Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 759
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София, Младост 2
Купи си от всеки магазин за електроуреди таймер за контакт - и няма грижи да си нагласиш времето и да ти го изключва, без да си вкъщи Peace Струва под 10 лв.

# 1 216
Йоана,аз имам такъв какъвто си показала, но на "Мърфи Ричардс",без таймер(но ползвам контакт с таймер и нямам проблем с изключването),със стъклен капак,голям,кръгъл. Взех го за 40лв. от продавалника(води се с нарушен търговски вид,но нарушена беше само опаковката-кашона).

# 1 217
Благодаря момичета. Ще помисля още малко и ще реша. Ако междувременно се спра на нещо друго ще питам пак тук. Много сте полезни, благодаря.

# 1 218
Батето, защо си мисля ,че крок пот нямаш? В него млякото не се бърка  Peace
Пепи, стар като света - Ронсон, без таймер за изключване
Седи си на село

и за що не го ползваш бе, човек, ами ползваш мултикукъра?  Не ми допадна на мен това тефлоново чудо  Mr. Green

# 1 219
Батето, защо си мисля ,че крок пот нямаш? В него млякото не се бърка  Peace
Пепи, стар като света - Ронсон, без таймер за изключване
Седи си на село

и за що не го ползваш бе, човек, ами ползваш мултикукъра?  Не ми допадна на мен това тефлоново чудо  Mr. Green
Пепчо и то си има своето очарование, ползвам ги почти наравно двата! Принципът и идеята са им различни, но основната цел да помагат на заети жени, пардон бате и мъже Simple Smile

# 1 220
# 1 221
mimi.7299,  знам те  Laughing но за мен мултито е излишен - дали в него или в обикновена тенджера ми се готви за същото време.  А тенджерите ми са дебели.

# 1 222
mimi.7299,  знам те  Laughing но за мен мултито е излишен - дали в него или в обикновена тенджера ми се готви за същото време.  А тенджерите ми са дебели.
Да но няма пръски, няма гледане, лесно се чисти, честно да ти кажа много ми е хубав и много обичам да готвя и в него Simple Smile Може да прави сладко, кисело мляко и готвене на пара, вълшебство, а яденетата на задушаване стават прекрасни!

# 1 223
А по обикновена рецепта става ли млякото с ориз? Ако сложа само ориз, мляко и захар?

# 1 224

Да но няма пръски, няма гледане, лесно се чисти, ............

е, това не зависи толкова от тенджерата, отколкото задтенджерното устройство  Laughing аз си нямам такива проблеми.   А в чугунените тенджери задушените ястия просто нямат равни с тънките кукъри. На пара дори обикновена тенджера може да ти готви, като и поставиш една добавка отдолу.
всеки си знае  къщата и кухнята. Peace

# 1 225
Благодаря много. Някой ползвал ли е морфи ричардс, дали са добри. Тази оферта изглежда добре, ама колко ли е наранена тенджерката, не се знае. Ще ги погледна и в амазон на какви цени са.

# 1 226
Йоана,аз имам такъв какъвто си показала, но на "Мърфи Ричардс",без таймер(но ползвам контакт с таймер и нямам проблем с изключването),със стъклен капак,голям,кръгъл. Взех го за 40лв. от продавалника(води се с нарушен търговски вид,но нарушена беше само опаковката-кашона).
Смятам,че това ще отговори на въпроса ти. Понеже съм от Варна го видях лично. Не погледнах от къде си ти,но защо не видиш дали няма някъде наблизо около тебе. А ако искаш купи си оригинален,това е най-доброто. На мен не ми се инвестираха много пари(месец преди това купихме хлебопекарна на същата марка) и затова избрах по-евтиният вариант,но не съжалявам.

# 1 227
Смятам,че това ще отговори на въпроса ти. Понеже съм от Варна го видях лично. Не погледнах от къде си ти,но защо не видиш дали няма някъде наблизо около тебе. А ако искаш купи си оригинален,това е най-доброто. На мен не ми се инвестираха много пари(месец преди това купихме хлебопекарна на същата марка) и затова избрах по-евтиният вариант,но не съжалявам.

Да благодаря, от София съм и не мога да ги видя лично. Благодаря за търпението с мен. За съжаление нямам възможност за оригинален. Трябва ми да е голям и да е до 100 лв, за това гледам други по-евтини модели.

# 1 228
Цитат на: пеп-4o link=topic=700506.msg29567399#msg29567399
[/quote

е, това не зависи толкова от тенджерата, отколкото задтенджерното устройство  Laughing
Ха ха  и това е вярно, при мен задтенджерното устройство е малко мързеливо  Simple Smile, не му се стои край печки, не му се изсипват води като вари картофи и спагети, бута всичко и затваря, да му мисли мъжът ми какво задтенджерно устройство си е избрал hahaha За мен даже е усилие първо да запечатвам месата, даже и за пет минути да става, затова на крока ползвам твоята хитринка, натупквам с брашно и подправки пилета, пържоли, джолани, бутам на крока и отварям само при сервиране!  Naughty И пак всички са доволни Joy

# 1 229
Благодаря много. Някой ползвал ли е морфи ричардс, дали са добри. Тази оферта изглежда добре, ама колко ли е наранена тенджерката, не се знае. Ще ги погледна и в амазон на какви цени са.
Здравей , ioana_g ! wavey
Ползвам морфи ричардс от 3 месеца почти всеки ден!Това че няма опция за изкл. изобщо не е кой знай какъв минус.Проблема го реших като закупих  контакт с таймер.
Уредът е нов,опаковката малко беше позакъсана.При доставката можеш да искаш да го отвориш и огледаш!А има и гаранция 6 месеца!Моят е закупен от
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:03 от s70n

Общи условия

Активация на акаунт