Коса с омбре ефект

• 122 518
  • 162
  •   1
Отговори
# 90
Олее, много са красиви косите на двете последни, които сте си ги показали Heart Eyes Не съм фенка на боядисването, но омбрето ми промени възгледите! Въздишам ей по това омбре:
 По принцип съм с тъмно кафява коса, каквато е и на мацката в основата. Тези дни се надъхвам да се правя. В крайна сметка една кафява на цялата коса, ако не съм за гледане Joy
П.С.: какво мислите за цветовото съчетание?

# 91
На мен също ми харесва..., но почти всички мои познати си направиха и реших да се въздържа за сега.

# 92
  • София
Кажете къде се правите в София (търся нещо в центъра или южните квартали).

# 93
Някой виждал ли е омбре ефект на руса коса  с тъмно ,т.е. обратното на показаните до момента? Можете ли да ми покажете снимки !

# 94
Някой виждал ли е омбре ефект на руса коса  с тъмно ,т.е. обратното на показаните до момента? Можете ли да ми покажете снимки !
Аз съм виждала, за разлика от обичайното омбре, това за което говориш изглежда ужасно  Mr. Green Mr. Green Все едно някой с кафява коса се е опитвал да се изруси сам във вкъщи и са му станали руси корените, а дължините не  Crazy Crazy

# 95
Разбрах milavanilaHug
Явно за това никой не се прави така .

# 96
А някой може ли да ми обясни каква е разликата между балеаж и омбре? Искам да си направя едно от двете, смятам, че много ще ми отива, но не знам кое.

П.С. и един страничен въпрос. Преди 2-3 месеца се боядисах с боите на палет, тип мус-боя в една кутия, която като разклатиш съставките става на пяна. Цвета е черно-синьо. Откакто съм се боядисала още продължава малко да тече оцветена вода като се къпя. Това нормално ли е според вас? Май боята не е толкова хубава.

И втория въпрос- като съм наскоро боядисана, това проблем ли е да си направя такава прическа стил омбре или балеаж кичури и какви цветове могат да бъдат подходящи на моя свят на косата (черно със син отенък)?

Мерси Simple Smile

# 97
А някой може ли да ми обясни каква е разликата между балеаж и омбре? Искам да си направя едно от двете, смятам, че много ще ми отива, но не знам кое.

Мерси Simple Smile

балеаж - http://cdn1.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/full … 20113-%20(12).jpg

омбре - http://img2.timeinc.net/instyle/images/2012/WRN/082712-ombre-jes … ca-alba-2-340.jpg

Както се вижда балеаж са естествено изглеждащи кичури, а омбре е преливане на косата от тъмна към светла.

# 98
Здравейте,искам да направя промяна в косата си и много ми допадна омбре стила,но в няколко от салоните,които попитах ме озадачиха с незнанието си,а другите с цената...голяма разлика...
Имате ли представа колко струва такава прическа на дълга кафява коса до средата на гърба?

# 99
Здравейте, някой от Варна да е ходил в салон да му правят омбре?!?! Аз много бих искала, малко по-специфична е при мен ситуацията с косата, затова ми се ще да го направи професионалист. А последният път като ходих при моята фризьорка и я питах дали и как ще стане на моята коса, тя с недомлъвките си и глупавите си изказвания (да съм се намажела с кислородна вода и да ида на плажа да ме напече слънцето!!!!!!!  #Crazy) ми даде да разбера, че не може да прави такова нещо (да не говорим, че е в ценоразписа й). Аман от некадърни фризьори!

# 100
Aaa, аз като ходих при професионален в скъп салон към 100 лв излезе, добре че някаква отстъпка ми измисли. Исках балеаж с омбре, таз какво ме направи....на тъмно кафява коса плесна някво русо и понеже исках нещо по-интересно казах и ми добави червено, дето розовее. Ами сега ще си ида при старата с подвита опашка да ме направи брюнетка.

# 101

Примерно ...  Whistling

# 102
 Благодаря ти  SvetlaV

no Отказвам се от идеята си

# 103
Много ми харесва омбре ефекта. Единственото, което не одобрявам е, че трябва да си обезцветя косата, и става голямо изтощаване. Това, което аз направих е да си купя няколко треси с естествена коса по- светъл цвят. Получи се страхотно, без да си изтощавам косата и ефекта е същия. Който не иска да си изрусява косата да пробва с треса. Ефекта е същия.

# 104
Страшно много харесва омбрето  Grinning ама се чудя дали ще ме хване боята на Лореал.Боядисвам се от доста време , черна при това.Използвала съм и бои и къна . Да не взема да се направя на нищо.Някоя от вас брюнетки имала ли е проблем , споделете , че се чудя какво да правя ,  а много искам да се боядисам

Общи условия

Активация на акаунт