Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 327
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Маричка,защо го кръсти Кръг от лъжи,аз нещо не схващам смисъла?
Знаеш личе както си го направила с 12 Керимовци можеш да направиш на всеки час един изменен Керим и от Нещастното ни момче ще стигнеш например до младоженеца Керим.само като идея.

# 76
Докато завършим преговора ще си дойде лятото а с него дано дойде и новия проект!А аз тази вечер си плакна очите с подготовката на сватбата  на нашите хубавци.Ама пък ни е красив младоженеца-дай Боже всекиму.Ах,Берен,ах-изпусна хубавото момче!! Joy Joy

Тя че го изпусна, изпусна го.... ми дано го хване някоя, дето заслужава... да не ни иде зян момчето с нещо неподходящо. Simple Smile))

# 77
Маричка,защо го кръсти Кръг от лъжи,аз нещо не схващам смисъла?
Знаеш личе както си го направила с 12 Керимовци можеш да направиш на всеки час един изменен Керим и от Нещастното ни момче ще стигнеш например до младоженеца Керим.само като идея.

Защото муцките му са от 9-и еп., разговора с Мюнир и Мелтем... лъжа връз лъжа ръсят и Керим и Мюнир... Керим, както виждаш, се надсмива - над старанието на адвоката да лъже и маже, над наивността на Мелтем... и над себе си, струва ми се...

# 78
Последно за днес: "Кръг от лъжи" - 9-и еп.

Маричке!  smile3501 Чакам с нетърпение колажите ти за сълзата от 18-та серия.  Peace
Това е една от любимите ми сцени  Hug

Дилеми, до тогава има "само" още 9 епизода... като гледам как ги пощя по един еп. за три дни... смятай кога можеш да очакваш вариации на тема сълза от 18-и. Simple Smile))

# 79
Маричка,дано!Че то нали знаеш приказката,че като се зажениш и бръкнеш в торбата със змиичките,гледай поне да не е някоя кобра или черна мамба. Joy Joy Joy

# 80
Маричка,дано!Че то нали знаеш приказката,че като се зажениш и бръкнеш в торбата със змиичките,гледай поне да не е някоя кобра или черна мамба. Joy Joy Joy

Ахам! Господ да го пази! Simple Smile) И дано е чувал съвета на Пол МакКартни относно брака... Simple Smile))

# 81
  • Пловдив

# 82
  • София
Дилеми, до тогава има "само" още 9 епизода... като гледам как ги пощя по един еп. за три дни... смятай кога можеш да очакваш вариации на тема сълза от 18-и. Simple Smile))

Ще чакам, Маричке!  Naughty  

# 83
Лека нощ на все още неспящите!

# 84
Лека и от мен... Simple Smile Нека сънищата ви са прекрасни... (ясно кой трябва да е в тях, за да се сбъдне Wink))
 baby_neutral

# 85
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18

Дали ще си отвори устата? Само една дума, моля! Sadece bir kelime lütfen!

Скрит текст:
Днес идвам аз, влизам в "офиса" 180 и сядам зад компа. Чета, чета, водя си записки, но ми се струва тихо в сградата. И хоп по едно време известие -  "нов офис"181. А така. Хайде събирам бумагите . Шест етажа надолу и поемам към новата сграда. Намирам ви в новия офис на 6-ия етаж.  Да ни е честито!!! Пак разтварям записките и продължавам.  
Дилеми  скоро няма да може да започне деня без  бюлетин! Може , може и още как.
Марианка отбелязва, че Кадир е левичар, като нея. А аз съм с две леви и с документ вече. От миналата година, от както падна и се попилях. Така, че моля, моля и ние разбираме от духова музика.
Кики иска абонамент. Съжалявам, имаме само годишен и той се прави предварително до 31.12 на предходната година. Аз и слънце да бях пак не мога да огрея на всякъде, та и абонаменти да правя.
Аз репортер, аз анализи, аз разследвания, аз външна политика, аз вътрешна политика, аз редактор, аз коректор, ... та даже и спорт. /Бешикташ ли беше нашия отбор?/
От сега да ви кажа, че бюлетин - няма!!! Агенцията хем няма обект, хем няма субект!
Сега ще ви поднеса материалите направо в чернова.
Ох мечтая си и аз като бял човек да съм на балкона, да си пийвам питието и да си чета, да си гледам конкуренцията, като го няма нашия човек и да ми е рахат.
kami99, пиши!!!  Ние дето пишем, също обичаме да четем! А писала си!!! И клип си сложила!!! Видя ли, че не боли!
Хайде стига отклонения. Уводът е достатъчен.
И така!
Мили дами, Добра нощ!!!
Започваме с Преговора. Ама то с к'во друго?
Не са ми приятни сънищата на Оня. Ама никак. А тези с булчинска рокля, направо ме убиват!!! Много време отделят за двете лекета, дето бягат. По щеше да ми е интересно да дават майките и Решат. Нещата ескалират. Операция Шок и ужас продължава. Кошмар!!! На Хаджер малко и е досега та и Демир/Желязо и натресоха.
Започва да ми се повдига от ""колекционерите" на хартия". Извинете! "Жената помага на Мустафа да стане, крие го в килер с боклуци." Така е. Боклук при боклук отива.
Държанието на ФГ и  заключението на психоложката:
Псих - "Напълно е нормално, след това, което е преживяла. Изживя голяма травма отново, отново преживя насилие." – Да бе? Нормално? Е, как ще се изчистят съмненията в главите ни?
ФГ - "Той ме попита, какво ще нарани Керим най-много. Той щеше да ме подложи на същото мъчение отново, само за да нарани Керим."
Псих. - "Сподели ли с Керим?
ФГ - "Не. ... Но аз искам да продължа с Керим,..."
Косите ми се изправят! Но има  още -
К - "Фатмагюл. Този мъж не те нарани, нали? Направил е нещо за което не искаш да ми кажеш, нали?" "ФГ - "Керим, колко пъти ми зададе този въпрос, и колко пъти аз ти отговорях.
Просто не искам да говоря за това."  
Е, аз пък искам!!! Много искам!!!  Онова изречение - "Не е направил нищо за което да не съм ти казала.", Не съм го чула. Не мога да го чуя даже!!! Добре, че се прегърнаха!!! Та малко да си поема дъх. Марта пък го е обяснила по друг начин и го е сравнила в Бодрум. Ама аз си падам по директните, неща. Като съм решила да не го казвам, на този, за когото се отнася, няма да го кажа на никого. Защото после Ни чул, Ни видял и Ни разбрал. И аз си спомням писанията на прихолозите, че било нормално мълчанието на ФГ, след отвличането, но аз мълчание не мога да тълкувам! /Това се отнася и за реала!!!/
Председателката Валентина П ме разби. Изпусна парата от локомотива яко. И аз съм на същото мнение. Прекалено висока цена платиха К и ФГ, а и ние заедно с тях. Тя пита - "Е, трябваше ли да получим толкова горчилка?" Е, Не трябваше, но пак добре, че беше горчилка, а не отрова. Ама знае ли се? Може да е от бавнодействащите.
Марта, благодаря за мандарините и целувките за всички ни!!! Другия път и тортите да сложиш!!! Знам, че имаш!
Елинор, пак печели наградата в категория почерпка!!! Защото кривото настроение не е само в 8-ми епизод, а както виждаме, ще продължи и след 66-ти, та до 80-ти.
Марта пак ни подсети, че има и по-лошо ако се осефери Оня, но Велияна няма да пожалила сили, да ни врътне плесница, ако се "размечтаем" в тази посока.
Оф, аз си знаех, че не трябваше ФГ да дава прошка на Халиде. Оня си помисли, че е за него и полудя! Така е  - Не вижда гредата в своите очи, а треската в чуждите! А дори Марта и в лудница не може да го вкара!
Ами толкова за днес  по преговора, за да не ми се случи случка. Утре /и не само/ пак. Луд умора няма, пие вода и продължава!!!

Марианка  тъкмо сутринта се провикна - "Къде е избягало момчето.... Феновете вече сътвориха чудеса - къде си Енгин... От кого и къде си се скрил?"
Председателката Валя добави -  "За пълно щастие само Енгин липсва."
И ето имаме новина!? Новина, новина, но пак чакане му е майката!!! Маринака ни е пожалила и е дала инструкции как да се държим по време на чакането. Браво!!!
Повтарям за тези, които не са ги запомнили!!!
"След като е готов плакета за наградата, шефът на медията се свързва с Енгин. Вероятно има лице за контакт - може ПР-та или някой друг за да му предадат и в удобно време да осъществят среща. А съвсем отделен момент е кога и дали ще отиде. Но ако не отиде е един вид обида за феновете. Тази награда е за него от нас. Колкото и да е сърдит на медиите, в т.ч. и на оная "Златна пеперуда", не трябва да е сърдит на нас. Но сега чакаме само неговото решение. Може да благодари по някакъв начин, ако не отиде лично да я вземе. Божееее, това момче ще ни умори. Лично аз търся начини да го разбера и извиня..."
Но уви и след повторението, пак не разбрах намерила ли е разбиране и извинения, защото ние сме от Ни чул, Ни видя, та Ни разбрал Енгин.
Елинор е щракнала белия мержан в сукака, ама миналата година. Не на нас тия! Издирването продължава! За сега са проверени Луната, Марианската падина и Йордания.  

А сега нещо по-сериозно.  Подмятате ми да ме командировате в Истанбул. Не ставам!!! Не съм за там!!! За това потърсих контакт наистина с човек който е там. Някой беше написал / страхувам се да не сбъркам ника и за това не пиша кой е/, че имаме кореспондентка в Турция. Нихал Йозерган  е коментирала ВВ и има интервюта и статии за турските артисти и сериали. Прочетох всичко каквото намерих в нета от и за нея, подготвих се и се престраших да ѝ пиша. Зададох ѝ, разбира се и въпрос за нашия човек. Не скачайте!!! - Отговор йок. Пише си дамата всеки ден в нета, ама мен не ме отразява. Та това ми е мъката и болката. Аз да се нагълтам с толкова много политика заради нея, а тя не ме вижда.
Ей, аз си обичам политиката де, не е само заради нея. Ама от тези екшъни в БГ, от  бюлетини и най-вече от това Ни чул, Ни видял Енгин, насмалко да изпусна оттеглянето от трона на холандската кралица Беатрикс. Имаше преди един колаж с нея и Енгин, та за това, нали разбирате ...Ако някой го намери, да го изпрати в редакцията, моля! Има какво да разкажа за кралицата, но ще ви до спестя за сега!
Хайде оттеглям се и аз. За утре си знаете. Пак преговор с любимите ни Марианка, Дилеми и Марта!!!

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 01:41 от di...va

# 86
Маричка, момиче, полудях с твоите колажи и днес! Наистина не мога да изразя с думи удоволствието, което ми създаваш! Запазила съм всички! Както съм казвала първи сезон ми е особено любим, а твоите колажи направо го превръщат в музика! Благодаря ти! Чак сега успях да вляза в темата и то специално, за да видя какво си правила днес Simple Smile Всички колажи от днес, а и от вчера, според мен трябва да са сред избраните за изложбата!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 04:08 от miranda78

# 87
Добро утро в ден сряда! Simple Smile)) Днес, казват, не се сяда, ама... седнах... преди работа... надничането се превръща от навик в необходимост! Simple Smile))

Дива, ще ни разглезиш.... Simple Smile)) И аз започвам да искам абонаменти, ежедневници и пр. екстри от агенцията. Simple Smile)))

Пожелавам на всички лек, ползотворен и пълен с новини (ама хубави!) ден! Simple Smile))

# 88
# 89
  • Пловдив

Добро утро и от мен. Дано наистина имаме новини. Успешна сряда на всички.

Общи условия

Активация на акаунт