Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 196
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 450
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте в момента съм в 7 месец и съм решила да родя в "Света София" , но мисля без избор на екип. Моята лекарка ли ще следи тонове до момента на раждането ? Когато дойде момента т.е изтекат ми водите отивам и ме поема който е на смяна? Какви са цените за ВИП стаи и какво е отношнието в тази болница? Бихте ли ми препоръчали добър лекар, ако реша да избера екип ?
В сайта на болницата са обявени цените за всички услуги. Двойна ВИП е 40 лв. на вечер. Няколко страници по-назад има подробни коментари за отношението и ВИП стаите.

# 3 451
Момичета, обмислям избор на екип за секцио при Д-р Майсторов. Бихте ли споделили мнения за него?

# 3 452
Момичета, обмислям избор на екип за секцио при Д-р Майсторов. Бихте ли споделили мнения за него?

Той не работи ли в Майчин дом? Темата е за Света София.

# 3 453
Днес бях при него в частния му кабинет. Каза, че раждания провежда в Св София и Вита. Тъй, като не отивам на хотел, предпочитам болницата с по-добра неонатология. Затова се интересувам. Simple Smile

# 3 454
Днес бях при него в частния му кабинет. Каза, че раждания провежда в Св София и Вита. Тъй, като не отивам на хотел, предпочитам болницата с по-добра неонатология. Затова се интересувам. Simple Smile

Ясно, аз нещо не съм разбрала, съжалявам!
Относно добрата неонатология съм чувала, че в МД е най-добрата. Аз съм раждала и двата пъти в Света София, вторият път преди 6 месеца, доста са недружелюбни неонатолозите, но иначе нямаше проблем като професионализъм, поне според мен. Пък и бебето ми, слава Богу, нямаше проблеми. За болница Вита нямам наблюдения.
Моето лично мнение е, че за предпочитане е раждане в държавна болница, въпреки, че са по-лоши условията, но с избор на ВИП стая положението става търпимо, пък и ти самата казваш, че не отиваме на хотел.

# 3 455
Момичета предварително се извинявам тъй като може и да е коментирано но аз не намирам.....Та въпросът ми е следният:При планово секцио по мед.причини без избор на екип в коя седмица трябва да отида в болницата и в кой кабинет?

# 3 456
Момичета извинявам се че се повтарям но случайно някой да е раждала при д-р Румен Христов в ТК.странно ми е , че не намирам никакви отзиви за него освен 1 преди 2 години.

А относно упойките: с епидурална не се ли усещат напъните,за спиналната знам,но за епидурална бях чувала че усещаш?
За д-р Р.Христов мога да вдигна и двете си ръце! Невероятен специалист, добро отношение с много грижа и наистина отличен хирург освен всичко друго.

# 3 457
Момичета извинявам се че се повтарям но случайно някой да е раждала при д-р Румен Христов в ТК.странно ми е , че не намирам никакви отзиви за него освен 1 преди 2 години.
Извинявай, че не съм видяла питането ти по-рано. Отскоро е в ТК, затова тук няма да получиш много коментари за него. Аз съм раждала със спешно секцио при него във Втора градска без избор, доволна съм от операция, отношение, всичко, после съм ходила и по други поводи при него, на прегледи, за консултация, лекувал ме е и т.н. Попитай за него в темата за Втора градска, там ще получиш доста повече отговори.
Да, прекрасрен специалист е и аз съм раждала секцио при него и съм супер доволна.

# 3 458
  • София
Момичета искам да ви попитам някоя раждала ли е с избор на екип,но с външен лекар.Какво е отношението и общо взето каквото ми изкажете като мнение ще ми е полезно.Лекарката,при която се следя на частно има договор с АГ Св.София и малко се притеснявам,че раждането ще е ок,но после нещата как ли ще са?

# 3 459
Stasi, аз не съм раждала по този начин, но се засякох в една стая за ден  с момиче, което беше раждало с външен лекар. От това, което видях, не мисля, че към нея имаше различно отношение.
Все пак, част от парите, които ще платиш, остават в болницата. (Да не говорим, че дори без да си избираш екип би следвало да получиш добро отношение).

# 3 460
Персоналът, който се грижи за родилките по време на раждането и след него е различен. В този смисъл - това, че си с външен лекар не е от особено значение. Може единствено да има неясноти за определени манипулации (примерно смяна на превръзка/ сваляне на конци) дали твоят лекар ще дойде да ги направи (така е редно) или не. Ако не дойде, лекарите на смяна ще си свършат работата без проблем  Peace

# 3 461
  • София
Благодаря ви момичета Simple Smile За сега ще раждам там,аз и с първата бременност там си следях ЖК,но в последния момент лекарката напусна и родих в МД.Спомените са ми ужасни и искам да разбера как е в ТК. В МД оборудването им е на ниво,но отношението то просто не е за коментар.

# 3 462
Аз съм раждала с външен лекар преди 2г. и сега за втори път преди 2 месеца отношението не е различно,питат дали лекаря ти ще идва да ти сменя превръзката и сваля конци ако ли не те го правят без проблем.Успех!

# 3 463
  • София
Здравейте, дами!
 Чух слух, че д-р Киров вече отказвал услугата "избор на екип". Някой знае ли нещо по въпроса? Или да сте раждали в последните месеци  при него с избор?

# 3 464
Skretch, не знам нищо по въпроса, раждах при него май и не съм чула. Жегна ме тъга Simple Smile Мечтаех си да ме изчака още 2-3 години за второто, живот и здраве. Той едва ли чете Бг Мама, но дано някоя жена покрай него го прави и му разказва. Ще липсвате много, др. Киров!

Общи условия

Активация на акаунт