Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 45

• 32 067
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Дали вътре ще са с топла подплата newsm78

Нети, намерих това в нета за тези ботушки - Product Details

Outdoor minded style meets the renowned Chaco LUVSEAT™ footbed support in this lower profile casual boot. Wool and suede blend for a trendy mix of materials and style in this beautiful lace-up boot. Made from 25% recycled rubber, our proprietary EcoTread™ sole merges high-traction with eco-function.
UPPER:
• Wool and suede upper with waterproof taped seams
• Mesh lining
• Lace-up fit
MIDSOLE:
• Removable mesh lined footbed
• LUVSEAT™ footbed
OUTSOLE:
• Skinny outsole with siped EcoTread™ rubber
• 1.5-2mm lug depth
• All-purpose tread design
• Non-marking sole

От което описание е видно, че нямат топла подплата.

Много благодаря, винаги си страшно отзивчива и разбираща  Heart Eyes
Честит Рожден ден Alexa_a!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана Hug. Дано винаги картите са ти пълни за нови попълнения в обувната колекция Joy

# 736
  • Варна
преди малко някой се оплака че са му ги краднали под носа ето ги същите в  сребристо
Цената на черните беше много по-хубава Laughing

Честит Рожден ден Alexa_a! Всичко най-хубаво!  bouquet

# 737
преди малко някой се оплака че са му ги краднали под носа ето ги същите в  сребристо
Цената на черните беше много по-хубава Laughing

Честит Рожден ден Alexa_a! Всичко най-хубаво!  bouquet

знам  към 32 май  беше .. но и тези може да се следят ако толкова много ги  искат ...

# 738
Моля, пак да питам за Camel Active мъжки - отговарят ли?

В първия пост пише, че са уголемени с 0.5 номер, но в забележки пише, че 39.5 отговарят на 39  newsm78

А по-напред се коментираше, че наистина се уголемени...
защо не четете  в предната страница споделиха че си отговарят съвсем точно ....
Защото не си отговарят! Някой да ми каже дали 11(45) със стелка 31 см отговаря на номера си! Уголемени са яко и това е! ooooh!

# 739
  • Бг
След голяма чуденка, пуснах тази чанта... https://www.javari.de/dp/B005VANBVY
Естествена кожа на тази цена, ще преглътна ресничките  Joy

Само да ти кажа, че не очаквай кой знае какво качество от китайчетата за чантата. Да, кожата е мека и естествена, но е на парчета, и на места може да има разлика в цвета на черното. Казвам го от опит с тази марка, и да ти кажа, че на тази, която аз бях взела й се развали ципа на четвъртия месец. То аз за по-малко от 36 лв. естествена кожа не съм и очаквала кой знае колко де.

Много благодаря, винаги си страшно отзивчива и разбираща  Heart Eyes
Честит Рожден ден Alexa_a!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана Hug. Дано винаги картите са ти пълни за нови попълнения в обувната колекция Joy

Нети, благодаря ти  Hug. И да ти кажа, че довечера ще кача снимка на Бугати-тата, че сега няма как да ги фотна.

# 740
Получих и аз тези
http://www.javari.fr/dp/B003UV8QWK
черните-35 евро.Невероятни са,но ми теснеят.Ще отидат в другата тема или ще връщам.

# 741
# 742
Поръчките от френското как идват? В пощата ли? Пуснах 2 до офис адрес с идеята, че са с куриер. Ако не са, не знам къде ще ги търся ooooh!
Днес получих една с ДХЛ вкъщи  Mr. Green

п.п. Не съм видяла, че има нова тема  Crazy Embarassed

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:39 от mimi_lazarova

Общи условия

Активация на акаунт