Crock Pot -мнения, рецепти

• 398 124
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 595
а аз на боба И на лещата си слагам всичко в началото и си готвя 8ч на low Mr. Green става супер, без майтап  Peace

# 2 596
  • WonderLand
а аз на боба И на лещата си слагам всичко в началото и си готвя 8ч на low Mr. Green става супер, без майтап  Peace

И аз така правя, ама май препълвам уреда, защото на боба ми му трябват около 8 часа на силно за да уври newsm78 newsm78

# 2 597
аз затова напред писах, че си зависи от количеството, което се готви.  Рецептата за сарми, която съм дала е за пълно гърне- на три реда, добре натъпкани Simple Smile при което някои девойки се оплакаха ,че при тях ориза се е разварил.

# 2 598
Neveroqtni rezultati..otnema chasove imam si taimer no rezultata e fantastuchen☺

# 2 599
  • София
Направих едно постно зеле днес и го пуснах на high, взе че загоря отсрани на 4 тия час, не беше готово още, но отстрани и имаше черни парчета зеле.. Чудя се дали моя крок пот не е прекалено силен на high...

# 2 600
  • Калифорния, САЩ
   Къде сте?

В петък пекох чушки, а в събота - една огромана цигулка.
Скрит текст:
Обелих я, махнах семето и я нарязах на 4 големи парчета; сложих я в крока, 40-50 мл. вода и я сложих на 6 часа на силно. Не бе достатъчно мека и я сложих за още 3 часа. Нарязах на филийки и полях с агаве (може мед/кленов сироп). Отгоре поръсих със ситно смлени бадеми. Носих я на гости и обрах овациите.

# 2 601
  • varna
Здравейте,

имам Крок Пот от около 3 години и до вчера  ми служеше безотказно, но......нещо се прецака. Купен е от Амазон и вече не е в гаранция. Да имате идеи къде мога да го занеса на сервиз да го погледнат. От Варна съм.

# 2 602
  • София
Колко кг месо според вас мога да побера в 4.7л крок пот? (например ребра?)

# 2 603
  • Бургас
От седмица се каня да ви споделя каква чудна и мързелива манЖа сътворих в крока. Grinning
Донесоха ми няколко кисели зелки с размер на грейпфрут, изключително малки. А на всички в къщи ни се хапваха сърми, които нямаше как да навия.
Затова нарязах зелето и го задуших с малко червен пипер и олио за около 10 мин. Прехвърлих го и в същия съд, отново за 5-10 мин задуших каймата с ориза и подправките. Налях вода 1:1 в съотношение с ориза. След това изсипах половината зеле в гърнето, върху него цялата смес кайма и ориз и върху тях останалото зеле. Включих за половин час на силна степен, след това намалих и оставих два часа да се готви. Получи се невероятно вкусно!  chef Всички в къщи го харесаха.
А на мен тези мързеливи сърми ми станаха фаворит, че ми е много досадно завиването. Mr. Green

# 2 604
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте, и аз имам питане за крок пот 4.7 литра, дали може да събере едно голямо пиле - 2 кг, питам, защото съм му хвърлила око, този от 5.7 литра не се предлага вече, а не ми се занимава с поръчки през амазон и прочие Simple Smile

# 2 605
  • Стара Загора
Събира цяло  пиле и патица. Моя е крок пот 4,7л. кръгъл.

# 2 606
Здравейте, и аз имам питане за крок пот 4.7 литра, дали може да събере едно голямо пиле - 2 кг, питам, защото съм му хвърлила око, този от 5.7 литра не се предлага вече, а не ми се занимава с поръчки през амазон и прочие Simple Smile
Събира, да и моят е 4,7 литра

# 2 607
  • Калифорния, САЩ
    Много използван бе моят Крок Пот-чо по време на празниците:
- зелеви сарми;
- лозови сарми;
- пилешко и свинско месо с кисело зеле;
- печени чушки.

Обичам си го безкрайно -зареждам и излизам  Crazy. Прибирайки се всичко ухае прекрасно и е вкусно.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 2 608
    Много използван бе моят Крок Пот-чо по време на празниците:
- зелеви сарми;
- лозови сарми;
- пилешко и свинско месо с кисело зеле;
- печени чушки.

Обичам си го безкрайно -зареждам и излизам  Crazy. Прибирайки се всичко ухае прекрасно и е вкусно.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ми кога ще ползваш Инстант Пота Ирка, аз го смлях по празниците...Simple Smile

# 2 609
  • Калифорния, САЩ
     Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush, не питай, още стои до вратата в оригиналната опаковка. Нямам време (днес си бях вкъщи, но не седнах - чистене, подреждане  ooooh! ooooh! ooooh!).

Общи условия

Активация на акаунт