Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 385 487
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 050
Не може без екип да присъства бащата. Висока е цената, да  Confused За нещо, което трябва да ти е право  Rolling Eyes
Общо за екип, татко и ВИП стая за 4 нощи дадохме 1400 лв, по наше време беше 900 екипът.

# 1 051
  • София
и не само Simple Smile Плащаш и ВИП родилна, защото бащата може да присъства само в отделна родилна зала
 200+200+950 = 1350лв само раждането.

# 1 052
А, да, разбира се, значи може и повече да сме дали  Joy

# 1 053
Не във всички болници е такава практиката, да добавя.

# 1 054
мерси за отговорите, а знаете ли в коя болница може да присъства бащата без избор на екип или да не  е толкова висока цената.

# 1 055
В "Шейново" мисля, че беше 300 лв.

# 1 056
Пък нашият бъдещ татко се втриса от мисълта да присъства на раждането. Няма и да го карам - докато оперираха кучето му стана лошо  Laughing Моята лекарка ми препоръча вип стаите с 2 легла, но аз се чудя дали да спестя този разход. Останалите стаи много ли са зле или става въпрос за по-добро отношение на персонала ако си във вип стая?

# 1 057
Стаите са еднакви, просто обикновените. са 2 стаи с по 4 човека на 1 баня и тоалетна, а вип-а са 2стаи с по 2-ма човека.
А и във вип-а е разрешени свиждане в стаята, а в обикн.-не, излиза се в коридора и посетителите не се пускат навътре.

# 1 058
Има и единичен апартамент, а според мен има и единични ВИП-ове,

# 1 059
Има, да, рядко се обсъждат, защото цената става хептем все едно съм отишла на Бали да си почивам  Laughing

# 1 060
  • София
А пък при избор и на вана, цената съвсем скача.
Алексче как си ти? Стискаме палци всичко да мине леко и по желания от тебе начин!
Ще чакаме и да разкажеш  Hug

# 1 061
Чакайте, чакайте! Това с ваната го избистрихме Simple Smile
Да родиш във вана се калкулира:
Екип + Вана + (евентуално татко)
Не се прибавя тук цената за ВИП зала, защото по подразбиране няма как да родиш във вана другаде Simple Smile

За "хотелската част" - има единични випове, които не са апартамент, да.
Най-голямата гадост, която забелязах е, че заради таблетите и това да си купуваме ваучери за тях, са махнали телевизорите от вип стаите.
А при тая хубава градинка в ТК много ме е яд как не ни пускат с бебоците на разходки там! А предполагам с мисъл за това е правена.

# 1 062
Алексче как си ти? Стискаме палци всичко да мине леко и по желания от тебе начин!
Ще чакаме и да разкажеш  Hug

Frozy, добре съм, благодаря.  Hug Ходя през ден-два да ме преглеждат, няма признаци на преносване засега, днес установиха при ехографския преглед, че главата е слязла, така че се надяваме скоро да тръгне и да мога да разказвам.  Wink

# 1 063
Frozy, добре съм, благодаря.  Hug Ходя през ден-два да ме преглеждат, няма признаци на преносване засега, днес установиха при ехографския преглед, че главата е слязла, така че се надяваме скоро да тръгне и да мога да разказвам.  Wink
И от мен стискане на палци! Simple Smile Като гледам застъпваш точно двете години с баткото (и аз бях така, дано не го изживява драматично, като нашия Simple Smile )

# 1 064
Най-голямата гадост, която забелязах е, че заради таблетите и това да си купуваме ваучери за тях, са махнали телевизорите от вип стаите.

Какви таблети?

Общи условия

Активация на акаунт