Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 252
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 905
1. Има разделение в стаите между раждащите секцио и нормално
Не.
Циганките са в отделни стаи.
2. Виковете на една жена не травмират ли пагубно току-що постъпилата пациентка?
Това не го разбрах, какво значи да те "травмират пагубно", нали и ти отиваш да раждаш, и също може да започнеш да викаш след малко?  newsm78

# 1 906
  • София
?

hahaha може да има вече шумоизолиращи стаи,ама надали Mr. Green
ама ти сериозно ли #Silly

# 1 907
  • София
 Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning
момичето е шашнато още от сега, само като си представя къде отива  Grinning

# 1 908
Чак пък толкова...  Crazy

# 1 909
  • София
престоят ми в предродилна беше около 9 часа..з.а това време идваха и раждаха жените (7 нормално и 2 секцио), а аз си бях все там...нощем..хич не можах да си дремна  Joy Joy болки нямах и за туй, но ако не ми бяха изтекли водите щях да си седя у дома - ако не друго да си дремна  Joy

мислете позитивно дами и всичко ще е наред Simple Smile ние бяхме с два пъти увита пъпна връв, на тонове през 1 час, с изтекли води и никакво разкритие, регулярни контракции през 2 минути, но по 30секунди...ако се бях затюхкала от виковете и от бавното напредване на моето раждане, трябваше да се гръмна!

# 1 910
А какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

за съжаление докторката вече не работи там ..... Напусна малко преди аз да родя 

МОга да кажа добри отзиви за д-р Стратиева (тя ми прави вс допели и т.н. 3 дена преди ражднето премери плода с 33 грама разлика)
Д-р Стоянова - следи ми цялата бременност всеотдайна и загрижена жена ... Немога да кажа дори лоша буква за нея .... УНИКАЛНИ  живи и здрави и 2то бебче ще ми следи тя ! ПРЕПОРЪчВАМ С2 РЪЦЕ
Д-р Панова ; Д-р Петков и Д-р КИров , Д-р ГОгова и екипа и са страхотни ! ТОва са лекарите  скойто сам имала разговор преглед и каквато и да е допирна точна ....  Hug

# 1 911
Възникнаха ми още въпроси, момичета:

1. Има ли разделение в стаите между раждащите секцио и нормално, а между циганки и българки?

3. Не ги ли разреждат малко лежащите в 1 нормална стая от 4 души?

kaffeetrmker_2

1 само циганките са отделно .....
2
викове чух само ноща в реанимация ( и въпреки че мн държах да родя нормално и не ми позволиха ...слушайки виковете и стенанията  Laughing на ум си казвах че и за секунда несъжалявам за секциото ..... толкова мъка ми спести Д-р ПАнова с решението си , за което съм и безкрайно благодарна малчо се роди 4250 ак отрябваше да чакам да излезе нормано още щях да чакам ахаха )
3 - за това не сам сигурна бях сама в стая .... но имах 3 приятелки в 1 стая и 3те бяха секцио

# 1 912
Възникнаха ми още въпроси, момичета:

1. Има ли разделение в стаите между раждащите секцио и нормално, а между циганки и българки?

3. Не ги ли разреждат малко лежащите в 1 нормална стая от 4 души?

kaffeetrmker_2

1. Ако имаш предвид за предродилна зала - мисля, че не. Макар че аз бях сама през цялото време. За мой късмет постъпих с една жена, която беше секцио и набързо изчезна и по време на цялото раждане си седях сама Simple Smile
2 Викове не съм чула, по същата причина. Но мисля, че в този момент няма да ти е до никой друг,освен до тебе си Simple Smile
3. Не знам - бях в самостоятелна стая.

# 1 913
Здравейте!
Разрових се назад в темата, но не можах да намеря отговорите на въпросите, които ме вълнуват.

Доколкото разбрах, ако съм във Вип стая бебето ще е при мен. А как стои въпросът с обикновените стаи? Там бебетата при майките ли са или са отделно и ги дават под час?

А възможно ли е да кажат "няма места във вип стаи" и да ме настанят в обикновено стая и да хранят бебето с изкуствено мляко, незвисимо, че искам да кърмя, както се случва в други болници - ако не си секцио и избор на екип не те настаняват във вип стая?

# 1 914
Аз мога да отговоря само на последния ти въпрос. Можеш да бъдеш в такава стая, каквато си поискаш стига да има места. Не може да се запазва предварително за съжаление. Може да те сложат за дендва в обикновена,докато се освободи желаният от теб вип.

# 1 915
В обикновените детето пак е при теб  Peace  Принципно уж ги дават само в часовете за кърмене, но на практика можеш да им го връщаш само за визитация и тоалет.

Миналото лято не даваха АМ насила, даже леко се опъваха... но пък ги тъпчеха с глюкоза  Rolling Eyes

Не е проблем да те сложат във ВИП стая, стига да има свободни. Няма връзка със секцио/ избор на екип.

# 1 916
И през нощта ли ще е при мен или ги вземат за през нощта?

# 1 917
И през нощта е при теб Peace

# 1 918
  • София
Ейййй тая порочна практика с глюкозата още ли я има Tired няма ли кой да нададе глас..

# 1 919
Ейййй тая порочна практика с глюкозата още ли я има Tired няма ли кой да нададе глас..

На моето дете не му даваха АМ, но го тъпчеха с глюкоза и калций до откат. 4 дневно дете ядеше по 5-10 мл. мляко на хранене, защото "не искало повече" и повръщало. А абокатът беше на ръката му 24/7. Не можех да цедя и помолих да храня в детско - "няма такава практика". Помолих да разкачат абоката и да ми го дават да храня в стаята - "няма такава практика". Е, накрая си го изкопчих. Ми детето си сучеше и не повръщаше.

Общи условия

Активация на акаунт