Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 818
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Една стотинка не съм дала за приема ни в К и М ,нито аз нито майките с които контактувам.Ние карахме и предучилищна там при най-добрия преподавател в това у-ще г-жа Иванова.Тя обръща внимание на всички еднакво,отнася се с тях като равни,дори и някой да изостава никой не разбира.Говори се тихо с родителите,остава се след часовете с него и всичко е ок.Никой ни чул ,ни разбрал.И аз останах с едно очарование.Но като мина един месец след започването на предучилищната и ни казаха,че трябвало да изберем учител за 1кл и се оказа,че местата са заети от децата от дет.гр.,,Слънце,, #Crazy. Започна една истерия за записване,някой от нашите деца бяха измествани от класовете без да са предупредени родителите,голям цирк.Ние мислехме,че нашите деца са записани вече и всичко е ок ooooh!.
Има и добри страни-детето ви не може да напусне сградата без ваше присъствие,охраната е като орел на вратата и знае поименно голяма част от децата.Пази ги в междучасията да няма сбивания и т.н.Няма кражби,дори и да забравиш нещо то ще си стои там и ще те чака.Охраната минава след всяко междучасие оглежда на всякъде за забравени тел. и дрехи и всичко по пейки и из двора.
Просто трябва да се нацели учител ,а аз нацелих най-студената госпожа,и след опита с Иванова тук е всичко е различно

# 676
  • Ямбол
Една стотинка не съм дала за приема ни в К и М ,.....
и се оказа,че местата са заети от децата от дет.гр.,,Слънце,, #Crazy. Започна една истерия за записване,някой от нашите деца бяха измествани от класовете без да са предупредени родителите,голям цирк.Ние мислехме,че нашите деца са записани вече и всичко е ок ooooh!.
....
Нищо не казвам, само ми прави впечатление. Може да нямат връзка, но може и да имат.

Днес започва първо класиране за записване в гимназии след седми клас. Най-много желаещи има за Гимназия "Васил Левски", съответно и балът там е по-висок. МГ са с непълни паралелки, т.е. нямат достатъчно желаещи.

# 677
Рушвети??? Стига бе, снобарията много народ е превзела.
....
Наистина ли разбираш значението на думата сноб?

Laughing   Да, мисля. И техните деца задължително учат или са учили в "К и М", като това задължително се изтъква. Затова съм си кръстила това училище "снобското". Мое мнение, никой не е длъжен да го споделя.

# 678
  • Ямбол
alisson, аз не съм те разбрала правилно. Помислих, че друго имаш предвид за снобария. Сега вече ми е ясно.

# 679
Аз съм завършила ПГ преди 14 години и по мое време МГ се смяташе за по-доброто училище  newsm78, радвам се , че нещата са се променили от тогава. Винаги съм смятала, че "нашите" учители са по-добри. А как вървят нещата с ЕГ?

# 680
Супер, значи всички са доволни Wink
Паралелките в МГ за 5-и клас за запълнени, има чакащи резерви, за 8-и не зная.

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 13:29 от MIK

# 681
  • Ямбол
Темата ни е към финала си,давайте идея за ново заглавие,за следващата.

# 682
Здравейте и от мен .Днес се присъединих към групата, не знаех че има такава и то от моя град.

# 683
  • Ямбол
petranka_16 Здравей и добре дошла!

# 684
Здравейте мами,аз съм от Ямбол ,но от няколко години живеех в Стара Загора;сега за един месец съм при нашите и имам спешна нужда от маникюристка,която да работи с продукти на SND Shillac ;
вчера обиколих поне 20- но никоя от тях не ползваше тази марка;държа на марката,защото от други 5 направих алергична реакция  Praynig моля ви помогнете ако можете;

# 685
Ще празнуваме  рождения ден на детето и трябва да поръчам торта. До сега винаги съм поръчвала от сладкарница "Неделя" или "Виена стил". На "Неделя" не ги харесвам по принцип и като поръчвам от там не ги и ям ( не че е голяма загуба де  Crazy), а "Виена стил" много се изложиха преди няколко месеца като поръчвах торта последно  от тях. Чудех се дали сте поръчвали от "Кенди" или сладкарница "Ивета" или дали може да ми препоръчате нещо различно.

# 686
"Кенди" - стават, но са ми сухи. Иначе имат голямо разнообразие и са красиви. От "Ивета" не сме поръчвали. Мой фаворит са "Шаклиян" - приемат поръчки на "Бъргър пойнт"-а срещу "Дъблин". По-скъпи са от "Кенди" и с по-беден асортимент, но нямат конкуренция в града като вкус, поне според мен. Друг недостатък - доставките са само в два дни от седмицата, понеже идват от Сливен.

# 687
  • Ямбол
нашата преди 2 години беше от "Кенди" с Мечо Пух ,отгоре беше размазана и накриво поставена цветната хартия.
Мин. година си поръчах всякакви платки по 3-4 лв са, и сама си ги правя,стават страхотни.

# 688
Не съм се сещала за "Шаклиян", ще мина да им видя цените и моделите  Peace.

# 689
Имам приятелка,която прави невероятни торти у дома си.Миналата година ни прави тортата за рождения ден.Невероятна беше!
https://www.facebook.com/tortitania?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт