Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
http://www.youtube.com/watch?v=sWs7bRtKuyc
     Не е по темата , но Ви поздравявам с него!  Hug

# 61
  • София
Здравеите.Обсъждате съня на Мустафа.
Скрит текст:
Той сънуваше тези сънища защото беше обсебен от Фатмагюл.От един прост и елементарен селянин-рибар(в началото на филма),който си мислеше,че Фатмагюл е негова собственост се превърна в жалко първеню на което е позволено да си играе с хората и техните съдби,както на него му харесва.За него всички бяха виновни,освен той.За себе си той беше най-голямата жертва от началото до края.Дори успя да вмени вина на Фатмагюл,че всичко,което се случва с него е по нейна вина.Според мен това е поведение на слабохарактерен мъж,който не вижда треската в своето око,а гредата в чуждото.И да в осма серия(на която Мартичка е направила прекрасен колаж)ако Мустафа се беше появил пред Фатмагюл и я беше помолил да тръгне с него тя щеше да го направи.Тя това искаше:възможност и шанс да му обясни и да му каже истината.И тогава щеше да попадне в истинския ад:защото при най-малка грешка непрекъснато щеше да и бъде напомняно ,че тя е втора ръка човек,че нейната чест е опетнена и тя няма право да изказва мнение.Аз никога не успях да харесам Мустафа или да го съжаля в някоя ситуация.Той си остана завистлив(завиждаше на тези или онези че имали пари),злобен(завиждаше,че въпреки всичко Фатмагюл може да бъде щастлива),отмъстителен.Мисля,че сценаристките трябваше да приключат с този образ много по-рано, а не да ни го натрапват почти до края.

newsm10

# 62

УСПЯХ !  Grinning

# 63
Приятна да е и твоята, Ками. Simple Smile

Честито! Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 22:34 от marytza

# 64

Момичета,желая ви приятна вечер и успешна нощна смяна! Hug Hug Hug
Лека нощ! Simple Smile Simple Smile

# 65
Привет.

Значи чакаме Енгин за  наградата. Ама да ви кaжа , и аз не знам дали ще дочакаме. Той нали има още една награда, която все още не взел. И за нея го чакаха, ама йок. Малко ми е странно поведението на Енгин , поне за награда може да се яви.  newsm78 newsm78

# 66

Момичета,в тази студена зимна вечер се натъкнах на една снимка,която така ми напомни за лятото и колко много го обичам!

# 67
Прелест, Велянка! Simple Smile))

Дейзи, момчето е с характер. Simple Smile Ако е решило, че вече няма ад се явява за вземане на награди, ще остави и тая да виси невзета в пространството...

# 68
  • София
Скрит текст:
Момичета,в тази студена зимна вечер се натъкнах на една снимка,която така ми напомни за лятото и колко много го обичам!
Вили,  newsm10  И това също... Устието на Велека... през юни има трева до коленете. Поляни с бели и жълти маргаритки... Изкласили зелени треви, полюшвани от вятъра... Прелест...

# 69
Дилеми,устието на Велека е едно от моите най-любими места-на времето работехме няколко години в Странджа-Малко Търново,Граматиково,Синеморец-имахме една лодка и тръгвахме с нея от устието нагоре по реката-такива прекрасни преживявания!

# 70
  • София
Дилеми,устието на Велека е едно от моите най-любими места-
Скрит текст:
на времето работехме няколко години в Странджа-Малко Търново,Граматиково,Синеморец-имахме една лодка и тръгвахме с нея от устието нагоре по реката-такива прекрасни преживявания!

На мен също ми е любимо!  Laughing
Скрит текст:
Ходя всяко лято през юни, плажувам на Силистар.  Няма хора, няма още търговци ooooh! Само тишина и природа Peace Чакам с нетърпение да дойде време пак за Синеморец и Странджа.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 23:51 от Dilemi

# 71
Класирах се за "Леката нощ" - какво правих ли - седях и гледах, седях и гледах - и накрая гледам - май само съм седяла .... и нищо не съм направила.

Ками -  прекрасните колажи  ги прави Марица, не аз!

Аз съм "отговорник" за други неща...

Знам, че вече може би ви се доспа - но за нощната смяна - нещо за размисъл.

То и момчето мисли, мисли, накрая нищо не измисли и взе, че заспа.

# 72
Докато завършим преговора ще си дойде лятото а с него дано дойде и новия проект!А аз тази вечер си плакна очите с подготовката на сватбата  на нашите хубавци.Ама пък ни е красив младоженеца-дай Боже всекиму.Ах,Берен,ах-изпусна хубавото момче!! Joy Joy

# 73
Последно за днес: "Кръг от лъжи" - 9-и еп.

http://prikachi.com/images.php?images/114/5804114u.jpg

# 74
  • София
Последно за днес: "Кръг от лъжи" - 9-и еп.

Маричке!  smile3501 Чакам с нетърпение колажите ти за сълзата от 18-та серия.  Peace
Това е една от любимите ми сцени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт