Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 817
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 855
  • Пазарджик
Момичета, как готвите вечер, ами ако го заредя в 20ч. след шест часа ще е с 2ч. през нощта? Четох назад в темата, че като мине времето уреда преминава на режим претопляне, ама пак ми се вижда множко да го топли толкова време. Питам защото днес дойде моя и съм в чуденка как да изчисля времето.

# 856
Момичета, как готвите вечер, ами ако го заредя в 20ч. след шест часа ще е с 2ч. през нощта? Четох назад в темата, че като мине времето уреда преминава на режим претопляне, ама пак ми се вижда множко да го топли толкова време. Питам защото днес дойде моя и съм в чуденка как да изчисля времето.
Ами решението е да го заредиш към 10, 11вечерта. Така като станеш сутринта за работа манджата ще е готова Simple Smile

# 857
  • Калифорния, САЩ

Тебе за закуска ли ти трябва сготвеното  Wink? Преди да тръгнеш на работа го включваш и като се прибереш имаш вкусна манджичка, топла и ухаеща.

# 858

Тебе за закуска ли ти трябва сготвеното  Wink? Преди да тръгнеш на работа го включваш и като се прибереш имаш вкусна манджичка, топла и ухаеща.

Ако има хора за обяд вкъщи,но тя е на работа например е идеалния вариант да включи кукъра вечерта и сутринта да изключи. Аз редовно готвя по този начин.

# 859
  • Варна
И аз така правя, че ученика е в къщи за обяд и трябва да е готово яденето. А и сутрин е такава лудница, че последното което бих правила е да готвя.

# 860
Аз винаги си ставам нощем поне по 1 път, а и лягам късно. Подготвям по-рано, но пускам след 1:00ч и сутрин още си работи. Оставям го без keep warm и за обяд тъкмо е с температура за хапвнае.

# 861
Не му се притеснявай на таймера - от всеки магазин за електроуреди може да си вземеш таймер за контакт (8-15 лв) и той да ти изключи уреда, че даже и за отложен старт и за изключване може да се програмира (досега не съм виждала крок да има отложен старт). Единствено не може да ти го превключи на режим да го поддържа топло, ама съдът си държи топло с часове, така че и без тая функция се живее съвсем удобно.
Моля да ми обясните как се работи с този таймер ,за да си изключвам след определено време ?
в къщи има този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B … 87%D0%B5%D0%BD+01

# 862
  • Пазарджик
Първият ми опит беше пиле по ловджийски на pep-40, стана невероятно.
Макар и да се притеснявах, че 6ч се пече и после 6 се подгряваш. Пуснах го в 23ч. и на обяд в 13ч. беше готово, без да се налага да го подгрявам. За мен най удачния вариант е когато имам възможност да готвя в 10-11 сутринта, така ще имам топла вечеря, и след това евентуално обяд, преди да се зареди пак.
Важното е че съм много доволна от покупката и съм изпълнена с ентусиазъм да пробвам сумати ястия. Благодаря ви за съветите, рецептите и добрите мнения за уреда.

# 863
приготвяй си всички продукти от вечерта. Дори лук - нарязан, в торбичка или кутия. Можеш и пилето да запържеш, а  на сутринта да събереш всички в гърнето - ти трябват 10 мин.   Peace така ти е осигурена вечерята, защото 12 часа в жегата да се готви за мен е притеснително  Peace

# 864
  • София, Младост 2
Моля да ми обясните как се работи с този таймер ,за да си изключвам след определено време ?
в къщи има този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B … 87%D0%B5%D0%BD+01

Точно с този идея си нямам, честно казано - но предполагам, че просто се завърта до нужното време? Моят е електронен и има възможност за програмиране на 8 програми за включване-изключване, така че е съвсем различно.

# 865
[

Тука е обяснено
http://aquariumbg.com/forum/statii-knigi-i-dokumenti/kupih-si-me … a-si-go-nastroya/ а ето и клипче
 http://vbox7.com/play:209891e7

# 866
Благодаря ви момичета !
Въобще не бях забелязала че се натискат черните елементи.
Пробвах го и днес заредих ядене с настройка за включване и изключване.
Като се прибера ще разбера.

# 867
  • Балчик
Най-после пристигна и пробвах моя слоукукър. Пробвах го с боб- за 12 часа, без накисване на Low, подрънкваше, увеличих степента и варих още 3 часа. Стана много вкусен. Днес ще правя кефал с лук и доматен сос.

# 868
Най-после пристигна и пробвах моя слоукукър. Пробвах го с боб- за 12 часа, без накисване на Low, подрънкваше, увеличих степента и варих още 3 часа. Стана много вкусен. Днес ще правя кефал с лук и доматен сос.
Джемааааа и моят крок пот пристигна днес, сигурно са пътували с една пратка Simple SmileКакъв е твоят модел, кажи ти защо го купи като имаш мултикукър....Аз още не съм го пробвала, прибрах се в 7 от работа и той ме чакаше намасата, мъжът ми го взел и го оставил изненада сама да го разопаковам. След това хукна да купува преходник, за нашите стандарти контакти, сега грънеца е измит ичака да измисля какво да сготвя първо Simple Smile Май не ми се иска да е бобо а мръвка Peace

# 869
  • Балчик
Взех го, заради големината. Мултикукърът ми е 4 литра, а това 6.5, сега за Великден за агнешкото ще е перфектен. Laughing

Ето този модел е:
http://www.ebay.co.uk/itm/350975287477?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

Обаче май имаме проблееем. Значи бобът множко се готви- цели 15 часа, в мултикукъра ми за 10 е ок. Със сестра ми си взехме еднакви  и докато аз готвих боб, тя готви леща- също подрънквала и я доварявала после. Днес пък готви свинско с грах и каза, че след 10 часа месото е жилаво и имало някаква пяна на повърхността. Слаб ли е кукъра или какво? Някой със съвет?

Общи условия

Активация на акаунт