Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 675
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,  някой може ли да ми каже какво значи  - оценена- за кандидатурат в saas.  До 30.06  писаха,  че ще  отговорят, а в сайта пишеше  само - кандидатурата ви е оценена. Това значи ли, че сме одобрени  вече и да чакаме писмото

# 271
http://www.bgstudent.co.uk/?p=3258&fb_action_ids=86866980649 … on_types=og.likes  Намерих много хубави статии за завършващите студенти и техните родители.
http://www.bgstudent.co.uk/?p=3260
    Приятно четене.

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 22:50 от morska68

# 272
В крайна сметка сина ни и неговите трима приятели,работят в едно заведение за хранене.Договора му е за 10 часа седмично.Отсервира чаши и ги мие в съдомиялна.Работят предимно петък,събота и неделя.В по късните часове,заведението работи и като бар.За месец изкарва 250 паунда.Имат и бакшиши.За сега не може да намери друга работа.Тайно се надявам и в учебно време да може да работи.

# 273
В крайна сметка сина ни и неговите трима приятели,работят в едно заведение за хранене.Договора му е за 10 часа седмично.Отсервира чаши и ги мие в съдомиялна.Работят предимно петък,събота и неделя.В по късните часове,заведението работи и като бар.За месец изкарва 250 паунда.Имат и бакшиши.За сега не може да намери друга работа.Тайно се надявам и в учебно време да може да работи.-Успех. Аз не можах да го накарам да работи това лято, съкровището не дава. Скита наляво-надясно, отказа семейно море, сега е в Северна България при роднини, после в София. Аз на неговите години работех здраво и се молех да видя слънце в обедната почивка.

# 274
Моля Ви за Вашето мнение за университета в Абърдийн?

# 275
хора, как се кандидатства медицина в Англия, има ли изпит или само с диплома? Благодаря:-)

# 276
  • София
 Hug Hug Hug Рано или не - и ние тук  Mr. Green Mr. Green

# 277
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
хора, как се кандидатства медицина в Англия, има ли изпит или само с диплома? Благодаря:-)
Изключително трудно. С пълно 6 и допълнителен изпит на място. Много, много трудно приемат българи чиста медицина

# 278
  • София
Обикновено изискват и някаква практика по специалността.
Ето сайт за кандидатстване медицина:
http://www.thestudentroom.co.uk/wiki/medicine

# 279
  • Русе
Здравейте, дами.
Дъщеря ми ме помоли да ви попитам за съвет, относно нанасянето на оценките от дипломата в сайта на UCAS. Проблемът е, че тя има оценка по физическо само от 9 клас, защото след това беше освободена през всички следващи години. И тази оценка е добър 4. Въпросът е дали да я вписваме при кандидатстването? Или да не пише нищо? Не трябва ли да се види, че има наистина една четворка в дипломата, но тя е по спорт? Или обратно - да не пише нищо, а после да се чудим как да се яви на повишение по предмет, по който е освободена?  newsm78

# 280
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Доста специфичен случай!  newsm78
Едната възможност е да пишете до унитата, които на- много ви интересуват и да ги питате дирктно. Другата... да си пишете само в графата за 9ти клас оценката, а в другите...да оставите празно ако попълвате подробно по години ? мисля, че имаше такава опция/
Мисля, че ще разберат положението, едва ли ще има проблем, друг е въпроса как ще се изчислявя в диплломата накрая- дали физическо ще остане 4. Това могат да кажат в училището
Успех  Peace

# 281
искрено благодаря:-) засега все повтаря, че искам медицина, ама не знам дали ще се справи Simple Smile и дали няма да си промени желанието

# 282
искрено благодаря:-) засега все повтаря, че искам медицина, ама не знам дали ще се справи Simple Smile и дали няма да си промени желанието
Страхотно е, че има такова желание. Пожелавам и да успее, но разгледайте подробно сайтовете на всеки един от избраните университети. Някои направо си пишат, че Диплома за средно образование не е достатъчна квалификация за да учиш медицина, а е необходимо да са завършени техните А - левъли. Не знам дали има някакви варианти за подготвителна година. Проучете подробно.

# 283
благодаря, момичета за съветите. Дано има сили моята девойка.

# 284
Получихме, вече безусловна оферта от Робърт Гордн - Бизнес информационни технологии. До тук добре, но сега проблема с общежитието  - днес трябвада изберем  и него.   Синът ми искаше да е 100 % сигурен и тогава да избираме квартира.  Моля за съвет, ако някои  има представа  кое е най - близко до кампуса   или изобщо приемам всякакви съвети. 
До сега   като на шега си пускаше и попълваше документите,  но от вчера  има  леко напражение. 

За билети ще мислим след като изберем квартира   

Общи условия

Активация на акаунт