Crock Pot -мнения, рецепти

• 398 168
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 550
Така четох, затова ви питам.
Благодаря ви за отговорите! bouquet

# 2 551
Така четох, затова ви питам.
Благодаря ви за отговорите! bouquet
Това, което сте чели е за бульон,  при който се извлича колагена от костите.
Да, за телешки бульон се вари 48 часа и спокойно, не се разваля. Освен уникален кулинарен деликатес подобен бульон е лечебен и хранителен.
Ако просто готвите месо за хапване,  бих предложила 6-7 часа на силна степен при по - пълен уред.

# 2 552
Здравейте, впечатления имате ли от мърфи ричардс слоу куукър?

# 2 553

Да, аз ползвам такъв вече поредна година 3,5л е и съм доволна

# 2 554
  • Бургас

Майка ми има този 6,5 л - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C6WH1/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Ползва го вече почти година, много е доволна.

# 2 555
  • Пазарджик
Много вкусно става патешко с прясно зеле и ориз.

# 2 556
  • Бургас

Сега ако напишеш и подробности:)

# 2 557
  • Бургас

Сега ако напишеш и подробности:)

И аз искам! Flutter

# 2 558
  • Пазарджик
Нарязвате прясно зеле, претривате със сол, слагате червен пипер една лъжица и слагате в крока, запечатах осоленото месото на котлона, защото ми се стори доста тлъсто, в пуснатата мазнина запържих леко едно бурканче(от малките за лютеница) домати с една лъжичка захар, сложих го при зелето и пуснах на втора степен за 6ч. След 4,30 видях че има много вода и затова сложих от четирите страни на крока по една  не пълна лъжица ориз, преценявате на око според течноста. Аз слагам и черен пипер на зърна, но ако сте сложили на месото няма смисъл. Стана страхотно.  Много вкусно и лесно ястие.

# 2 559
  • WonderLand
Здравейте,  от скоро и аз съм притежател на слоу кукър от ЛИДЛ. Идеята ми е главно нощем да го ползвам и днес ще пускам тъкмо една спаначена супа с ориз,  въпроса е колко време ще и трябва според вас? Най - вече за ориза се чудя.

# 2 560
  • Пазарджик
Според мен не си избрала подходящата супа. И спанака и ориза стават бързо. Ориза по мои наблюдения му трябват 1,30ч  до 2ч. Може да я заредиш за през нощта, но тя ще се сготви, после ще мине в режим на претопляне и той ще се изключи и като седнеш да хапваш супата ще е студена. Тава е мое мнение.

Да уточня, че ориз не съм готвила сам в кукъра, винаги го слагам в манджите 1,30 преди да изключи уреда. Всмисъл че времето което съм писала за ориза е при загрят уред с къкреща вода.

# 2 561
Слоукукъра от Лидл не се изключва автоматично!

# 2 562
  • WonderLand
Ами супата стана, направих я без ориз и се получи добре. Следваща рецепта ще е боб. Иначе уреда не се изключва сам.

# 2 563
Ами супата стана, направих я без ориз и се получи добре. Следваща рецепта ще е боб. Иначе уреда не се изключва сам.
Бобът става чудесен в слоу кукъра. Peace И аз имам лидълския от миналата година, ползвам го непрекъснато откакто застудя времето.

# 2 564
  • Калифорния, САЩ
[ползвам го непрекъснато ...

И аз моя  Hug. За последните два дни:
- мариновани пилешки крилца;
- печени червени чушки;
- карфиол с олио и червен пипер (Миме  Wink Wink Wink).

Общи условия

Активация на акаунт