Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 284
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Марианка  Hug благораря за клипа и писмата!
 Това,което пишат са и моите мисли,а сигурно и на всички тук.
Затова като чета такива писма,първо плача,а после още повече
се ядосвам,че за Енгин няма никаква достоверна вест.Нито пък
той да даде някакъв знак,че знае за нашето съществуване/на феновете/.
Не го ли интересува,че така много от тези почитатели ще си харесат
други артисти,той за какво е избрал тази професия,ако така ще се крие.... newsm78

# 676
  • AMS

молитва за мъничко любов

# 677
# 678
Това, със сънищата, много отдавна започнало, бе... не само ние сънуваме Енгин... Wink))

# 679
Момичета привет.

Виждам, че пак повдигате темата за липсата на Енгин. Искам да припомня, че той благодари на феновете си на рождения си ден чрез мениджърката.
За мен той ще играе следващия сезон в някой сериал и сега реално си почива. Може още да си избира роля.

# 680
Момичета привет.

Виждам, че пак повдигате темата за липсата на Енгин. Искам да припомня, че той благодари на феновете си на рождения си ден чрез мениджърката.
За мен той ще играе следващия сезон в някой сериал и сега реално си почива. Може още да си избира роля.

Привет, Дейзи. Simple Smile   bouquet

# 681
Вале, разбирам мъката ти, но знам, че Енгин е инат, човек, който прави това, което той си реши. И не мисля, че някой може да го убеди в друго. Явно е преценил, че така  иска да се държи, да се фокусира върху личния си живот и да си почине. Сега му се удало време за това.  

# 682
Момичета привет.

Привет, Дейзи. Simple Smile   bouquet

Привет.  Hug Hug

# 683
Маричке, аз се появих по-рано с този коментар, но явно не си го видяла.

Като гледам постнатите снимки на целувката от Ава стигнах до едно заключение. Колкото и да я критикувах тази целувка, не мога да отрека , че им се получаваха нещата повече отлколкото целувките на Берен с новият й партньор в Отмъщението.
Това е  може би , защото Берен и Енгин се познават и си имат доверие, не изглеждаха изкуствено и насила целувките

# 684

Като гледам постнатите снимки на целувката от Ава стигнах до едно заключение. Колкото и да я критикувах тази целувка, не мога да отрека , че им се получаваха нещата повече отлколкото целувките на Берен с новият й партньор в Отмъщението.
Това е  може би , защото Берен и Енгин се познават и си имат доверие, не изглеждаха изкуствено и насила целувките

Видях, го мила, но се мъчех с черното и бялото... Simple Smile))
Какво да ти кажа... аз съм пристрастна - нали знаеш... за мен целувките се получават САМо с Енгин. Simple Smile)) Партньорка може да е всяка... ТОЙ ще ни извади от равновесие при всички случаи. Simple Smile))

# 685
Някой може ли да ми даде линк към клипа на Марта "Ангел-пазител"?

Намерих го. Благодаря! Simple Smile

http://www.dailymotion.com/video/xupz8w_kerim-and-fatmagul-the-beginning_shortfilms#.UQ1__2d8RRc[/video]

# 686
# 687

Видях, го мила, но се мъчех с черното и бялото... Simple Smile))
Какво да ти кажа... аз съм пристрастна - нали знаеш... за мен целувките се получават САМо с Енгин. Simple Smile)) Партньорка може да е всяка... ТОЙ ще ни извади от равновесие при всички случаи. Simple Smile))

Daizy  wavey Hug съгласна съм с Марица,целувките се получават заради Енгин. Simple Smile Simple Smile

# 688
  • София
Маричке,  Laughing

Kerim and Fatmagul The beginning

http://www.dailymotion.com/video/xupz8w_kerim-and-fatmagul-the-b … inning_shortfilms

АНГЕЛ  ПАЗИТЕЛ
Скрит текст:
В болести и в здраве,
в богатство и бедност,
аз съм твоят
АНГЕЛ  ПАЗИТЕЛ

В щастие и нещастие,
в мощ и немощ
аз съм твоят
АНГЕЛ  ПАЗИТЕЛ

Когато ме повикаш
идвам,
когато ме отпратиш
си отивам,
АНГЕЛ  ПАЗИТЕЛ

И никога няма
да позволя
да се влюбиш
в някой лудо
АНГЕЛ  ПАЗИТЕЛ

В доброто ще бъда
добър,
в злото- два пъти
По-добър.
Да те вдигам когато паднеш,
да ти  помагам да станеш
и да побеснея,
 ако заобичаш някой друг

Отричам се от крилата си,
но не мога да отрека,че
може и човек да е
АНГЕЛЯТ  ПАЗИТЕЛ

Каквото човек не може,
Ангелът го може.
Но малко му трябва,
да добие човешки облик
и лицето си да открие.
Малко му трябва.

Да завиди и да удари,
да го заболи и закърви,
малко му трябва.

Затова за нищо не ми вярвай.
И грешната ръка не милвай,
защото малко ми трябва.

Но ти не искаш твой да бъда
ни ангел, ни човек.
А ти не искаш моя да бъдеш
нито на Земята, нито на Небето.

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 23:25 от Dilemi

# 689

Този колаж много ми хареса... ефектът на крилата е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт