Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 319
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 845
Здравейте нека да дам своето мнение и аз на 25 02 постъпих в патология много съм доволна от отношението на всички .... на 28 02 чрез секцио извършено от д-р Гогова се роди мойто момченце ... Изключително съм доволна от д-р Гогова и целия екип който извърши операцията бях в ВИП стая на 2я етаж нямам никакви оплаквания към персонал изключително мили и любезни .. Бебко си беше при мен през целия ден ( вечер можеше да стой при мен но го връщах ) аз лично останах много доволна

# 1 846
...бях в ВИП стая на 2я етаж

Честито! Да ти е живо и здраво детето и много радост да ви донесе!

Вип стаите бяха на 5-тия етаж, да не би да са пуснали допълнителни стаи и на втория?

Може ли да ми припомните, че съм забравила, освен свидетелството за сключен брак, трябваха ли копия от личните карти на родителите за записване на бебето?

# 1 847
Трябват копие от личните карти и на двамата родители,да.

И аз бях във ВИП на 2-я етаж миналата годена Октомври месец.За по рано не знам.

# 1 848
Да, има ВИП (и единичен и двоен) и на втори и на пети етаж Simple Smile

# 1 849
как е раждането само по здравна каса, някоя от вас ще сподели или?

# 1 850
...бях в ВИП стая на 2я етаж

Може ли да ми припомните, че съм забравила, освен свидетелството за сключен брак, трябваха ли копия от личните карти на родителите за записване на бебето?

Родих тази година на 25.02. Копия от личните карти не искат щом имате брак, а само даваш самите лични карти на двамата родители и те си записват там, каквото им трябва. Свидетелството за брак само го показваш, те го поглеждат и ти го връщат.

# 1 851
Благодаря ви много за отговорите  Hug Явно ВИП-а на втория етаж е новост.

# 1 852
  • София
Нашия татко не можеше да си остави личната карта за толкова време и донесе копие, а аз си дадох моята

# 1 853
   Здравейте,мами!На 5 април се роди малката Емилия с  мерки 3450 и 50 см.Раждането беше нормално. постъпих в болницата в 12.20 през нощта.Бях с болезнени контракции на 4-5 мин. и 7 см. разкритие.Подготвиха ми документите,пуснаха ми един запис на тонове.В 1.10 лекарката спука мехура,в 1.30 с няколко напъна Еми изплака.Много бързо и леко мина.И този път бях без избор на екип и останах доволна от отношението на персонала:като от лекарите,така и от акушерките и санитарките.Малко куца информирането в детското отделение:само 1-я ден дадоха инф-я за бебето и това е,останалото го видях в епикризата.Бях в стая с още3 родилки,т.к нямаше свободни ВИП,ползвахме обща баня и тоалетна и с другата стая,в която бяха 5 жени.Налагаше се понякога да се изчакваме,но не е болка за умиране, за няколко дни може да се изтрае.

# 1 854
Здравейте, може да прозвучи малко кофти, но искам да попитам на втория етаж, норманите стаи разделени ли са майките българки, от тези от малцинствата, т.к. доста раждат в тази болница...?
?

# 1 855
Аз когато раждах (август) бяха отделени, от познати раждали преди/след мен съм чувала същото  Peace

# 1 856
От 10 години тази болница ми е като втори дом. Родих си двете деца там (второто преди почти два месеца), там ходя на мамолог, профилактични изследвания там си пускам...
Винаги малцинствата ги отделят. Техните стаи са за повече майки дори. По 7-8 са в стая. Така че това не трябва да те притеснява изобщо Peace

# 1 857
Здравейте!
Честити бебчета на родилите мами ! Да са ви живи и здрави !   bouquet

Аз имам един може би малко глупав въпрос.. някой ходил ли е на доплер в ТК? Утре съм там при д-р Стратиева. Знам, че се гледа дали се храни добре бебето и т.н. , но се чудих дали ще видя бебето на УЗ?  Embarassed Не съм го виждала от почти месец и ми липсва и тайничко се надявам утре да си го видя.

# 1 858
На мен на всеки преглед ми пускаха доплер. Естествено, че ще го видиш, доплера се пуска през УЗ Simple Smile

# 1 859
Супер!! Мерси много за отговора!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт