Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Честита Нова Година и на вас! Wink
Направо никой не ме отрази! Simple Smile
  bouquet
След толкова много празници, всичко е замряло Simple Smile
Да и позаспало Simple Smile)))
Благодаря за букета Hug  bouquet

# 466
Здравейте бандааааааааааааааа и за много години !
Я да питам има ли тук някой с близки на мисия в кандахар заминали тия дни ?

# 467
Привет, момичета! Влизам с надеждата да ми препоръчате детски стоматолог, от който сте останали доволни. Изключвам от списъка Христова - точно тя е източника на проблемите ни, не знам тая жена въобще слуша ли я главата.
Споменаха ми името Дойчева - някой ходил ли е при нея или е чувал отзиви? Или друг- събирам всякакви впечатления.

Успешна 2014-та на всички   bouquet!

# 468
Не мога да ти помогна за зъболекар защото  ние цялото семейство ходим при Христова и сме много доволни . Мъжът ми всички зъби при нея си оправи . Малкия и той я е посещавал....  Други не знам ...

# 469
  • Ямбол
Здравейте! За много години!
Аз от години ходя при Д-р Галя Георгиева - Старата автогара, над магазин "Яна".
Адски доволна съм  Peace

# 470
Веселина, на мен Пенков ми води втората бременност. Страхотен човек и лекар е. Беше ми казал, че не се плаща нищо за раждането. Аз раждах в окръжна в Сливен, защото първото ми раждане беше проблемно, а там имат много добри неонатолози. Но, ако не те притеснява това, че при проблем / не дай  Боже/ бебето се откарва в окръжна - Пенков е много добър избор

# 471
Благодаря, момичета, за отзивчивостта!

# 472
За много години! Peace

# 473
Привет, момичета! Влизам с надеждата да ми препоръчате детски стоматолог, от който сте останали доволни. Изключвам от списъка Христова - точно тя е източника на проблемите ни, не знам тая жена въобще слуша ли я главата.
Споменаха ми името Дойчева - някой ходил ли е при нея или е чувал отзиви? Или друг- събирам всякакви впечатления.

Д-р Мариела Димитрова,има кабинет с мъжа си в зъболекарска.Изключително добра и в работата си ,и в отношението към децата.Кабинета и е с нова апаратура,имат всичко дори и снимки мисля,че правят вече.Работи скъпо ,но съм много доволна,вече три години сме при нея-0886 696416  bouquet

# 474
Момичета дайте линк към 10 сезон със субтитри.Ровя,ровя и не го намирам никъде-нито Замунда,нито Арена.Благодаря предварително.

# 475
10 сезон на кое? Simple Smile

# 476
Обърках се леко Embarassed

# 477

Д-р Мариела Димитрова,има кабинет с мъжа си в зъболекарска.Изключително добра и в работата си ,и в отношението към децата.Кабинета и е с нова апаратура,имат всичко дори и снимки мисля,че правят вече.Работи скъпо ,но съм много доволна,вече три години сме при нея-0886 696416  bouquet

От трето място получавам препоръка за тази лекарка и мисля, че вече направих избора си  Simple Smile. Благодаря за телефона, ще звънна още днес за час.

# 478
Личи си, ама инче щеше ли да живне темата. Wink

# 479
Препоръчайте ми добър психолог в Ямбол....

Общи условия

Активация на акаунт