Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 868
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Изключително съм доволнa от бaте Сaшко.Дойде по- рaно ,зa дa се приготви,и зa дa зaпочне в точния чaс в който се уговорихме.Aз не искaх дa ги рисувa и имaше сaмо зaбaвления-игри,фокуси, дискотекa,костюмк,пяхa нa микрофонa,отговaряхa нa въпросчетa.Не ги остaви зa секундa и зa миг не им изтървa внимaнието.Нито им прaви зaбелжки,aбе мнооооого съм доволнa Simple Smile

# 451
  • Ямбол
mamagali_vanko звучи прекрасно, със сигурност и децата са останали много доволни, а къде бе празника?

# 452
В кaфето нa Янaки,тук в Злaтен рог.Те имaт отделнa зaлa,която се зaтвaря отделно от кaфето( преди беше зaлaтa зa пушaчи). Сегa е удобно зa рд.,понеже никой не те притеснявa, имa място зa децaтa дa игрaят,отопленa е добре.Доволнa съм Peace

# 453
Гали, а какви са им условията, меню ли има за децата?

# 454
и ние сме доволни от кака Ели, бях предубедена но .... успя да се справи момичето. забавлява ги , всички останаха много доволни .

Весели празници!

# 455
Гали, а какви са им условията, меню ли има за децата?
Нямат претенции,стига да има нещо от заведението може да си вкараш каквото поискаш.Аз бях поръчала по една принцеса на децата и ми бяха казали.че мога пици да поръчам допълнително ако искам,сладки ,солети.....всичко без ядове Peace

# 456
  • Ямбол
Честита Коледа, момичета!
Желая Ви късмет, здраве и любов!

# 457
Честита Нова Година!

Искам да подаря на някой от града и темата дм-веселите зъбки- с талони за отстъпка от 15 до 25 процента, ако някой ползва такива и няма да ми пише. Валидни са до края на януари тази година.  Peace

# 458
Здравейте мили дами  Hug не съм чела всичките теми (ще ми отнеме много много време) ,но има ли някой от вас ,който е раждал в Ева-та Сливен (конкретно д-р Здравко Пенков)?Какви са цените,колко време преди термина трябва да ида да се уговоря с него за секцио,трябва ли той да следи бременността ми за да родя при него?Моя лекар в момента (Веселин Ангелов) ми се струва доста незаинтересуван и за това се насочвам към Пенков!Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори!Благодаря ви предварително Hug Hug Hug

# 459
Препоръчвам Рибаров в Ямбол. Раждах при него, дойде в неделя и беше много спокоен и разбран. По закон раждането е безплатно. Ако имате лична уговорка с доктора за колкото се разберете.

# 460
Аз попитах конкретно за Сливен ,но все пак благодаря Simple Smile

# 461
Аз съм раждала в Сливен, но в окръжна болница и мога да дам мнение само за там.  Peace

# 462
  • Ямбол
Можеш да попиташ и в сливенската тема, там може да са ти по-полезни момичетата
Аз попитах конкретно за Сливен ,но все пак благодаря Simple Smile

# 463
Честита Нова Година и на вас! Wink
Направо никой не ме отрази! Simple Smile

# 464
Честита Нова Година и на вас! Wink
Направо никой не ме отрази! Simple Smile
  bouquet
След толкова много празници, всичко е замряло Simple Smile