Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 929
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 180
Ванче, на постен гювеч не ми потъмняват картофите  Laughing слагам ги най-отдолу, другите зарзавати - отгоре. Явно картофите си искат  влагата.

# 181
Пепи, и аз така мисля да направя-ще покрия картофите с гювеча. А вода колко да добавя? И за колко време?
Благодаря ти за включването.   Hug

# 182
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ванче, аз въобще не бих прибавила вода, особено ако гювеча ти е консерва или са ти замразени зеленчуците. Нали ще му сложиш домати, това трябва да е достатъчно течност

# 183
 Peace да, цял буркан дори. Обикновено течността от него почти покрива продуктите, граха е ситен и пада надолу.
Освен ако не искаш повече сос за топене, но после трябва да сгъстиш с брашно, или намачкани картофи.
Когато започне готвенето вътре, или ти е почти готово - като отвориш ще прецениш и ако трябва - винаги можеш да добавиш чаша вряла вода.

# 184
Благодаря ви! Няма да слагам вода. Simple Smile

# 185
  • САЩ
Да се похваля и аз че крок пота вече ми е пръв приятел! Само готвя, прехвърлям в друг съд, мия и пак зареждам. Така сготвих 3 манджи този уикенд без да ги усетя и без да им вися. Според мъжа ми ми трябвал още един, че да ги зареждам едновременно  Grinning Само ме е предупредил другия път като готвя нощем да го слагам в гаража че здраво размирисва и огладняваме посред нощ.  Laughing

# 186
  • DE
[ Само ме е предупредил другия път като готвя нощем да го слагам в гаража че здраво размирисва и огладняваме посред нощ.  Laughing
[/quote]
Хитруша Peace

У нас нощното готвене протича в банята. На отгоре открехнат прозорец и скрити кърпи Mr. Green
Матцев ми направи зглобяема масичка за случая, но след обещанието от моя страна, че кърпите му няма да миришат на телешко варено hahaha
Иначе ако е в кухнята, песа цяла нощ варди под тенджурето Laughing

Аз от една седмица не съм готвила нищо в нея, че все я караме на тиган последно време.

# 187
  • Пловдив
Пак нахлувам, този път да се оплача - счупи ми се съда на Crock-Potа Sick
Не е от дефект просто моя близка го изпусна на пода и той стана на парчета. И съда и капака. Грозна гледка - късаща сърцето. Веднага звъннах на Елиза от http://slowcooker.bg/ . Оказа се, че продават резервни. Поръчах си защото не бих се лишила от удобствата на уреда. Споделям да си знаете. Резервни части има - Дай боже да не Ви се налага!!! Wink

# 188
  • Калифорния, САЩ
   О, Ваня, лоша работа, но добрата вест е, че веднага си намерила нов съд, хубаво е, че има от къде. А скъп ли е?
   Искам да ви питам - размразявам свински джоланчета, искам да ги направя на супа, а не ми се иска да ги готвя на котлон (дълъг процес, вмирисва се всичко, а тук вече е доста топло). Дали ще станат добре в крок пота, за колко часа; а изпитана рецепта имате ли?
   Пеп-4о?

# 189
аз оня ден джолан с картофи готвих, ама нали картофите не ми харесва, че потъмняват, та сложих джолана в грънеца, с 1 чаша вода. На 6 часа май, на І беше готов - омекнало месото, извадих, взех му и соса и сложих в тавата с картофите да се запекат. Дори джолана ми беше замразен, само го намазах с подправки. Времето зависи от месото, ще прецениш.
Тук може или в тенджера да продължиш, или  ако искаш направо супата в него - слагай повече вода, по някое време другите неща за супа -зеленчуци; към края фиде или ориз. Обезкостяваш, застройваш.
В блога имам супи в крок-пот, ако ще ти помогне - виж там.

Ваня Simple Smile , вярно, че само съд е, ама е много, много гадно да ти го счупят пред очите.  Още си помня първото кантарче, преди 25 години, когато нямаше почти никъде.  ПП: Е много ме яд, че точно на теб ти се случи бе.  #Cussing out
А резервни части има, да. Продават. Хубаво, че ще стане на твоя модел  Hug

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 18:48 от пеп-4o

# 190
  • Калифорния, САЩ
   Пеп-4о, знаех си, че мога да разчитам на тебе, благодаря ти!

# 191
  • София
 #Cussing out Ще се гръмна!!! Вчера от мързел да прехвърлям от КП в тенджера супа топчета за подграване, директно го сложих от хладилника на котлона- спраска се на две с гръм и трясък. 3 часа съм събирала супа от къде ли не #Cussing out Много ме е яд. Такава глупост не съм очаквала да направя.
Ваня Simple Smile - за колко пари взе керамичния съд и колко литра е?  

Вижте какъв бонбон намерих- 3х 2,5л.

# 192
не съм Ваня, но нейния е 5.7, а гърнето - като рез.част мисля 80лв струваше.  Звъни на сайта на Крок пот, ще ти кажат

# 193
  • София
Ааааа такова пари не давам. Ще си го поръчам от ибей за 12 паунда Peace

Мерси Пепчо.

# 194
  • Пловдив

Ваня Simple Smile - за колко пари взе керамичния съд и колко литра е? 
съда струва 79 лв.
капака 29 лв.
Правят отстъпки, но няма как да падне цената до равностойността на 12 паунда. Въпреки това аз си го поръчах от тук. Днес пристига.

Общи условия

Активация на акаунт