Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 320
  • 3 655
  •   2
Отговори
# 2 040
ами аз черпих, защото при мен се престараха с обгрижването. През час някой влизаше да ме пита имам ли нужда от нещо.
Аз не съм лекар, нито поп или даскал, но и мен ме черпят, когато обърна повечко внимание на клиент. Черпи се за здравето на детето по принцип, това си е традиция Mr. Green
В интерес на истината бяха доста благодарни и никой не е намекнал нищо за пари. А в реанимация като мъжа ми им е дал пликчето, акушерката влезна лично да ми благодари и сподели, че никой не се е сещал до сега за тях, а черпели само лекари и детски акушерки. Просто усетих благодарност. Явно зависи на кой ще попаднеш Peace

# 2 041
  • София
Здравейте момичета,аз искам да изкажа мнението си за болницата.Бях с планово секцио по медицински причини.Всички лекари,акушерки,персонал-бяха много ,ама много мили.Постоянно идваха да ни питат как сме(бях в двоен ВИП).След това по мое желание оставих почерпка в родилното отделение.Исках и пари да им оставя,но тъй като всеки ден се сменяше персонала нямаше как да дам на всички,за това почерпка

# 2 042
Хъм, това с почерпката все ми се струва, че е по - скоро за адет и за да почерпиш за здравето на детето ти и твоето, просто жест на благодарност. То е ясно, че не можем да оправим финансовото им състояние. Но да си мил и да почерпиш, не виждам нищо селско в това. Аз лично ще взема няколко кутии от любимите ми бонбони за да почерпя   Peace
Да ви попитам мамите, които вече сте раждали, кога таткото може да види детето и кога може да ме види и мене? Глася се за нормално раждане, живот и здраве и за двойна вип стая..... ако това има значение.

# 2 043

Да ви попитам мамите, които вече сте раждали, кога таткото може да види детето и кога може да ме види и мене? Глася се за нормално раждане, живот и здраве и за двойна вип стая..... ако това има значение.
Има Laughing. Ако не си във ВИП таткото може официално да го види на изписването бебето, или през едно задно стълбище през прозореца на отделението.
 За ВИП-овете, ако не се лъжа, в момента в който те настанят там и ти донесат бебето, таткото може да ви посети

# 2 044
При мен изнесоха бебето във фоайето да го покажат на бащата веднага, щом се роди.

# 2 045
Веднага след раждането ги показват пред отделението за минутка-две.

За свижданията във ВИП-овете е добре да каже някой лежал по-наскоро, че зимата бяха затегнали реда и не пускаха и там на свиждане май.

И, разбира се, винаги го има варианта със задното стълбище и показването през стъклото  Mr. Green

# 2 046
За свижданията във ВИП-овете е добре да каже някой лежал по-наскоро, че зимата бяха затегнали реда и не пускаха и там на свиждане май.

За свижданията във ВИП стаите - родих на 10 май и на следващия ден въведоха влизане с пропуск. Дават ти един пропуск за да го дадеш на човек по желание. Важи само за един човек и може да се влиза с него от сутринта до вечерта, ще излъжа за точните часове но до 20 часа мисля беше. Иначе в часовете за свиждане от 16-18 часа може да влиза всеки.

За почерпката всеки си решава сам за себе си. Но ако попаднете на д-р Петров, да знаете, цитирам:"Аз алкохол не пия и ям само бонбони Линд, а ти сигурно не си купила такива"  Laughing

# 2 047
Бебето го показаха на таткото веднага, след като го извадиха от мен. Аз бях още на операционната. После като ме преведоха в стая бебето беше при мен, а таткото дойде да ми донесе багаж, та се получи нещо като случайна среща Joy

# 2 048
  • София
Благодаря за всички съвети за почерпките. Аз не искам да нахраня цялата болница, но все пак за здраве и ми се иска да е насочено към хората пряко свързани с мен. На лекарката която ми следи бременността и ще ме изражда мога и после в кабинета да занеса. Иначе и според мен трябва да си вършат работа въпреки всичко и не сме длъжни да им носим нищо, но ако решим да е за здраве. Жал ми е, че не са добре платени, но то това не важи само за тях, а и за нас уви, а и в тази сфера това си е призвание, а не просто работа.

Таткото се надявам да мерне бебе, като дойде да носи багажа, поне знам че така се получава понякога. Аз трябва да почна да го подготвям този багаж, че като направих един списък Simple Smile Най-необходимото за приемане с мен, а останалото ще го стегна да ми го донесе той. Трябва да го инструктирам и за дрехи за мен при изписване, че като го знам Simple Smile кой знае какво ще подбере.....

# 2 049
Мартичка: На този пропуск вписва ли се името на посетителя? Чудя се дали би могло да си го разменят мъжът ми и майка ми, например  Rolling Eyes

Още един въпрос: Трябва ли да си нося тоалетна хартия?

# 2 050
Мартичка: На този пропуск вписва ли се името на посетителя? Чудя се дали би могло да си го разменят мъжът ми и майка ми, например  Rolling Eyes

Още един въпрос: Трябва ли да си нося тоалетна хартия?

Не се вписва име, може да се го разменят спокойно. Трябва да си носиш тоалетна хартия.

# 2 051
А как става самото приемане в болницата. В смисъл, замислям се, понеже всички коментират дрехите, които таткото носи за изписването. Като ме приемат и дрехите с които съм ги давам на таткото ли, или.... Защо да не си се изпиша със тях?

# 2 052
  • София
Като ме приеха за повръщането февруари ми казаха да си обличам пижамата и да давам дрехите на мъжа ми. Мисля, че така по принцип се процедира. Но имаше момичета които си ги бяха прибрали в чантите и си бяха с тях.

# 2 053
Мартичка, благодаря ти за отговора! Simple Smile

Леле то колко неща станаха в този багаж и все нещо не достига  Shocked

# 2 054
За дрехите - предполага се при приемането да ги дадеш на таткото (или който е с теб в този момент). Нищо не пречи да ги мушнеш в багажа, обаче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт