Crock Pot -мнения, рецепти

  • 398 090
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Scotland
  • Мнения: 1 405
Здраейте,дами! Някой да е правил ябълково желе/сладко в кукъра? Ако да,може ли рецепта?

# 2 626
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
    Моят кукър е вълшебник, обичам си го-о-о-о-о!!!  Hug Hug Hug

    По едно и също време сложих и готвих сьомга за вечеря и тиква за десерт - миризмите не се смесиха, стана чуд-но!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отидохме семейно на парк, а яденето ни чакаше сготвено и топличко като се върнахме. Как да не го обичаш  Party Party Party?

# 2 627
  • гр. София
  • Мнения: 4 990
    Моят кукър е вълшебник, обичам си го-о-о-о-о!!!  Hug Hug Hug

    По едно и също време сложих и готвих сьомга за вечеря и тиква за десерт - миризмите не се смесиха, стана чуд-но!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отидохме семейно на парк, а яденето ни чакаше сготвено и топличко като се върнахме. Как да не го обичаш  Party Party Party?
Ир, как ги прави, за да не се смесят миризмите? Във фолио ли ги зави?

# 2 628
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
   Аз сьомгата винаги си я правя във фолио в Крока - махам кожата на филето, намазвам обилно с котидж сирене или рикота, слагам отгоре 3-4 тънки резена пресен лимон и мнооого малко зехтин. Правя като "бохча" фолиото и слагам в единия край на слоукукъра. Големи обелени парчета тиква "цигулка" слагам директно на дъното и наливам около 50-70 мл. вода (тя не е в съприкосновение с рибата). Слагам капака и вкл. на 6 часа на силно. След 3 часа рибата е готова и я вадя с фолиото, течността, която си е отпуснала остава вътре и сюомгата се топи в сокове, а по-късно и в устата ммммммм. След около час и половина и тиквата бе готова, днес я дояждам. Правих и плачинки с част от нея, че домочадието тиква не обича  Naughty.

# 2 629
  • Мнения: 33 153
  Аз сьомгата винаги си я правя във фолио в Крока - махам кожата на филето, намазвам обилно с котидж сирене или рикота, слагам отгоре 3-4 тънки резена пресен лимон и мнооого малко зехтин. Правя като "бохча" фолиото и слагам в единия край на слоукукъра. Големи обелени парчета тиква "цигулка" слагам директно на дъното и наливам около 50-70 мл. вода (тя не е в съприкосновение с рибата). Слагам капака и вкл. на 6 часа на силно. След 3 часа рибата е готова и я вадя с фолиото, течността, която си е отпуснала остава вътре и сюомгата се топи в сокове, а по-късно и в устата ммммммм. След около час и половина и тиквата бе готова, днес я дояждам. Правих и плачинки с част от нея, че домочадието тиква не обича  Naughty.
Ирка кажи рецептата за палачинките? А кога ще започнеш да готвиш в ИП, момиче Hug.....ще се родиш, снощи ориз с зеле и бяло пилешко за 20 минути Rolling Eyes

# 2 630
  • Мнения: 3 005
Момичета помощ!!!  Praynig
Преди  около 20мин сложих да готвя за 1 път в новия си слоу кукър, и сега отидох да видя и още докато отворих вратата на кухнята ми замириса на изгорял контакт, не съвсем силно, но... и го изкл, дали е нормално или да изчакам да се прибере мъжа ми да погледне дали всичко е ок с преходника, но пък ще изгубя време...пуснах на high  Peace

# 2 631
  • Бургас
  • Мнения: 10 668
Момичета помощ!!!  Praynig
Преди  около 20мин сложих да готвя за 1 път в новия си слоу кукър, и сега отидох да видя и още докато отворих вратата на кухнята ми замириса на изгорял контакт, не съвсем силно, но... и го изкл, дали е нормално или да изчакам да се прибере мъжа ми да погледне дали всичко е ок с преходника, но пък ще изгубя време...пуснах на high  Peace

По-добре изчакай. На мен не ми се е случвало, може наистина да е нещо от преходника.
На уредите от Англия с изтекла гаранция или на тези, които не са много скъпи и бих ги прежалила мъжа ми реже английския щепсел и слага направо от нашите. Така си ги ползваме без преходници.

# 2 632
  • Мнения: 3 005
Благодаря за включването Мария, ще изчакам  Confused
И ние може да направим като вас, добре, че подсети  Hug

# 2 633
  • Мнения: 13 434
Според мен не мирише на изгорял контакт, а на нов уред, но ако те притеснява изчакай мъжа си.

# 2 634
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Всеки нов уред мирише леко на изгоряло първия път. На моя уред пишеше да го пъсна само с вода за час на силно преди да го ползвам за пръв път.

# 2 635
  • Мнения: 3 005
То и в моята книжка може да пише, ама нали не е на български та гледам само картинките  Grinning

# 2 636
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
   Миме, Инстант Пот-а ако щеш вярвай, но още не съм го разпечетала  ooooh! ooooh! ooooh!. А ако има проблем, мога да го върна до 31 януари. Но не успявам наистина да се организирам и да свърша всичко, което съм планувала, един колет от Бг. втори ден ме чака да го разопаковам. Малкият вика :"Отвори, искам влак вътре!", ама аз знам, че наистина там има играчки и шоколадови яйца за него и викам: "На мама лекарства за зъбките са, не мога да го отворя сега.". И то милото си чака  Blush.
   А за палачинките - нЕма рецепта - аз рядко готвя с рецепти  Embarassed , готвя по усет и само взимам идеята  Crazy. Смесих равни части брашно от елда и кокосово брашно. Намачках едно голямо парче тиква с вилицата и прибавих 2 малки яйца. Разбърках. Прибавих и сместта от брашната и сипвах прясно мляко, докато се получи хомогенна смес като кексово тесто. В тиган с незалепващо покритие мажех с кокосово масло и сипвах с голяма лъжица от сместта. При обръщането леко натисках с шпатулата, за да станат по-плоски, тип американски пенкейкс. Не се получиха като обикновените пенкейкс, няма я спойката на глутена, при отхапване се чувстваше леко ронливата им текстура. На вкус бяха великолепни. Обилно ги полях с мед и така ги ядоха моите мъже.

# 2 637
  • Мнения: 33 153
Ир, много добре звучат, вероятно ще са вкусни....ще ги пробвам като имам муза....Simple Smile  А аз още не съм ползвала функцията "Бавно готвене" на моя ИП, ако е добре сериозно се замислям да продам крока, макар, че сега му купих нов преходник и е страшно качествен, не халтави като предния! Flutter

# 2 638
  • Мнения: 3 005
Момичета и моята първа гозба в крока вече е факт, но още не сме опитали  Peace
определено вчера си миришеше на нов уред, а не на изгорял контакт, благодаря на включилите си  Hug

# 2 639
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 758
Ир, много добре звучат, вероятно ще са вкусни....ще ги пробвам като имам муза....Simple Smile  А аз още не съм ползвала функцията "Бавно готвене" на моя ИП, ако е добре сериозно се замислям да продам крока, макар, че сега му купих нов преходник и е страшно качествен, не халтави като предния! Flutter
Чакам отзиви  за колко време  готви  на тази функция сравнено с крок пота Simple Smile.
Нямам тенджера под налягане и затова ви следя.  Имам си мултикукър филипс и крок пот. Ако успява да замести 3-те неща успешно , ще се поръчва. Тъкмо ще разчистя място в кухнята

Общи условия

Активация на акаунт