти

• 397 840
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 425
# 1 426
Весела Коледа  santa2 Дано сте слушали много през тази година и Добрият старец ви е зарадвал с желаните от вас подаръци  Wink

Капамата е най- лесното за приготвяне ястие. Аз го правех досега доста често в гювеча , а вече 2 пъти и в Крокпот-а. Така имам за 2-3 дена различни ястия, които не се повтарят  Wink . Капамата е съчетание на 3-4 вида месо и кисело зеле или съчетани с готови сърми ( на мен този вариант ми харесва повече).

Пепи, заека стана " трепач"  Peace   bouquet

# 1 427
така е  Hug и моя стана трепач, макар  да бе готов в 22ч  Wink

# 1 428
Явно нещо не успявам да попитам гугъл правилно, ама дайте линкче към адската марината, моля. Имам един заек във фризера и само се чудя как да го сготвя, че да не е супер сух.

# 1 429
# 1 430
Момичета БЛАГОДАРЯ! Честита коледа, бъдете благословени!

# 1 431
Благодаря, аз не знам защо реших, че не е това Simple Smile
Значи става и в крок пота?

# 1 432
нали това пишем. Стана и още как. Но не наливай никакви течности, освен заека и замазката  Peace

# 1 433
А аз го направих като го мариновах предварително за около 5-6 часа . В Крокпот-а заредих отдолу всякакви зимни зеленчуци- лук, морков, целина, тиква, дюля,пащърнак, гулия
Скрит текст:
не се смейте - много са ми ограничени нещата, които мога да ям  по здравословни причини и се чудя вече какво да ям  ooooh!
и отгоре завих целия заек. Течност сложих не повече от 50 мл, но можеше и без нея. Така заека се беше позапекъл дори, защото беше на сухо върху зеленчуците. А от тях направих после пюре, защото бяха станали " мозък" . Готвих на 1-ва степен за около 8 часа ( докато се наспя  Laughing , че още не съм си купила таймер да се самоизклюва).
Откакто готвя с Крокпот-а моите в къщи все ми задават въпроса - " Ти днес какво ще правиш като вече ти е наготвено? "  Joy Наистина имам много повече свободно време, което мога да използвам за себе си  Peace

# 1 434
Технически въпрос -
Може ли цял заек (размер от магазина) да влезе в крок 6,5л.?
Имам вътрешна бариера да го нарежа докато е суров и ми се ще да скокне цял.

# 1 435
Моят уред е 4,7 Л соте и цял заек - закупен от Лидл ( 1,6 кг) се събра без проблемно + около 1 кг зеленчуци.

# 1 436
Моят уред е 4,7 Л соте и цял заек - закупен от Лидл ( 1,6 кг) се събра без проблемно + около 1 кг зеленчуци.
  Hug

# 1 437
Утре си чакам уредчето, 5,7 л. Нямам търпение да го пробвам. А в хладилника ми лежи половин прасенце, ще има да експериментирам.
Интересно ми е дали стават някои сладкиши вътре, но тепърва ще се занимавам с ровене на рецепти.

# 1 438
Честита Коледа  Hug  bouquet
Така и не успях да покажа свинските ми котлети завити със зелеви листа, но имах проблем с телефона  Twisted Evil Сега съм заредила цяло пиле по тази рецепта http://slowcooker.bg/recipes/2013/02/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D … 0%BC%D0%BE%D0%BD/ Сложих един ред картофи на дъното в допълнение и не съм сложила никаква вода...за което сега се замислих дали да не сложа, но по рецепта нямаше.. newsm78
Искам да кача и снимка и досега четох, но съм забравила как става..предният път брат ми я качи, но сега го няма  newsm78 и нещо неуспявам в тези сайтове да се справя  Thinking

# 1 439
  • София, Младост 2
Не се слага вода на пилето с картофите Peace Но е добре да си намазнила стените на крока предварително, иначе понякога картофите залепват (при мен само в малкия крок, който нагрява по-силно).

Общи условия

Активация на акаунт