Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 043
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
За бързото - бързо става. Все едно го правиш на котлона в тенджера с не залепващо покритие
Моята е най-голямата от предлаганите на сайта http://www.slowcooker.bg/product/53/ured-za-gotvene-na-oriz-krok … t-2-2-l-sote.html
Купих си я от тук.
Ако някой има други впечатления и по-богат опит и може да помогне с радост ще го "изслушам"

# 661
  • Пловдив
dobra , Аз съм от Пловдив. Ако си наблизо мога да ти я дам да я пробваш Simple Smile

# 662
dobra , Аз съм от Пловдив. Ако си наблизо мога да ти я дам да я пробваш Simple Smile
Благодаря ти много! От София съм. От скромен опит знам, че ако за 1 уред има 50 положителни и 2 отрицателни коментара, то задължително верни са отрицателните...Затова помолих да ми качиш точно твоя модел, да не взема него по погрешка Simple Smile Надявам се някой да се включи с положителен отзив за друг модел. Нали има такива, в които ориза се слага на подвижна скара и не загаря? Мерака ми е да стане бързо за закуска, но да не го бъркам на котлона, да си живее самостоятелно Simple Smile

# 663
Момичета,искам да сготвя ориз със зеленчуци (царевица, гъби, морков,грах, червени чушки) в крок пот-а. Нищо претенциозно. Може ли да споделите изпитана рецепта? Замразени ще са само царевицата и граха, колко вода да сложа?  newsm78 Затова ако някой се включи с рецепта ще съм мн. благодарна  Hug

# 664
Момичета,искам да сготвя ориз със зеленчуци (царевица, гъби, морков,грах, червени чушки) в крок пот-а. Нищо претенциозно. Може ли да споделите изпитана рецепта? Замразени ще са само царевицата и граха, колко вода да сложа?  newsm78 Затова ако някой се включи с рецепта ще съм мн. благодарна  Hug
само да кажа че след едни предни замразени чушки пълнени с ориз моя съд с епукна и сега си готвя вече месеци със залепен съд Simple Smile та само внимавай с количеството замразени зеленчуци

# 665
Electra_, благодаря ти, да не би да не трябва да се готви със замразени продукти? Ще ги сложа малко в гореща вода, тогава, да се поразмразят малко.  Hug

# 666
Момичета, здравейте и от мен!

Изчетох ви и покрай вас изживявам късна любов с моя КП. Аз го заварих вкъщи като заживяхме с мъжа ми. Той ми е готвил американски яденета с него, ама не ме спечели много. Покрай вас правих боб и свинско със зеле, днес съм заредила пиле (не цяло) върху моркови, лук и гъби и ще видим какво ще се получи.

Наистина тук са супер популярни и във всеки супермаркет ги продават, има и по-скъпи и по-евтини. Нашият не знам какъв е, на популярна тукашна марка е, няма таймер, само степени, стъклен капак с уплътнение, има и дупчици на капака, не подскача като готвя, не ври, едва, едва се показват балончета тук там, много бавно. И така. Добре, че попаднах и се зачетох в темата. Харесва ми, че се готви на ниска температура и е здравословно. Освен това съдът е безопасен, няма нужда да го мисля какъв метал е, да не е тефлон, какво отделя и тн. Ще ви следя с интерес и се надявам и аз да мога да съм полезна в някакъв момент  Flutter

# 667
Моля за бърз съвет- имаше по-назад рецепта със сметанов сос, но не мога да я открия точно каква беше. Дали мога да направя свински пържоли с такъв сос? Идеи?

Hug

# 668
  • София
Моля за бърз съвет- имаше по-назад рецепта със сметанов сос, но не мога да я открия точно каква беше. Дали мога да направя свински пържоли с такъв сос? Идеи?

Hug
Ванче, да не е Коледното гърне? http://cuisinaria.blogspot.com/2013/12/blog-post_22.html
Аз както му се чудих, освен за Коледа, го спретнах и за НГ. Joy

# 669

Hug
Ванче, да не е Коледното гърне? http://cuisinaria.blogspot.com/2013/12/blog-post_22.html
Аз както му се чудих, освен за Коледа, го спретнах и за НГ. Joy

В кукъра ли го прави?
Може ли подробности? Колко часа,на коя степен, кога сложи сметаната? Моята е заквасена,дали ще се получи с нея?

Благодаря предварително. Simple Smile

# 670
  • София, Младост 2
Сметаната най-добре да се слага най-накрая, непосредствено преди готовност, за да не се пресече от дългото готвене, ама си зависи от рецептата. Аз имам по-назад една рецепта за кюфтенца тип Икеа, която е със заквасена сметана и се слага точно така, съвсем накрая.

# 671
  • София
Готви се около 6 часа на 2ра степен. Сложих всичко в началото, като 200 мл. бяло вино замених с 50 мл. червено.
Сметаната ми беше течна на Лидъл (картонена кутийка като детско сокче- 200 мл.) и както казва Хедра, може и по- добре да стане, ако се сложи преди готовност. Толкова крехко беше, че месото се делеше и нямаше и помен от пържолите. Мъжа ги беше начукал със сол и черен пипер няколко часа предварително. Hug
да се похвалиш.  bouquet

# 672
Благодаря ви! Ще дам отзиви после. Simple Smile

# 673
Здравейте отново!
Преди малко пристигна крокчето, пу - пу, всичко му е наред (от Амазон поръчано), обаче се ужасих от големината му. Ми то изглежда не крокче, а крокище  Crazy . Сега се тормозя, че ще ни е гигантско и се чудя дали да не го пусна за продажба, пък да си поръчам по - малък?
П.С. Взех сотето - 5,7 л.

# 674
  • Пловдив
Сакън - не дей!
Много си е добър размера. Остави си го. Няма да съжаляваш

Общи условия

Активация на акаунт