Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 306
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Нещо за някакъв сюрприз се говореше,ама дека го? Joy Joy Joy

# 46
Ели,той този обект ако знае какво му мислят хилядите фенки щеше не да се спуска,ами Марианската падина плитка щеше да му се струва!

Той  се чуди в коя точка на планетата е най-безопасно... ooooh!
затова беше и на Луната.... hahaha Joy

# 47
На това последното колажче е такова сладурче!!

# 48
# 49
# 50
Ели,той този обект ако знае какво му мислят хилядите фенки щеше не да се спуска,ами Марианската падина плитка щеше да му се струва!

Той  се чуди в коя точка на планетата е най-безопасно... ooooh!
затова беше и на Луната.... hahaha Joy

Скрит текст:

Ей така гледа той на всичките ни опити да го изкараме на светло... Simple Smile))

# 51
# 52
# 53
# 54
Мдам... "Умът и сърцето"...

Миранда, кокорчо... Simple Smile))

# 55
Грабна ме тая красота.

# 56
Здравеите.Обсъждате съня на Мустафа.Той сънуваше тези сънища защото беше обсебен от Фатмагюл.От един прост и елементарен селянин-рибар(в началото на филма),който си мислеше,че Фатмагюл е негова собственост се превърна в жалко първеню на което е позволено да си играе с хората и техните съдби,както на него му харесва.За него всички бяха виновни,освен той.За себе си той беше най-голямата жертва от началото до края.Дори успя да вмени вина на Фатмагюл,че всичко,което се случва с него е по нейна вина.Според мен това е поведение на слабохарактерен мъж,който не вижда треската в своето око,а гредата в чуждото.И да в осма серия(на която Мартичка е направила прекрасен колаж)ако Мустафа се беше появил пред Фатмагюл и я беше помолил да тръгне с него тя щеше да го направи.Тя това искаше:възможност и шанс да му обясни и да му каже истината.И тогава щеше да попадне в истинския ад:защото при най-малка грешка непрекъснато щеше да и бъде напомняно ,че тя е втора ръка човек,че нейната чест е опетнена и тя няма право да изказва мнение.Аз никога не успях да харесам Мустафа или да го съжаля в някоя ситуация.Той си остана завистлив(завиждаше на тези или онези че имали пари),злобен(завиждаше,че въпреки всичко Фатмагюл може да бъде щастлива),отмъстителен.Мисля,че сценаристките трябваше да приключат с този образ много по-рано, а не да ни го натрапват почти до края.

# 57
Грабна ме тая красота.

Заради очите е пак. Simple Smile)) Блестят по-силно от придружаващите го светила. Simple Smile)

# 58
Марица започва да си пее... "Твойте кафеви очи..."

Кара се на Мукаддесита... а очите му тук имат толкова топъл кафяв цвят...  #Crazy

# 59
Пожелавам ви приятна вечер,но трябва бързичко да напусна компютъра ,защото след мен засяда по-младата смяна. Приятни сънища и до утре.  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт