Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 695
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
На мен днес ми се обадиха да ми кажат, че системата им нещо се била объркала вчера и като съм поръчвала аз, вече били изчерпани, разбира се за няколко минути ставало дума. Даже не се ядосах Simple Smile но пък ми предложиха да си взема 3.5 литровия, но им благодарих, че ми е малък. Жалко, че в България не са се научили още как се прави бизнес (то реално не им се налага, та затова), ще си поръчам от амазон, то се е видяло, няма да им чакам предполагаемите намаления по празниците.
А иначе явно са били последни бройки на този модел и повече няма да се внася

Бате, какви са тия ножички?

На мен също ми звънаха да ми кажат същите неща ... аз пък доста се поядосах ...

# 1 276
А бяхте ли получили потвърдителен мейл преди да се обадят?

# 1 277
Аз имах мейл, да, ама няма значение, де Simple Smile На мен ми е втора и определено последна комуникация с тях.
Миналата година бяха пратили 2, вместо 1 уред и им писах да ги уведомя и да ги питам как да им го върна, те така ми отговориха, сякаш те ми правят услуга. Тогава реших, че просто никой не си е направил труда да ги обучи как се комуникира с клиенти, но днес просто стана ясно, че всъщност нямат и читава политика към клиентите. То момичето на телефона не е виновно, едва ли има правомощията да взема каквито и да е решения.

Вероятно сега ще поръчам този

# 1 278
  • София
Да ,бях получила такъв имейл .

# 1 279
Аз бихпуснала жалба до Комисията за защита напотребителите, виж адреса ако ти се занимава, в нета и го прати по пощата! Нищо не коства като финанси от твоя страна! Жалбата дори може по мейл да се изпрати....! Не може така при единда сеполучи иди дойди а то явно им е практика....! Докато сепримиряваме така ще ни цакат!

# 1 280
  • София
Аз бихпуснала жалба до Комисията за защита напотребителите, виж адреса ако ти се занимава, в нета и го прати по пощата! Нищо не коства като финанси от твоя страна! Жалбата дори може по мейл да се изпрати....! Не може така при единда сеполучи иди дойди а то явно им е практика....! Докато сепримиряваме така ще ни цакат!
Точно така мисля да постъпя ,наистина явно им е практика не коректното отношение !

П.П. Извинявам се ,че разводнявам така темата  Blush .

# 1 281
Точно така мисля да постъпя ,наистина явно им е практика не коректното отношение !

П.П. Извинявам се ,че разводнявам така темата  Blush .
Точно така трябва да се действа, винаги когато видя отзивчиво и професионално обслужване без значение в коя област го поощрявам с бакшиш, подарък, похвала пред шеф, но и обратното също, заради една мързелана в една от големите вериги магазини щях да си изпусна самолета, ядоса ме нахалното и  и безхаберно отношение, пуснах оплакване,  за жалба от клиент режат 50 лв. Не ми тежи на съвестта, смятам че съм била права, колко млади и амбициозни хора седят на улицата а мързеланите и наглярите се уредили на топли служби....!

# 1 282

Свински ножички = свински крачета

едни позабравени български думи
нога=крак
ножичка = краче
  Joy

# 1 283

нога=крак
ножичка = краче
  Joy
Ааа Бате тези ножички не мога да ги ям, само като ги видя как се тресат Sick
Я кажи старият ти кукър какъв е?

# 1 284

нога=крак
ножичка = краче
 Joy
Е, никога нямаше да се сетя, че ножички може да е мн. ч. на нога Simple Smile за мен е нозе Simple Smile
Време им е на крачетата и още как, пък са и полезни Simple Smile

# 1 285
за какво са полезни, Ули? Без друго ги обичаме, само единия човек не ги яде у нас, поне да му кажа, че са полезни с нещо  Mr. Green едва ли ще ми върже де
нога - мн число  при нас е нозЕ, а имаме една околия с "гочета" наблизо, за тях е ноги

# 1 286
за какво са полезни, Ули? Без друго ги обичаме, само единия човек не ги яде у нас, поне да му кажа, че са полезни с нещо  Mr. Green едва ли ще ми върже де
нога - мн число  при нас е нозЕ, а имаме една околия с "гочета" наблизо, за тях е ноги
Полезни са за ставите разбира се! Съдържат колаген! Но и това не би ми помогнало да ги проям!  Hug

# 1 287
Аз пък през цялото време го четя "свински кожички" и се чудя що за деликатес е това. Simple Smile

# 1 288
Костните бульони като цяло са изключително полезни както за костите, така и за зъбите, защото имат високо съдържание на колаген, както е казала и Мими, но и на калций, магнезий, фосфор, съдържат и минерали, както и важни аминокиселини за съединителната тъкан.
Изобщо колкото по-често толкова по-добре, някои даже препоръчват и след изяждане на птицата/месото да се съберат кокалите и да се сварят повторно.
Но говорим за домашно приготвени, костни бульони, де, не за готовите, а пачата, т.е. от свински крачета, за мен е един лесен начин за правене.
Хедра даже беше пускала рецепта за пилешки бульон в крок пота, който обаче май отнемаше около седмица. Интересна технология беше, но аз така и не се наканих да го направя.

Мими, ти желирана ли не я харесваш, топла, т.е. течна, опитвала ли си дали можеш да я преглътнеш?  

# 1 289
Мими, ти желирана ли не я харесваш, топла, т.е. течна, опитвала ли си дали можеш да я преглътнеш?  
Нито топла,  нито желирана, само като я видя пачата и ми става лошо!
А пък варени свински крака и уши... Sick Sick
Но костни бульони харесвам, за жалост купешките пилета не са за препоръчване, но примерво телешко варено.....
Харесвам и свински джолан на крока, той също има колаген макар и по малко!

Общи условия

Активация на акаунт