Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 45

• 32 075
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
http://www.javari.fr/Kesslord-Meribel-Bottes-femme-Noir/dp/B0056 … L=%2FshoppingCart

току що поличих тия но много тясни са , иначе като номер добре но тясни,

Ето кой е бил по-бърз от мен. Нали са 39? Колко са тесни в прасеца?

# 706
  • SOFIA

Ей, много са сладки. Аз бих поръчала черните, но има само 7,мисля че това е 41 номер ако не се лъжа.

# 707
Моите терзания продължават с тези . Някой ги беше поръчал и снощи отново се появиха налични на £37.50. Още не съм ги платила и им умувам Rolling Eyes
И аз много ги умувах и като видях че някой ги взе се успоих, сега като каза че пак са се появили май ще ги дебна Grinning. Ако ги откажеш пиши аз ги искам май.

# 708
  • софия
Поръчките от френското как идват? В пощата ли? Пуснах 2 до офис адрес с идеята, че са с куриер. Ако не са, не знам къде ще ги търся ooooh!

обикновено идват по пощата питай   ги  ще ти кажат как са ги пуснали
А чудно! Мъжът ми ще ме направи на салата, че на неговия адрес ги пуснах, уж да не се разкарва, а сега ще трябва да търси пощенския клон ooooh! Че и от 2 различни акаунта ги пуснах заради код-а. Сега ще им пиша. Дано ме разберат на английски.

Alexa_a, pepine86, bouquet

# 709
От коя дата ви доставят от немското?
Поръчката ми е от 25 януари. В немското следене има данни до 28 януари, а тук нищо не виждам.

# 710
  • Там, където ме обичат

И аз купих тези, страхотна кожа, много са мекички.  Heart Eyes

# 711
  • Бг
Аха, значи да гледам европейската номерация. Жалко, малки ще са ми  Cry

Честит рожден ден, Алекса. Бъди жива и здрава, много щастлива и мъжът ти много да те слуша   bouquet newsm51 newsm59

Мира, благодаря ти, да ти се връща Simple Smile.

От коя дата ви доставят от немското?
Поръчката ми е от 25 януари. В немското следене има данни до 28 януари, а тук нищо не виждам.

Анбибиан, аз днес получих поръчка пусната на 23-ти, изпратена на 24-ти, а иначе още вчера беше в Сф, но аз съм от Пловдив.

# 712

Ей, много са сладки. Аз бих поръчала черните, но има само 7,мисля че това е 41 номер ако не се лъжа.

Сега ме вкара в чуденка. В сайза пище че 7 е 40 номер, 25.5 см, а аз съм 40 номер със стелка 25.5???

# 713
За поръчките от немско, още преди 3дни получих Мюс-а, платен на 21ви януари. Тоест за 6дни пристигна.

# 714

Сега ме вкара в чуденка. В сайза пище че 7 е 40 номер, 25.5 см, а аз съм 40 номер със стелка 25.5???
Дали вътре ще са с топла подплата newsm78

# 715
  • София
Кой питаше за Дизел? Може би малко да са умалени, макс половин номер. Обаче имам само едни, кецове с доста висок ток, може и от модела да е.
Пепето твърдо си отговарят.

# 716
Mira*, аз Блинк съм взимала от немците, и по европейската номерация 37-цата си отговаряше на 37-ца.
Аха, значи да гледам европейската номерация. Жалко, малки ще са ми  Cry

Teзи Blink  бяха първата ми покупка от амазон. Застраховах се и поръчах UK7 и са ми големи. На тях си пише 40. Значи  41=UK8, 42=УК9.
Стелката е 26см.

# 717
Здравейте,
да попитам - това масово пазаруване от Амазон се случва само до английски адрес и след това с превозвач, нали? Никога не съм пазарувала от този сайт, извинете за въпроса.  Embarassed

От амазон - до превозвач, от javari - директно до БГ. Ако искаш от амазон може да пуснеш и до БГ, но начислява доставка и повечето случаи излиза по-скъпо.
Да използвам случая да благодаря на всички за споделените линкове.   bouquet
Аз колкото и да разглеждам сайтовете, трудно успявам да засека нещо супер изгодно.  Blush

# 718
  • Бг
Дали вътре ще са с топла подплата newsm78

Нети, намерих това в нета за тези ботушки - Product Details

Outdoor minded style meets the renowned Chaco LUVSEAT™ footbed support in this lower profile casual boot. Wool and suede blend for a trendy mix of materials and style in this beautiful lace-up boot. Made from 25% recycled rubber, our proprietary EcoTread™ sole merges high-traction with eco-function.
UPPER:
• Wool and suede upper with waterproof taped seams
• Mesh lining
• Lace-up fit
MIDSOLE:
• Removable mesh lined footbed
• LUVSEAT™ footbed
OUTSOLE:
• Skinny outsole with siped EcoTread™ rubber
• 1.5-2mm lug depth
• All-purpose tread design
• Non-marking sole

От което описание е видно, че нямат топла подплата.

# 719
Честит рожден ден, Алекса. Бъди жива и здрава, много щастлива и мъжът ти много да те слуша   bouquet newsm51 newsm59

Мира, благодаря ти, да ти се връща Simple Smile.

Честит РД  и от мен!   bouquet   Hug
Да си жива и здрава ... и  заповядай избери си ти, че аз не можах    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт