Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 265
  • 3 655
  •   2
Отговори
# 1 950
Да, и на мен ми настояваха да го взимат, даже твърдяха, че не може сами да ги преобуваме, задължително било те да ги преобуват, следяли си нещо си. Може да охлабили политиката тая година, наш'те с Джинджиното са един набор...

# 1 951
Абе, не знам... ние бяхме в апартамента и имам чувството, че обстановката някак си ги респектираше, колкото и тъпо да звучи. Всички, които влизаха - и лекари, и акушерки, и санитарки - бяха от любезни по-любезни, никой нищо не ми е казал на въпреки. През август миналата година беше това.

# 1 952
От апартамента ще да е било  Laughing защото и аз бях през август.

Ео, мен не са ми правили проблем за преобуването - даже се зарадваха, че не я давам следобед. Но за вечерния тоалет си държаха... те тогава им сменяха и дрешките май...

# 1 953
А от чисто любопитство - какво представлява този апартамент?Бащата може да нощува там ли?  Thinking

# 1 954
Може, да.

Има стая с електрическо легло, разтегаем фотьойл; баня; нещо като преддверие с диван и масичка, и кухня с хладилник, мивка, маса и столове.

# 1 955
  • Sofiq, Bulgaria
Здравъте и от  мен.Аз съм в 32 г.с. и мисля да раждам с избор на екип при доктор Р.Христов.Но не мога да намеря никъде отзиви за него от скоро,а той изражда в ТК.Някой равдал ли е при него?
А епидурална упойка ползвали ли сте в ТК?
И 1 страничен въпрос бебетата с какви дрехи ги преобличат в болницата,ние ли си ги носим ?
Май ви затрупах с въпроси......за което се извинявам  newsm78

# 1 956
Здравейте,
прочетох една-две страници по-назад, май Лекси беше писала, че е заявила че не желае първите 24 часа да се дава АМ на детето докато не излезе от резнимация. Правилно ли заключавам че раждането е било със секцио и ако да, такова заявление свързано ли е с ВИП и избор на екип или може да се направи от всяка родилка?
И втори въпрос, възнамерявам да подпиша декларация за отказ от БЦЖ, някой правил ли е и знае ли каква е процедурата, в смисъл ще ми предоставят ли документите или аз да си ги търся?
Иначе за тези, които се интересуват, аз съм раждала в ТК, но преди 5 години с непланувано секцио и без избор на екип и всичко си беше ОК. Това е било преди ремонта. Бях в не-ВИП стая, беше си чистичко, казах че не желая добавката и спряха да я дават и от първата нощ след изкарването от реанимация бебето беше с мен и през нощта. Навремето обаче никой не помагаше на родилките за кърмене, смяна на памперси и прочее и доколкото си спомням, специално за секцио, захранването беше някаква гадост Sick. Понеже си поседях в предродилна около 10 часа, всички са вътре на общи начала, ромки, с екипи, без екипи и прочее, но по никакъв начин не ме е смущавало присъствието им. За мен не е имало разлика в отношението към тези с избор на лекар спрямо нас останалите

# 1 957
И 1 страничен въпрос бебетата с какви дрехи ги преобличат в болницата,ние ли си ги носим ?

Докато сте в болницата, бебето е облечено в техни дрехи, ти си носиш чак за изписването. Миналия август бяха с блузки с дълъг ръкав + гащеризонче отгоре.

# 1 958
Да, със секцио беше. Разбира се, че не е обвързано с ВИП или избор на екип, ти си майка на бебето и си в правото да взимаш решения относно хранене, ваксини, лечение и т.н. За ваксините няма нужда от декларации, казваш на неонатолозите веднага след раждането, отбелязват го в документите на бебето и ти носят да се подпишеш.

# 1 959
Да, със секцио беше. Разбира се, че не е обвързано с ВИП или избор на екип, ти си майка на бебето и си в правото да взимаш решения относно хранене, ваксини, лечение и т.н. За ваксините няма нужда от декларации, казваш на неонатолозите веднага след раждането, отбелязват го в документите на бебето и ти носят да се подпишеш.
да де, ама предния път веднага след секциото не бях в състояние да казвам каквото и да било... за това си мислех да подпиша преди това

# 1 960
Ами кажи го преди да започнат секциото, на лекаря, акушерката. Те така или иначе мисля, че не ги ваксинират веднага.

# 1 961
# 1 962
  • София
Аз раждах миналата година май месец. Още при приема ми дадоха да подпиша декларация, в която отказвам, или съответно съм съгласна да се бият ваксини на бебето. Говори с лекарят ти, когато те приемат какво е необходимо да подпишеш  Peace

# 1 963
Значи, както всичко, и това е както дойде.  Laughing

# 1 964
Да, на моето бебе не стига, че му направиха куп излишни неща и ми обясняваха колко е недоносено и зле, ами му нашвяткаха ваксините до 48-ия час, без да ме питат.

Общи условия

Активация на акаунт