Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 956
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 750
И аз да питам за боб как се приготвя.
Четох преди, че някой беше писал, че е готвил боб, но сега не мога да го намеря.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.msg27194439#msg27194439

Златна си!   bouquet

Дано да ти хареса Simple Smile И аз съм ползвала рецептата,в кукъра става супер  Grinning

# 751
Ще кажа довечера как е станало. Simple Smile

# 752
  • Калифорния, САЩ
 Ей, момичета, изписахме темата, няма ли кой да направи нова?

# 753
Девойки,загряващ въпрос :
Постна манджа може ли да стане  за 4 часа,примерно.Идеята ми е да я пусна сутрин и да е готова за обяд. ( конкретно боб,предполагам,че няма,но нещо с картофи,някоя яхния зеленчукова newsm78
А чорбичка? Или прясно зеленце?

Благодаря !  Hug

Супите не ми стават за 4 часа, защото загряването на толкова течност забавя процеса. Гледам да ги пускам нощем. Боб правих вчера - 10 часа на слабо пак през нощта, стана като масълце.
На зелето би трябвало да му стигнат 4 часа.

# 754
А може ли да се слага гореща вода с продуктите?

# 755
А може ли да се слага гореща вода с продуктите?
Може, но при мен и с гореща не стана за 4ч. Но знаеш, зависи от много неща....

# 756
Благодаря за отговорите. За всеки случай( докато налучкам времето за готвене)  ще пазя буркан лютеница в шкафа Simple Smile

# 757
точно, за всеки случай  Laughing
много зависи от количеството, което готвиш. Имах домашен боб, който за 4 часа беше съвсем готов  Shocked дори със солта сготвен. Малко над половината гърне. Киппнат, измит и залят с гореща вода. Но свърши оня боб отдавна.

# 758
Вече съм пълноправен член във вашите редици  Laughing
Споделете ,моля,миш-маш става ли в този уред и заедно ли се слага всичко,или първо лук,после чушките и накрая доматите? ( без яйца )

# 759
Точно миш-маш не знам дали ще можеш да сготвиш в крока, защото той трябва да се пържи и задушава.  Rolling Eyes

# 760
аз по принцип много-много не пържа,но ако пробвам,ще споделя . То аз и миш маш я съм сготвила 2-3 пъти,я не,та не ставам за консултант  Laughing

# 761
Ако не се лъжа са ти първи опити, нали? Пробвай свинско със зеле и боб, класиките, много добре се получава.

# 762
Точно миш-маш не знам дали ще можеш да сготвиш в крока, защото той трябва да се пържи и задушава.  Rolling Eyes

е значи пърженето го пропускаме като нездравословно, пък и в този уред това е идеята;
задушаването - ще го получиш. Скоро ядохме миш маш, иначе бих го направила така:
чушките - опечени (естествено ,сега няма пресни, но съм от хората, които много обичат миш-маш със сурови чушки), отцедени от многотото вода/лед, нарязани
разбъркани заедно с гъст доматен сос
посолени, аз прибавям и щипка захар.  + мазнината.
Това нещо ще  го задуша в крок пота за 3-4 чака (ако е до половината гърне)
после ще смеся яйца и сирене, изсипвам отгоре и пека още 30-40 мин. в грънеца.

# 763
Благодаря за идеите  Hug Съвсем нова съм в крок-пОтенето. Вчера за пръв път ползвах уреда,направих леща. Приятна стана.
Месо не готвя,обичаме яхнии,предполагам,че предимствата ще оценя лятото-слагаш и излизаш,а като се върнеш-наготвено  Laughing

Благодаря за рецептите,които споделяте . Усмихнат ден !:hug:

# 764
  • София
Трапезица, ти какъв крок-пот си взе (извиянвам се предварително, ако по-рано си писала)

Общи условия

Активация на акаунт