Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 45

• 32 069
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
http://www.javari.de/Marc%20Shoes%201%20673%2004-07%20490-Lotte% … RL=%2Fmythings%2F

Аз тези харесвам и имах мерак да си ги взема. Но днес, като четох в амазон се оказа, че 38 номер е с 41см обиколка на прасеца. А моя е към 35..и отпадат за съжаление.
"Die Schaftlänge beträgt 29 cm und der Wadenumfang gemessen an Gr.38 beträgt 41 cm."

# 46
Е, какъв прасец!  Rolling Eyes Това са просто ботички и няма как обиколката им горе да е 41 см. Ние говорим за ботуши с височина до под коляното. Пък и като гледам отзад има активна катарама и текстил под нея, точно този модел успешно може да се свие горе и да е доста по-прибран.

# 47
Някой дали има и може да ми измери стелката на Рикоста 26номер? Дават го да отгоаря на 8мица UK и 15.6см. Объркана съм,защото синът ми сега носи едно Индиго 24 р-р при краче 15.5см.
Е,ще ги сменяме вече с 25 номер,но все още влиза в тях.
Благодаря Simple Smile

# 48
  • Там, където ме обичат

А от тези взех номер по-малки и са ми точни.

Mного ми харесват, дали цветът е такъв какъвто го виждам аз, светликафяв?

# 49
  • Sofia
Тези Mjus имам от миналата година, бежови, купени за 45Е. Това самотно чифтче стои от много отдавна - дебнете го, който има интерес, ще го намалят  Peace Красиви, качествени, топли, не се пързалят - имам над 20чифта зимни боти/ботуши, но тези са ми любими. Достатъчно тесни са около глезена и пускам дънки отгоре (това за тънките глезени и ботите  Peace) - точно по крака са ми, но и на клин/скини-дънки, пак са си по крака, не са като саксия  Peace

# 50

Камиче, не разбрах, 42-ри номер ли носиш?

Бижу, 41 към 42 нося, т.е. обувам практически всички 41, освен с много тесни носове, и с удоволствие и облекчение се ширя в 42 Simple Smile, когато се намират такива, което в наше Българско е трудна работа. Така че съответно си търся големи патъчки... Ще видим по някое време дали не съм се преизсилила с Andres Machado-тата. Че то лакомията... Grinning

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 07:34 от Камиче

# 51
Бижу, не е честно! Направо получих сърцетуп от хубавата ти чанта  Mr. Green Дай координати моля  Embarassed

Бижу,и аз съм любопитна  newsm53

# 52

Имам от този модел №40 - UK6.5 - измерих вътре стелката около 25см.

# 53
Ехее всички сме с дефекти някакви. Аз пък никога не съм си купувала боти щото имам тънки крака. Rolling EyesИ въобще не ми харесва гледката... с 33см прасец и тънки глезени - всичко е широко, все едно назаем съм ги взела пустите ботуши. Crossing Arms
И какво щастие бяха тези пантофи  Laughing, теснички, теснички - идеални.
Ми аз,не вилизам в графата ''тесен прасец'',моят е 32 см.като ще ки са ми пищялите Embarassed Embarassed.Купи си сега ботуш по крака #Cussing out.
Приемам всякакви предложения съответстващи на дефекта ми hahaha!

# 54
Ели, благодарности за темата.   bouquet
Аз получих тези Agatha Ruiz De La Prada - номер 24 за дъщеря ми.
Чакам тези на същата марка - номер 23, пак за детето.

# 55
  • София
Искам да попитам някой дали има тези ботуши на Яна - http://www.javari.de/Jana%20Fashion%208-8-25585-29%20Klassische% … RL=%2Fmythings%2F ? Интересувам ме височината на тока - тук пише, че е 5,5 см., но в други сайтове пише, че е 4 см. А ми е важно, трябва да избера ботуши с ток до 4 см.  Rolling Eyes И също така по другите сайтове виждам, че  може да се избира размер за по-широк прасец и по-тесен. И определено за тесен прасец ми трябват, а не знам, ако ги поръчам какви ще изпратят.  Rolling Eyes

# 56
  • София
Някой дали има и може да ми измери стелката на Рикоста 26номер? Дават го да отгоаря на 8мица UK и 15.6см. Объркана съм,защото синът ми сега носи едно Индиго 24 р-р при краче 15.5см.
Е,ще ги сменяме вече с 25 номер,но все още влиза в тях.
Благодаря Simple Smile

Мога довечера да ти измеря 31 на Рикоста, ако ще можеш да се ориентираш.
Днес си разхождам тези дето ги получих вчера ,много са леки, меки и удобни.
Чакам 5 неща 3 от френския и 2 от немския сайт, но славо богу само 2 са за мен от тях  Mr. Green
Дано днес да не пуснат нищо хубаво моя номер  Whistling

# 57
  • Варна
Мнения за тази чанта или марката?
http://www.javari.fr/Vans-Bypass-port%C3%A9-%C3%A9paule-femme/dp … L=%2FshoppingCart

Халките при дръжката ми се струват твърде големи, и не мога да преценя размера на чантата.. Thinking

# 58
Ели, благодарности за темата.   bouquet
Аз получих тези Agatha Ruiz De La Prada - номер 24 за дъщеря ми.
Чакам тези на същата марка - номер 23, пак за детето.

сандалките  на  какви  парички  ги взе ? и отговарят ли си ?

# 59
  • София
Ехее всички сме с дефекти някакви. Аз пък никога не съм си купувала боти щото имам тънки крака. Rolling EyesИ въобще не ми харесва гледката... с 33см прасец и тънки глезени - всичко е широко, все едно назаем съм ги взела пустите ботуши. Crossing Arms
И какво щастие бяха тези пантофи  Laughing, теснички, теснички - идеални.

Не си сама Simple Smile, и аз като теб.

Общи условия

Активация на акаунт