Котката Марта жалко че така се е получило и дано сега да сте добре
Имам доста приятелки раждали в Тина Киркова и са доволни. Кумицата ми роди и двете си деца нормално без избор на екип, но мен ме притеснява да не си избера екип, а и не знам тогава с упойката как ще стоят нещата. Притеснявам се и някой да не почне в последния момент да ни натиска за пари и накрая пак да ги дам само че не на хора на които искам. Това го казвам т.к. миналата година ми се наложи за съжаление да правя аборт по медицински причини и го правих в Майчин дом, където една ужасна лекарка ме изнуди да си платя за екип за процедурата. Беше изключително неприятно и не искам да отида никога вече в тази болница. Макар, че не съм чувала за подобни изцепки в Тина Киркова, вече имам едно на ум как може да се развият нещата и не ми се рискува.
Прочетох последните няколко страници, но ще се опитам да се върна и по-назад, за да не задавам въпроси на който вече сте отговаряли. 
. Раждах при нея миналата година януари. Останах много доволна от нея. Както и sunlight_eli ти е отговорила - тя е много ЗА раждане с упойка. Според мен няма да иска още от сега да коментирате раждането. До колкото си спомням, тя повдига въпроса към 36 г.с - имала си някакви такива разбирания (суеверие, или нещо от сорта "да не дърпа дявола за опашката")
. Иначе екипът с който работи за раждането е много добър. И акушерката и анестезиоложката са много добри
. Богданова наистина създава настроение по време на раждането, разведрява обстановката и ние даже си се шегувахме. Раждането ми беше много приятно
.
. Доста им бях набрала. Зависи си и от смените, които се грижат за мъниците. Единият ден бяха по-усмихнати и се заприказваха с нас, на другия - точно обратното. Гледах да не се ядосвам от такива изцепки.
. За къпане и смяна на памперси - само една сестра ми показа и то след като изнахалствах да ми покаже. Беше вечерта и дойде да вземе съквартирантчето за смяна на тоалет и аз си изпросих и нашия пампи да смени. Питах дали може да дойда да гледам и тя се съгласи. Така че питай си смело и ще ти покажат
. Не чакай от тях да дойде инициативата.
). Леглата бяха ужасни - едни кожени и постоянно им се събираха чаршафите. Ако знаех, бих си донесла от вкъщи чаршаф с ластици, че да си спестя стоте пъти ставане за оправяне на чаршаф. Ама това е дребна подробност де
. Все пак 3 дни се изтърпява.