Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 037
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
пеп-4o, това не са гледки за сутрин - потекоха ми лигите.
Я кажи за колко време ги пече и на коя степен?

# 271
Пепи,месото в плик,картофите в плик,а слагаш ли вода в гърнето ,или без такава? Simple Smile

# 272
да, 2 пръста вода, с торбата агнешко вътре.
Агнешкото - на  6 часа на ІІ, един час след него  сложих пакета с картофите - т.е. те са на 5 часа.
Извадих пакета с агнешкото в тава, срязах го отгоре  и поставих в загрятата фурна на по-горна скара за повечко тен, макар и тук да беше хванал вече

http://pep-4o.blogspot.com/2013/05/blog-post_28.html

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 17:05 от пеп-4o

# 273
Пепи,благодаря за уточнението. Simple Smile

# 274
  • София
Момичета, голяма глупост направих.. ПАК... след като си счупих керамичния съд от мързел, защото го сложих директно на печката да се стопли супата, си поръчах нов, но съм объркала размера и вместо 6,5 л. съм си взела 5,5 литра. #Cussing out Много ме е яд, че бая време го почаках. Ако случайно някой има излишен 6,5, а му трябва 5,5 да си ги сменим, а Flutter или да ми пише на лични да му го продам. Взех го от Ибей и цената е изгодна. Peace

# 275
Чета темата от известно време и реших да се сдобия и аз с такъв кухненски помощник. Моля за малко помощ и мнение:
Как ви се вижда този уред:
http://www.amazon.co.uk/Shef-Electric-Digital-Stainless-Toughene … cr_pr_product_top
Искам да е с таймер, че съм на работа по цял ден, да се самоизключи. И да е по- голям, че да нахрани фамилията  Laughing

# 276

Изглежда ми като повече от идеален! Много ми харесва! Simple Smile

# 277
Здравейте,да се похваля и аз със новата ми придобивка   Sunglasses

http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Cooker-Polished-Stainless-Fini … eywords=crock+pot
Днес пристигна и реших веднага да метна в него боб Simple SmileВсе още не е готов,но ми прави впечатление,че леко се опитва да подскача капака,и се събира вода между него и ръба на керамичния съд.Това нормално ли е,или не прилепва добре капака?

# 278

Благодаря   bouquet!Поръчах го, дано дойде скоро!

# 279
Здравейте,да се похваля и аз със новата ми придобивка   Sunglasses

http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Cooker-Polished-Stainless-Fini … eywords=crock+pot
Днес пристигна и реших веднага да метна в него боб Simple SmileВсе още не е готов,но ми прави впечатление,че леко се опитва да подскача капака,и се събира вода между него и ръба на керамичния съд.Това нормално ли е,или не прилепва добре капака?

Честита придобивка,със здраве да я ползваш.  Peace
На въпросът ти- може би много силно ври-опитай да намалиш степента. Колкото до капака-и моят не прилепва добре. Не е болка за умиране. Simple Smile  Ако не е тайна-колко ти излезе всичко- уред +доставка? Благодаря! Simple Smile Hug

Благодаря   bouquet!Поръчах го, дано дойде скоро!

Твоят уред на каква цена ти излезе,заедно с доставката ,разбира се? Simple Smile Като пристигне да дадеш отзиви. Simple Smile  Hug

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 17:41 от Ванчето

# 280
Ами цялата ми поръчка беше крок пота,епилатор и апарат за кръвно с доставка около 9 паунда общо,като се разхвърли излиза на 63-64 лв.

# 281
# 282

Днес си взех от куриера уреда! На пръв поглед много ми харесва. Доставката ми излезе 20 лева. Допълнително платих и 4 лири доставка до английски адрес. Равносметката е 21,99 паунда за уреда и 30 лева за транспортни разходи.
Тази вечер мисля да пробвам да сготвя зеле в уреда! Сега ще търся рецепта.

# 283
  • София, Младост 2
Честито - със здраве и кеф да си го ползваш Hug

Няма нужда от рецепта за зелето - правиш си го точно както обикновено (аз претривам със сол и слагам червен пипер, олио, чубрица и домати - и месо по избор), не слагаш НИКАКВА вода, оставяш нощес за 10 часа на слабо и на сутринта ти е готово, не е разварено, много хубаво става.

# 284
Благодаря! Вече сложих продуктите и го включвам да се готви.
Само не мога да разбера как се преценява дали да се включи на слабо или на силно?

Общи условия

Активация на акаунт