Crock Pot -мнения, рецепти

  • 397 940
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 470
  • DE
  • Мнения: 971
Ще да месо от óрагани hahaha

С кайма съм правила само топчета с доматен сос...друго не съм приготвяла.
"Чили-Конкарнето" най-ми харесва като е бързо приготвено. Червения боб към ястието е предварително сварен и няма за какво да кисне с часове в тенджерата.
Но, мое мнение де...

# 1 471
  • Мнения: 13 420
От органи Simple Smile не бях съвсем сигурна "карантия" дали покрива всичко и дали няма някое негативно значение за някой Simple Smile
Но като цяло е много полезна и е хубаво да се хапва често.

# 1 472
  • Мнения: 8 001
 Много ти благодаря, Хедра!

# 1 473
  • Мнения: 9 451
От органи Simple Smile не бях съвсем сигурна "карантия" дали покрива всичко и дали няма някое негативно значение за някой Simple Smile
Но като цяло е много полезна и е хубаво да се хапва често.

явно ми е тъп ден. Имате предвид - субпродукти, карантия ли? Ако така, не бих казала, че са полезни, защото повишават числото на пикочната киселина за мъжете (подагра) и като цяло действат  Mr. Green гадничко за триглицериди и холестерола.  Е,  черния дроб  пък е много добър за хемоглобина.  Peace

# 1 474
  • Мнения: 13 420
Ако вече има диагностицирана подагра е добре да се ограничат, но ако няма, по-добре да се ограничат рафинираните въглехидрати и всякакви захари, вместо субпродуктите  Wink

# 1 475
  • Мнения: 9 451
пу пу пу да чукам на дърво, тоя с подаграта ни е приятел , но всичко е ограничил, дори червеното месо май каза  newsm78.  Радвам се, че моя не яде захар (Ули, а меда също ли?, ако знаеш - кажи, моля)  А карантия не яде, откакто преди години беше повишил тия триглицериди и кардиолога му ги забрани. ЧАк на мен се опита  Mr. Green

# 1 476
  • Мнения: 13 420
Медът също уви, той реално си предизвиква същата реакция в организма като захарта (отделяне на инсулин най-общо казано). Но пък и с мед по-трудно може да се прекали според мен, ако се яде чист, де, а не като заменящ захарта във всичко.

# 1 477
  • Мнения: 9 451
благодаря, златна си.   bouquet меда ни е чист, не ядат повече от 3 лъжици на ден - с чай.

Да се върна на темата - оня ден сготвих сарми, но сложих и пържоли в зелев лист, за да напълня грънеца - най-отгоре. Чудни бяха, останаха сочни, макар и рибица да  беше месото

Скрит текст:

# 1 478
  • Мнения: 5 221
За уикенда съм решила да пробвам тази пълнена зелка, според вас подходяща ли е рецептата за крок пот?
http://yoli-www.blogspot.com/2012/03/blog-post_12.html?m=1

# 1 479
  • Мнения: 9 451
ще стане, може би ще и трябва повечко време като е цяла накуп. Аз съм правилата такава пълнена зелка -роза, но с месо вътре - само подправено и с ориза http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3523.msg160473.html#msg160473

# 1 480
  • Мнения: 8 001
А може ли да сложа всичко без боба и царевицата и после ще ги добавя и ще заваря на котлона.
Малко ми е против принципите консервираната храна, ама не знам какво да я направя тая кайма, че да стане бързо, освен кюфтета, защото скоро ядохме...

# 1 481
  • Пазарджик
  • Мнения: 187
Напоследък съм се замислила да си направя домашна шунка или роле, абе нещо което да замести купешките в сандвичи, та се чудя може ли да се получи нещо такова в крока. Някой ако е пробвал ще съм благодарна да сподели, че като ги чета тия трифосфати, полифосфати и какво ли не в шунките и колбасите направо ми се отяжда.

# 1 482
  • Мнения: 224
Напоследък съм се замислила да си направя домашна шунка или роле, абе нещо което да замести купешките в сандвичи, та се чудя може ли да се получи нещо такова в крока. Някой ако е пробвал ще съм благодарна да сподели, че като ги чета тия трифосфати, полифосфати и какво ли не в шунките и колбасите направо ми се отяжда.

Да ще се получи. Среща ла съм такива рецепти по чуждестранни сайтове, но не съм пробвала. И не съм наясно как точно е технологията по овкусяване предполагам трябва и да се увърже и пристегне. А и мнго важно е какво е месото, от коя част и дали е прясно.

# 1 483
  • Мнения: 13 420
Аз съм правила по тази рецепта, но във фурната. В крок пота не виждам защо да не стане, аз просто не бих слагала вода, след като запечатам месото и го сложа в съда за готвене.

# 1 484
  • Мнения: 9 451
това съм го яла, http://fkusno.com/?p=1969 но не съм правила аз. Много е вкусно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт