Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 292
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Оф, беееееееееее от една хубост на друга скачам... след разкошното му изпълнение в 8-и, сега потъвам в очите на 9-и епизод.... очи ли са - да ги опишеш... Simple Smile)) губя, се бре! Ш`съ побъркам окончателно с тия кристални кадри! Simple Smile)) А ка ще успея да наместя всичко в колажи, умът ми не го побира. Simple Smile)) ГЮЗЕЛИЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 31
Повтаря се и насилието,защото тя разбра намеренията на Мустафа,
но както преди тя не можеше да говори,така и сега Фатмагюл не може
да говори точно на тази тема.Повтаря се мълчанието и.

Отвличането сравнено с изнасилването – реакциите на Мустафа и Керим

Фатмагюл обичаше силно и безрезервно Мустафа, вярваше му, доверяваше му се - чакаше да я подкрепи в най-тежкия момент в живота и, искаше да държи ръката и  -  получи това и въпреки всичко  продължи да му вярва и да го обича.

Фатмагюл отново обикна силно, отново повярва, отново се довери -  и тук очакваше да се случи " невъзможното" - да я открият и спасят. Отново искаше да има човек до себе си, който да държи ръката и- въпреки всичко случващо се.
Получи много повече.

# 32
А относно поведението на "Оня".

Според мен Мустафа си беше за психиатрично лечение.

Имаше нарушение във възприемането на реалността.

Отвличането на Фатмагюл - за него беше равнозначно на  "спасяването" и от Керим.

"Държеше" се за това, че тя беше дала прошка на майка му - значи... "обича го още"

И точно тук той започна да "миксира" реалност, някакви негови "мечти" , случки от миналото пренесени в настоящето като реални и всичко това на фона на истинското осъзнаване, но неприемане на вината му спрямо Фатмагюл.

Още когато разбра истината за всичко което се беше случило - той си призна, че е един низък,  страхлив  и жалък човек.

Като прибавим и завистлив, и продажен, и злобен  - нищо чудно, че истината "Фатмагюл обича Керим , както и той нея"    отключи "лудите бесове"  в него.

За мен си беше  хем луд, хем престъпно нормален / всичко което направи от затвора беше с абсолютно ясно съзнание за последствията /.  Тоест излиза, че и луд не е.

За мен диагнозата му  е -  луд, ама престъпник; престъпник - ама луд.

# 33
  • Разград

# 34
Още ли го нищите тоз плазмодий?

# 35
# 36
# 37

Муката тука така го беше вбесила,че за една бройка щеше да й се случи случка! hahaha

# 38
# 39

Пак е обявен за издирване -

# 40
Цената се вдига-започнахме от 500000-до 5млн! Joy Joy

# 41
хахахах Като стигнем милиардите, сам ще се намери. Simple Smile)))  hahaha Joy Joy Joy

# 42

Марта,при тая награда,все ще се открие някоя следа  Praynig
Ето днес след като посети Луната,обекта е забелязан да се спуска
с балон до древен град......може би в Йордания newsm78 Joy Joy Joy
 newsm52 newsm52

# 43
Ели,той този обект ако знае какво му мислят хилядите фенки щеше не да се спуска,ами Марианската падина плитка щеше да му се струва!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт