Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 236
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 920
Здравейте!
Разрових се назад в темата, но не можах да намеря отговорите на въпросите, които ме вълнуват.

Доколкото разбрах, ако съм във Вип стая бебето ще е при мен. А как стои въпросът с обикновените стаи? Там бебетата при майките ли са или са отделно и ги дават под час?

А възможно ли е да кажат "няма места във вип стаи" и да ме настанят в обикновено стая и да хранят бебето с изкуствено мляко, незвисимо, че искам да кърмя, както се случва в други болници - ако не си секцио и избор на екип не те настаняват във вип стая?

И двете ми деца са родени нормално, бях в стая на 2-рия етаж. Бебетата се взимаха: от 7.00 до 10.00 (тогава е визитацията както за тях така и за майките), след това от 14.00 и 16.00, и последно за вечерен тоалет от 20.00 и 22.00

# 1 921
  • София

Интересно, изобщо не са давали на беба глюкоза, дори не са си правили устата за това. Беше на АМ, защото аз кърма в началото нямах изобщо, но пак ми я носеха и ме караха да я слагам на цица преди биберона. Иначе ВИПове не се запазват, но и обикновените не изглеждаха зле и бебетата си бяха при майките  Peace (разбира се това все пак е държавна болница и има голяма разлика с частните със стаите, но това се подразбира)

# 1 922
Аз също не знам да са давали глюкоза на малката, само АМ докато ми тръгне кърмата.

# 1 923
На нас също не са ни давали глюкоза. Да не би да я изписват само на някои бебета поради някаква причина? newsm78

АМ даваха, докато ме изкарат от реанимация, после един ден кърмих с добавка, после направиха едно мерене преди и след кърмене и спряха добавката

# 1 924
Аз бях забранила да се дава АМ първите 24 часа, докато изляза от реанмация, но за глюкоза не ми беше хрумнало изобщо. Не знам дали са давали.

# 1 925
  • София
Те не бият  камбаната като дават глюкоза, това става обикновено нощем,когато бебетата са при тях,за да са сити и да не мрънкат много...

# 1 926
Те не бият  камбаната като дават глюкоза, това става обикновено нощем,когато бебетата са при тях,за да са сити и да не мрънкат много...

Родих преди 2 месеца и бебка си беше постоянно при мен, денонощно. Взимаха я през 3 часа за по 10 мин, за да и сменят памперса и сутрин за 20 мин визитация. Добавката, която ядеше първия ден ми я носеха на мен аз да я давам. Та мисля няма начин да не знам дали са давали Peace

# 1 927
  • София
И на моят бебок не са давали глюкоза. Беше при мен непрекъснато. Взимаха го само за смяна на памперс и визитация сутрин. АМ ми носеха на всеки 3 часа - не съм го давала.

# 1 928
И моят бебо си беше постоянно при мен, добавката я носеха на 3 часа. Аз давах АМ, защото нямах въобще кърма и бебо много спадна. Не са му давали глюкоза.

# 1 929
Elefteria, Felicity♥,  _perlichkata, вие във какви стаи бяхте - вип или обикновени?

# 1 930
Elefteria, Felicity♥,  _perlichkata, вие във какви стаи бяхте - вип или обикновени?

Аз във ВИП

# 1 931
И аз във Вип Simple Smile

# 1 932
Аз ходех да си взимам АМ в определени часове, но на 2 или 3 ден го спряхме като ми дойде кърмата.
Първите две вечери беше при тях, останалите 11 си беше при мен.

# 1 933

Родих преди 2 месеца и бебка си беше постоянно при мен, денонощно. Взимаха я през 3 часа за по 10 мин, за да и сменят памперса и сутрин за 20 мин визитация. Добавката, която ядеше първия ден ми я носеха на мен аз да я давам. Та мисля няма начин да не знам дали са давали Peace
и аз бях така 1я ден само са му дали добавка докато бях в реанимация даже ми казаха каква аз още в реанимация ма дойде коластрата и до ден днешен си е на мамино млекце . . .можеше нощем да е при мен но го връщах защото не бях спала 4 дни преди да родя уж да се наспя но не стана и си го взех при мен последната вечер

# 1 934
  • София
Те не бият  камбаната като дават глюкоза, това става обикновено нощем,когато бебетата са при тях,за да са сити и да не мрънкат много...

Е като си е била при теб,няма как да стане...писала съм нощем,когато бебетата са при тях...това автоматично изключва бебетата,които не са при тях  Grinning

Аз бях във ВИП и първите две нощи беше при тях,че имах тежко секцио с прееклампсия..не знам дали са му давали глюкоза...в последствие разбрах,че така правят..ако знаех,щях да се напъна да не го давам нощем..

Общи условия

Активация на акаунт