Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 295
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Валя,аз така го видях на реклама,и после не гледах филма.
Гледах друг сериал по Нова,и на едни реклами превключих на БТВ,
 и там си останах....но ме грабна самата история,шокира ме....
после  даже не знам кога потънах в едни очи....и така....до сега #Crazy
А първа серия я гледах чак когато оставаха 5 серии до края.

# 706
Iyi geceler.

Eлинор, май само аз съм гледала от 1 серия поред, без да знам нищо, без реклами, без дори да знам Берен. Беше ми препоръчан филма от една приятелка, която каза само "Много хубав сериал......тежък, но хубав............................и има там един Керимммммммм......"
Късно разбрах какво се крие зад тия думи, капанът щракна.  Simple Smile

# 707

Нали пишете за ангели....за крила.. Simple Smile Simple Smile и за Керим има ангелче.. Simple Smile Simple Smile

Валя,вярно попаднахме в капан,няма измъкване.... Joy Joy Joy Joy
Сладки сънища! Hug

# 708
Това ново ли е, старо ли...

# 709
  • София
Като сме се отдали на спомени... Laughing Мен ме грабна историята и невероятната игра на всички от екипа.  Rolling Eyes Просто не можех да повярвам, че гледам филм, толкова истинско беше всичко. И историята се развиваше в настоящето, в наши дни, с точност до дати и определени истински събития. Просто невероятно! Бях гледала малко Берен като Бихтер, там не я харесах. Просто образа не ми допадна, пък и историята. Там ме грабна играта на малката Нихал... Но тук... Берен в първите серии беше невероятна. Такава игра, такива емоции, истински плач, гняв, страдание, отчаяние. Енгин веднага ми направи впечатление, но отначало не го харесах чак толкова... Останалото както казват е история!  Joy Joy Joy

# 710
  • София

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 00:58 от Dilemi

# 711
Аз още не съм се запознала с Керим... понятие нямах от тези серии, когато се запознах с него:

Това е от 13-и еп., а аз го видях за първи път в 45-и еп... може би (пак забравих кой точно е), но на мига се влюбих във влюбения му поглед... Simple Smile)

# 712
Аз не бях я виждала, Дилеми. Едва познах г-н Кадир. Simple Smile)

# 713
  • Пловдив
Това ново ли е, старо ли...

Ама адвоката с брада - аз сега я виждам....сигурно е след приключването на КВФ.

# 714
Аман, бееееее... кво да правя с тоя човек?

# 715
  • Пловдив

Сънувай го и после ни разказвай...Аз нали не помня...сънища де...ще чета твоите.

# 716
  • Пловдив

А тук колко е .....нямам думи....мъжкар...

# 717
Като сме се отдали на спомени... Laughing Мен ме грабна историята и невероятната игра на всички от екипа.  Rolling Eyes Просто не можех да повярвам, че гледам филм, толкова истинско беше всичко. И историята се развиваше в настоящето, в наши дни, с точност до дати и определени истински събития. Просто невероятно! Бях гледала малко Берен като Бихтер, там не я харесах. Просто образа не ми допадна, пък и историята. Там ме грабна играта на малката Нихал... Но тук... Берен в първите серии беше невероятна. Такава игра, такива емоции, истински плач, гняв, страдание, отчаяние. Енгин веднага ми направи впечатление, но отначало не го харесах чак толкова... Останалото както казват е история!  Joy Joy Joy

Дилеми  newsm10 всичко това се отнася и за мен,само не бях гледала Берен,
нито бях чувала за нея.Скоро гледах ЗП ,не ми хареса,а и на мен най ми допадна
Нихал.

# 718

Скрит текст:

Сънувай го и после ни разказвай...Аз нали не помня...сънища де...ще чета твоите.

Аз вече не го сънувам тъй много, както в началото. Simple Smile)) Преди, като бях пощръкляла, сънувах по цяла нощ, че правя стоп-кадри с него. Simple Smile))

# 719
  • Пловдив

Усмивка...очите се смеят; ядосан и очите ядосани; влюбен и очите влюбени....Вълшебство.

Общи условия

Активация на акаунт