Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 255
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 890
 Peace Благодаря за бързия отговор.

# 1 891
  • София
Момичета,някой може ли да драсне набързо за реанимация,какво ни е необходимо като багаж.

# 1 892
Момичета,някой може ли да драсне набързо за реанимация,какво ни е необходимо като багаж.

При приемане ти трябват: нощница, чехли, кърпа, тоалетна хартия/мокри кърпи и, разбира се, лични документи.
Ако си секцио, за реанимацията трябва да ти донесат поне 3-4 л. вода в малки бутилки със спортен накрайник, което става след раждането. Трябва да имаш също превръзки/лигнин и бельо, за да можеш да се облечеш, преди да те преместят в стая. Зарядно за телефон - по желание. Всичко останало ще ти трябва след това.

# 1 893
  • София
Много благодаря, Lexie! Значи и памперсите за бебето след раждането ще се носят с водата нали?

# 1 894
Памперси ми искаха, след като ме качиха в стая.

# 1 895
А какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

# 1 896
Аз, но миналата година. Последно ми казаха, че вече не изражда в Тина Киркова, а само в Надежда. Но не съм я питала и не съм сигурна.
Иначе, като изключим, че ми форсна раждането, а не изчака да тръгне естествено, нямам оплаквания, беше чудесна и при следенето и при самото раждане.  Peace

# 1 897
Аз, но миналата година. Последно ми казаха, че вече не изражда в Тина Киркова, а само в Надежда. Но не съм я питала и не съм сигурна.
Иначе, като изключим, че ми форсна раждането, а не изчака да тръгне естествено, нямам оплаквания, беше чудесна и при следенето и при самото раждане.  Peace

Да не би нещо да ти се е налагало по-бързо да стане? Тоест с операция ли роди?

# 1 898
Арабаджикова действително е в Надежда вече. Каза ми, че идеята и била да направи водно раждане там.... в някакъв момент, ако стане. Преди по-малко от месец се видях с нея и понеже термина ми е на 03.06 се оказа, че няма да е в Тина Киркова тогава. Насочи ме към Кирил Киров и вече се запознах с него.

# 1 899
Арабаджикова действително е в Надежда вече. Каза ми, че идеята и била да направи водно раждане там.... в някакъв момент, ако стане. Преди по-малко от месец се видях с нея и понеже термина ми е на 03.06 се оказа, че няма да е в Тина Киркова тогава. Насочи ме към Кирил Киров и вече се запознах с него.

а ти как ще раждаш при него?

# 1 900
Еми, не знам, не разбирам, според нея имаше някакви изменения във водите, преносвах седмица, на 8ми ден ме индуцира. Личното ми усещане е, че можеше още няколко дни да се изчакат, ама не съм доктор, не знам  Thinking Иначе родих нормално  Simple Smile
А в Надежда нали нямаше избор на екип, как водно раждане? То ако само тя може да го води, трябва да я викат специално и пак ще е избор на екип?

# 1 901
Ами не знам как точно ще е в Надежда водното и дали въобще ще стане, но жената това ми каза, че щяла да се пробва да прокара водното там....то, предполагам няма да стане за месец - два. А и с времето може още лекари да започнат да го практикуват....предполагам.
При Киров за сега съм се наканила на водно, ако ми се получи, ако отговарям на всички изисквания. За сега отговарям де, но знае ли човек....

# 1 902
Препоръчайте лекар от 1 АГ за раждането - ако е естествено или секцио. Благодаря ви!

Доктор Златева Simple Smile Невероятна Simple Smile

# 1 903
  • София
Д-р Стерков и акушерка Б
елишка ---много добри и човечни,много бях впечатлена!!!  Simple Smile

# 1 904
Възникнаха ми още въпроси, момичета:

1. Има ли разделение в стаите между раждащите секцио и нормално, а между циганки и българки?

2. Виковете на една жена не травмират ли пагубно току-що постъпилата пациентка?

3. Не ги ли разреждат малко лежащите в 1 нормална стая от 4 души?

kaffeetrmker_2

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 15:05 от milevami

Общи условия

Активация на акаунт