Crock Pot -мнения, рецепти

  • 398 174
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Мнения: 9 455
Мариноваш, или намазваш с подправки и слагаш в плик за печене, щом е телешко.

# 2 521
  • София
  • Мнения: 5 736
Мариноваш, или намазваш с подправки и слагаш в плик за печене, щом е телешко.
Аз имам въпрос каква е идеята на плика за печене? До сега само 2 пъти съм ползвала Embarassed
И може ли в Кукъра да се ползва?

# 2 522
  • София
  • Мнения: 1 687
Някой правил ли е кестени в крока? Предполагам вариант е само да се "сварят"..

# 2 523
  • Мнения: 9 455
Мариноваш, или намазваш с подправки и слагаш в плик за печене, щом е телешко.
Аз имам въпрос каква е идеята на плика за печене? До сега само 2 пъти съм ползвала Embarassed
И може ли в Кукъра да се ползва?
Задушава продуктите, не съхнат, докато се готвят.остават сочни, дори зеленчуци в плик правя -само че в голямата фурна-в единия плик месо, в другия гарнитура. Накрая ги срязвам отгоре и запичам за тен. В слоу кукъра също, но събира по-малко. Картофите не потъмняват така в него. А телешкото е сухо месо, капака не затваря плътно, затова предлагам да го запечата и в плик.

# 2 524
  • София
  • Мнения: 5 736
Пепчо, супер си! Благодаря!

# 2 525
  • Мнения: 8 426
Идвам с молба за съвет. През почивните дни накиснах за 12 ч. нахут и после го сложих да се вари в слоу кукъра на HIGH. Мислех, че както боба ще е готов за 4 часа, но не беше, дори на шестия час хрупаше . Нямам опит с готвене на нахут. Така хрупкав ли остава? Една част сготвих после с ориз по рецепта от форума, но си беше все такъв и яденето замина в кофата. Другата част замразих. Въпросът ми е: как готвите нахут в слоу кукъра? Благодаря!

# 2 526
  • Мнения: 2 945
Благодаря Simple Smile ще го мариновам за 1 нощ и после 1 ден в кукъра. Ще се опитам да намеря и купя плик,и аз рядко ползвам. А пепчо и ти без никаква водя,само месото в плик и в кукъра ли?

# 2 527
  • Мнения: 9 455
без, само месото.

# 2 528
  • София
  • Мнения: 12 885
Купих една пуйка, овкусих я и едвам я натиках в слоу кукъра.
Утре ще я пусна да се готви, дано да стане добре, че вечерта излизам с колегите и пуйката е за храна на домочадието като се приберат  Simple Smile

# 2 529
  • София
  • Мнения: 1 832
Аз установих, че ако картофите се нарежат и после се намажат с олио/с ръце/ не потъмняват, когато се налага да престоят.

# 2 530
  • Някъде Там
  • Мнения: 483
Аз установих, че ако картофите се нарежат и после се намажат с олио/с ръце/ не потъмняват, когато се налага да престоят.

Да и ние така ги правим Simple Smile наскоро го открихме Simple Smileсъс зехтин ги мажем и много вкусни стават Simple Smile

# 2 531
  • Бургас
  • Мнения: 10 671
Това е много добра идея! Grinning Не се бях сетила и мисля да пробвам.
А колко време готвите картофи в крока? В къщи много обичаме задушени картофи с масло и копър или магданоз във фурната. Ще пробвам да ги направя в крокпота следващия път.

# 2 532
  • София
  • Мнения: 1 832
Аз наскоро прочетох, че зехтина не е добре да се загрява. До преди това и аз готвех със зехтин. Сега добавям накрая, ако преди това не съм слагала друга мазнина.

# 2 533
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
Аз наскоро прочетох, че зехтина не е добре да се загрява. До преди това и аз готвех със зехтин. Сега добавям накрая, ако преди това не съм слагала друга мазнина.

   Това е ново пет за мен  Wink, къде го прочете?  newsm78

https://en.wikipedia.org/wiki/Olive_oil

# 2 534
  • София
  • Мнения: 1 832
Аз наскоро прочетох, че зехтина не е добре да се загрява. До преди това и аз готвех със зехтин. Сега добавям накрая, ако преди това не съм слагала друга мазнина.

   Това е ново пет за мен  Wink, къде го прочете?  newsm78

https://en.wikipedia.org/wiki/Olive_oil
https://www.edna.bg/zdravoslovno/syveti/zashto-e-vredno-da-gotvi … ys-zehtin-4638274 - Това намирам сего. Но не тук го прочетох. Не зная къде беше.

Общи условия

Активация на акаунт