Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 281
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 875
Много положително е едно такова раждане като на krista89. Дай боже на всеки му от нас - с подкрепа от близък и разходки! smile3501

# 1 876
Прочетете това за Тина Киркова и решете дали ще раждате там:

http://btvnews.bg/article/bulgaria/regionalni-novini/bashta-osad … e-na-mazilka.html

Аз лично лежах в тази стая тази година стаята е след основен ремонт ..  Стаята беше много хубава немога да се оплача

Важното е че майката и бебето са живи и здрави  и браво на таткото чее успял да усъди държавна болница !

# 1 877
Simple Smile Благодаря ви! С д-р. Киров говорихме веднъж още към началото на осмия месец (или дори по-рано, не помня добре) и той каза 36-та седмица да му се обадя. От тогава ходех при него веднъж в седмицата да чуе тоновете на бебето. Водно и аз бих пробвала принципно, но не за тези парички. Хубав ден от нас!

# 1 878
МОмичета, много ви благодаря за цялата инфо! Времето си лети и сигурно тепърва ще досаждам с още въпроси, но засега това  Whistling Whistling  Hug

Криста - страхотно раждане, наистина е за завиждане направо. Да сте живи и здрави !

# 1 879
  • София
как е раждането само по здравна каса, някоя от вас ще сподели или?

Преди година и половина родих сина си в Света София.Нямах избор на екип, дори не бях влизала в болницата преди самото раждане. Бях много притеснена от всичко, което ме очаква. Раждах нормално и нямах достатъчно разкритие много часове. Не мога да кажа, че не беше болезнено, но болката сякаш беше по-поносима благодарение на доброто отношение на целия персонал. Останах много приятно изненадана и от лекарите, и от акушерките. През времето, което прекарах там, а то си бе цяла седмица, не видях да се отнасят различно към някоя майка, защ
ото не си е патила за избор на екип. Платих си единствено за ВИП стая, защото исках д
а ми е по-спокойно.
Успех на всички бъещи майки!  bouquet

# 1 880
Момичета, за прием в болницата ни трябва освен обменна карта и лична амбулаторна карта. Може ли някой, който е наясно да ми обясни какви са тези карти, тъй като аз спрях да ходя на ЖК по здравна каса (понеже лекарката излезе в болничен и няма да я има няколко месеца и сега не искам те първа да търся нова) и като поисках да си взема документите ми дадоха само резултатите от изследванията дето съм ги правила на хвърчащи листи и ми казаха че нямам карта,  ама каква не ми стана ясно?

# 1 881
Лична амбулаторна карта не са ми искали, не знам и за какво би им трябвала.
От ЖК се издава обменна карта, в която има информация за протичането на бременността.

# 1 882
Лична амбулаторна карта е така наречения здравен картон и е необходим за болничния който ще ти издадат.

# 1 883
Тя пита за прием в болницата.
Аз не си спомням да са ми искали личния картон за каквото и да е.

# 1 884
И на мен не са. Аз го носех, казаха, че не им трябва.

# 1 885
Препоръчайте лекар от 1 АГ за раждането - ако е естествено или секцио. Благодаря ви!

# 1 886
Д-р Киров и д-р Дончева мога да препоръчам аз.

# 1 887
  • София
Д-р Киров и аз го препоръчвам  Peace

# 1 888
Момичета, за прием в болницата ни трябва освен обменна карта и лична амбулаторна карта. Може ли някой, който е наясно да ми обясни какви са тези карти, тъй като аз спрях да ходя на ЖК по здравна каса (понеже лекарката излезе в болничен и няма да я има няколко месеца и сега не искам те първа да търся нова) и като поисках да си взема документите ми дадоха само резултатите от изследванията дето съм ги правила на хвърчащи листи и ми казаха че нямам карта,  ама каква не ми стана ясно?

лична амбулаторна карта е т.нар картон. Не ти го дават от консултацията, а би трябвало да си го имаш вкъщи. АКо ли не, продават в книжарниците. Вписват ти болничния. И на мен ми го искаха.

# 1 889
Препоръчайте лекар от 1 АГ за раждането - ако е естествено или секцио. Благодаря ви!

С две ръце препоръчвам Др Попмарков.

Общи условия

Активация на акаунт